Minuli konec tedna se je v Kopru odvijala Tattoo Mania 2019, na kateri se je odlično odrezal tudi prekmurski tetover Rok Jureš.

Tekmovanja v tetoviranju so tudi v Sloveniji vse bolj popularna. V Pomurju se lahko pohvalimo s kar nekaj dobrimi tetoverji, tisti, ki je na tovrstnih tekmovanjih pustil največji pečat tudi onkraj luže, je Dejan Marič. Ta je zdaj "pod svoje okrilje" vzel Roka Jureša, ki se je izkazal minuli konec tedna. Slavil je namreč na konvenciji v Kopru, in sicer v kategoriji "Old school sea theme".

"Vse skupaj je trajalo dobre štiri ure. Tetoviral sem prijatelja, zato je bilo vse skupaj veliko bolj sproščeno in zabavno, sva si pa vzela čas za pripravo in izvedbo tetovaže," nam je uvodoma povedal Jureš, ki je tokrat domov odnesel prvo mesto.

Zmaga mu pomeni veliko, saj je prvič slavil na konvenciji, ki se jih je prej udeleževal kot obiskovalec, zadnji dve leti pa kot tekmovalec.

"To je namreč prvič, da sem osvojil prvo mesto na tatu konvenciji. Teh sem se še pred kratkim udeleževal kot obiskovalec, zadnji dve leti pa tudi sam tekmujem in tetoviram med tatu artisti, ki jih zelo spoštujem in so mi obenem v navdih. Konkurenca je bila močna in zmage nisem pričakoval, toda očitno se trud, ki sem ga zadnja leta vložil v tetoviranje, obrestuje".

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dzarog64 (nepreverjen)

Bravo za Roka.

mnenje (nepreverjen)

Pa ka vi se hecate ka tau so meli deca iz vrteca tekmovanje?? Za mene je tau ena packarija nej pa tatu :) pač povem ....

Vijolika (nepreverjen)

Tvoja mama retard ? Vidimo komentar.... Škoda semena

In reply to by mnenje (nepreverjen)

rosenkrantz (nepreverjen)

Vau! Breaking News 2, flaša kot umetnost

Lpp (nepreverjen)

Bravo Roki! Lejko se ti vsi po vrsti skidajo sa kurca..

drvarnica (nepreverjen)

če je pojep s tou sliko zmagal,te je resan mogla slaba konkurenca biti...oz začetniki....vaček Dejan je že delal slike na njegovon začetke kak te pojep nede nikoli ....

Pametni (nepreverjen)

Ti se pozanimaj rajsi kakso je to tekmovanje pa te komentejraj pa sinfle nej neka na pamet Dejan je v svoji kategoriji neje to isto ti pametnjakovic ka pa si ti dobo Gda za nagrade? Nigdar nika nej? :) fafaj

In reply to by drvarnica (nepreverjen)

Drg (nepreverjen)

Konvencija se odvija tak ka je vec razlicnih stilov v katere se lejko prijavis, in tekmujes. Dejan dela realizem... to neje realizem to je old school stil tetoviranja, samo ocitno to nekateri ne razmite.

Stef123 (nepreverjen)

Amateri, pac normalno za forumase...
Razmite gda van nesce povej ka je tekmovanje in morete narisati doloceni stil, keri more mete sliko macke, medveda, leva.. Itd...recimo!
Te vi pametnjakovice raje rijsale drevje, sadnje, zelenjavo...??? Verjetno be zmagale kak zmagate tu z de..ilnimi komentari.

Cestitke btw

burgundijec (nepreverjen)

Bravo, čestitan. Ovi majmuni ka pa tu zdaj serete nekaj pa se malo zamislite. Glavno ka neka palamudite, če glih ka nemate pojma o kon se ide. Še menje pa ka bi članek prešteli in seveda razmili ka je napisano.... tou je itak pretežko za vas imbecile štenkaške.

kokoška69 (nepreverjen)

Njehhhh nix spešl...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice