Katere so bile najbolj brane novice na Sobotainfo v letu 2015?

Se še spomnite, kaj je v minulem letu najbolj pritegnilo vašo pozornost, vas najbolj šokiralo ali se vas dotaknilo. Ne? Nič hudega. Pripravili smo mesečni pregled najbolj branih novic na Sobotainfo v iztekajočem se letu, pri tem pa smo nalašč izpustili črno kroniko.

Januarja ste največkrat kliknili na novico Vas zanima katera pomurska podjetja svojim zaposlenim ne plačujejo prispevkov? V slednji smo objavili seznam podjetij v Pomurju, ki svojim delavcem ne plačujejo prispevkov za pokojninsko, zdravstveno in ostala zavarovanja iz dela.

Kje v Pomurju so inšpektorji odredili prepovedi obratovanja gostinskih lokalov? To je bralce Sobotainfo najbolj zanimalo februarja. Se še spomnite, kateri so ti pomurski gostinski obrati?

Marca je največ vaše pozornosti pritegnila novica o 33-letnem Denisu Krambergerju, ki ga je tumor prikoval v posteljo.

Mesec za tem vas je šokirala novica o pregrešno dragem vrtcu v Dobrovniku, za katerega so starši prepričani, da je pravzaprav "otroški zapor".

Bo nov obrat Boxmarka kmalu tudi v Murski Soboti? Ta članek ste največkrat kliknili v maju.

Melita in Štefka ostali brez službe v Muri, zato sta uresničili svoje sanje. To je zgodba, ki se vas je najbolj dotaknila junija. Gre za nekdanji Murini delavki, ki sta v Murski Soboti odprli svojo trgovino.

Julija vas je zanimalo, ali se Murski Soboti obeta nov trgovski center? V Mestni občini Murska Sobota že nadaljujejo z aktivnostmi in pripravljajo nov občinski prostorski načrt.

Da bosta v šovu Kmetija: Nov začetek kar dve kmetiji in da bodo v del resničnostnega šova tudi Pomurci, je največ vaše pozornosti pritegnilo avgusta

Septembra smo pisali o vrnitvi čarovnic v grad Grad na Goričkem - “Čarovnice” bodo ponovno zaplesale na Goričkem, kar je bila najbolj brana novica septembra.

V času begunskega toka v oktobru je najbolj izstopala novica o skupini beguncev, ki je počistila ves nastanitveni center v Lendavi. Veliko vaše pozornosti pa je pritegnil tudi prispevek o nevidni hiši v Prekmurju.

Novembra ste najbolj brali zgodbo o družini, ki se v razpadajoči hiši bori iz dneva v dan in ji odprtih src pomagali.

Praznični december je po branosti zaznamovala fotogalerija iz zabave kmeta Nika. A še zdaleč ne tako, kot drama, ki se je odvijala na Slovenski ulici.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice