Administrator 

Vešči administrativno tajniških del, ki želite med drugim skrbeti za urejanje listin, službena potovanja ter delo na terenu, boste priložnost našli v podjetju Vipoll.

Osebni asistent hendikepirane osebe

Ste zanesljivi in točni? Kot osebni asistent hendikepirane osebe ste lahko v veliko pomoč. Izobrazba ni pomembna, če le imate smisel za tovrstno delo.

Komercialist kartičnega poslovanja

Komercialnim aktivnostim se medtem lahko posvetite v podjetju MOL Slovenija, kjer so vam pripravljeni zaupati samostojno izvajanje prodajnih aktivnosti pri trženju goriv in poslovnih kartic. Pokrivali boste celotno Slovenijo ter približno enkrat tedensko opravljali delo na sedežu družbe v Murski Soboti.

Učitelj razrednega pouka

Z razpisom Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja naj bi zaposlitev našlo skoraj sto učiteljev začetnikov v Sloveniji. Eno od delovnih mest se zdaj ponuja na Osnovni šoli II Murska Sobota.

Različna delovna mesta - Viberate

Vrsto delovnih mest pa je razpisal tudi Viberate, startup leta 2016, ki ga je Evropska komisija uvrstila med 8 mladih evropskih podjetij, ki bodo spremenili glasbeno industrijo. Svoji ekipi želijo med drugim dodati razvijalce, PR-ovca, digitalnega medijskega načrtovalca in produktne vodje. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je trava?

werr (nepreverjen)

To je to. Delo v viberate firme kera lidij nategavle.

dfe (nepreverjen)

Pa te ka nega dela za učitele! evo! delat banda!

..... (nepreverjen)

Bumbar...

In reply to by dfe (nepreverjen)

tuncika

Lejko bi izvedeli što de zasedal ta prosta delovna mesta ?? Gje tak nemam volje.

Starejše novice