Razvajajte dušo in telo v prenovljenih savnah Vivat.

Terme Vivat Moravske Toplice v petek 21. januarja odpirajo prenovljeni svet savn Vivat. Za posebne trenutke in rituale bo poskrbela nova turška savna hammam, ki jo najdete samo v Termah Vivat. V turški savni hammam, kjer se prepletata dva svetova, orient in zdravilna termalna voda iz panonskih termalnih vrelcev, doživite blagodejne učinke za svoje telo.

Svet savn Vivat obsega notranje in zunanje savne od finskih, turških, infrardečih, zeliščnih, tilarium savn do tematske savne »cimprana kuča«, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča, kjer boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepote telesa in duha.
 
V notranjem svetu savn lahko gostje uporabljajo pet različnih savn:
 
•    Infrardeča
•    Finska zeliščna
•    Finska mala
•    Parna savna
•    Turška Hammam

Poseben del je zunanji svet savn, kjer so v prepletanju moderne arhitekture in lesa dve savni, tilarium in tematska savna za 30 oseb, v kateri se izvajajo savna programi (z grozdjem, medom, soljo, …). V zunanjem delu je veliko počivališč in bazen za knajpanje.

Pogrejte se v prenovljenem svetu savn Term Vivat in v terminu 21.01-31.01.2022 izkoristite dodatni 10 odstotni popust za vstop v svet savn Vivat.

Starejše novice