Iz Javnega podjetja Komunala sporočajo, da v ponedeljek ne bo tradicionalnega sejma ob prvem ponedeljku v mesecu.

Ponudnike in obiskovalce sejmov so organizatorji iz Javnega podjetja Komunala obvestili, da 2. avgusta sejem odpade zaradi objektivnih okoliščin, ki so nastale kot posledica epidemije covid-19. 

Aplikacija za preverjanje PCT še ni na voljo

Organizatorji so po zadnjem odloku vlade pri obiskovalcih kulturnih, športnih in drugih prireditev ter javnih shodov dolžni preverjati izpolnjevanje PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pogoja.

Preverjanje naj bi omogočila aplikacija, ki pa še ni na voljo.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tunč (nepreverjen)

Lidgej moje drage.... Zdaj že na proston nede brez PCT(pelinkovec, cocta, travarica) Nika možno... Kama Ide tej svejt...

Jkiuhb (nepreverjen)

Tukaj se gre za klasičen nateg in prevaro da bi se cepili in postali bolni to je cilj kako pobiti čim več ljudi pod zlaganim prehladom vsa zadeva je izmišljena

In reply to by Tunč (nepreverjen)

za ene tak za … (nepreverjen)

KA PA SOČNA VILICA TU JE PA LEJKO DOVOLJENO VSE -POKVARJENCI -!

In reply to by Tunč (nepreverjen)

orglice (nepreverjen)

KA PA SOČNA VILICA TU imaš pravico da popiješ pivo na vročem soncu !

In reply to by za ene tak za … (nepreverjen)

heh (nepreverjen)

po slovenski zakonodaji, PCT lahko preverja samo vaš osebni zdravnik in vi sami. vsi ostali nimajo v pogleda v vaše medicinsko stanje brez vaše privolitve.

kazen organizatorju za nepregledovanje PCT je do 4000 €. če jo kdo dobi, se lahko pritoži in se kazen razveljavi ker je napisana na osnovi neustavnih odlokov.

kazen organizatorju za kakršno koli diskriminiranje je do 11000 € in je na osnovi dejanskih zakonov. če organizatorja kdorkoli toži in dokaže, da je do njega deloval diskriminantno, se tu organizator več ne more izvlečti in bo plačo.

tak ka organizatorji, na vas je, či te se pistili nategovati s strani politike.

Ne sledim vec (nepreverjen)

Nej so pravle ka nega vec epademije

. (nepreverjen)

Nej še dugos de epademija, lidgej se ne cepijo, neverjamejo dokler ne dobijo, zato pa je potem vse zaprejto, javni delavci pa gvinajo.

In reply to by Ne sledim vec (nepreverjen)

dobitnik (nepreverjen)

Ges san vrvo, san se držo ukrepov pa san vseeno faso tou čudo. In glej ga vraga, dokeč so mi na testi nej povedali ka to man san sploj nej znao ka je kaj narobe z menov. Niti po pozitivnon testi je v smisli počutja in simptomov nej bilo nič narobe z menov. 10 dni san doma sedo za brez veze, pa žena pa deca so mogli z menov biti v karanteni. Nikomi je nič nej bilo in nišče je nej grato pozitiven zaradi mejne. Te pa san se šou tri mesece nazaj cepit kak nekši kao odgovoren državljan, pa san teden dni mislo ka de me pobralo, takšno reakcijo san meo na cepivo. Jebeš takšno bolezen ge ti zdravilo povzroča vejče zdravstvene težave kak sama bolezen. Več nigdar se nemo cepo.

In reply to by . (nepreverjen)

Starejše novice