Pri izdelkih, ki jih kupujemo za lastno rabo ali kot darila za naše bližnje preprosto ne gre čez toplino lesa. In v Prekmurju imamo na tem področju zdaj na voljo še pestrejšo izbiro.

V Šavel centru na Cvetkovi 2 v Murski Soboti je namreč zaživela svojevrstna trgovina s kvalitetnimi lesenimi izdelki. 

Podviga sta se lotila 25-letna Nina Tutek in Stiven Žlebič, ki na svoji poslovni poti izhajata iz Stivenovega že uveljavljenega servisa globinskega čiščenja in sta svojo dejavnost zdaj sklenila razširiti še s prodajalno Woodhit

S tem sta postala ponosna lastnika edine trgovine z lesenimi izdelki v Pomurju, katere celotna ponudba je slovenskega proizvoda. 

Toplina naravnih materialov

Predmeti, ki jih ponujata, povečini nastajajo iz lesa oreha, hrasta, oljke, zebrana in ebenovine. Njune ure so ročno izdelane iz lesa in naravnega usnja, prepričajo pa predvsem s svojo lahkotnostjo in vrhunskim mehanizmom citizen. Sončna očala so  iz masivnega in lepljenega lesa, prav vse pa odlikuje zaščita pred škodljivimi sončnimi žarki.

V ponudbi lahko med drugim zasledimo še otroške metuljčke, mlad par pa kmalu načrtuje tudi lesene prstane, zapestnice in celo leseno kolo.

V prihodnosti – še to leto – imata namen ustvariti prepoznavno blagovno znamko z imenom Woodhit, pod katero bosta sama ustvarjala vse izdelke od ur naprej.

Bralci ste medtem vabljeni k spremljanju našega profila na družbenem omrežju Facebook, kjer bomo v prihodnjih dneh pripravili nagradno igro in srečnemu dobitniku podelili enega od njunih izvrstnih izdelkov.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice