Foto: Nika Škrilec
V petek 3. junija bo na Slovenski ulici ponovno zadišalo, prihaja kulinarični dogodek Sočna vilica, drugi v letošnji sezoni.

Ulična kulinarična avantura v sedmi izvedbi se nadaljuje 3. junija, med 11. in 20. uro. Kot obljubljajo organizatorji, bo na Slovenski ulici ponovno pestra druščina ponudnikov.

Kdo bo kuhal tokrat?

Na tokratni drugi Sočni vilici te sezone bodo vaše brbončice razvajali naslednji ponudniki: 

Foodstoock - za prijatelje Jimi. Prekmurski frajer, ki vam bo postregel z gurmanskimi burgerji in ostalimi dobrotami. S slastnimi ajdovimi palačinkami v sladki ali slani izvedbi, torticami in langašom vam bo postregla Kavarna in slaščičarna Diana. Ftrgano govedino v bombetki pa bodo pripravljali Krambergerjevi iz osrčja slovenskih goric. 

Za jedi z mehiškim pridihom bodo poskrbeli mojstri ulične kulinarike Gud Street Fud. Tiste obiskovalce, ki imajo najraje sladko pa bodo razvajale Bernijeve puhaste palačinke, to so slastne, omamno dišeče, in puhaste mini palačinke, ki se postrežejo s prelivom ali posipom po želji. Manjkal ne bo niti novozelandski sladoled Koru, narejen iz pravega sadja.

K jedači pa se seveda prileže tudi pijača. Za odlično žlahtno kapljico bodo poskrbela Vina Kramberger, za hladno pivo pa Pannonian Sailor, pivovarna iz Ropoče. Poleg Ropočkega piva bodo ponujali tudi brezalkoholne pijače. 

Pestra ponudba bo poskrbela, da se bo za vsakogar nekaj našlo. Izgovorov, da manjkate na uličnem kulinaričnem dogodku v središču mesta torej ni. 

Pestro glasbeno dogajanje

Za dobro voljo, sproščeno vzdušje in popestritev Sočne vilice bosta poskrbela glasbenika Žan Videc in Sia Lana, mlada glasbena gostja pa bo Sanja Balažic.

Vabljeni na kulinarični dogodek ta petek, med 11. in 20. uro!

Starejše novice