Kuharska gostja Večerje z zvezdami (Dining with the stars) v tem tednu je Tanja Pintarič iz Gostilne Rajh. Svoje specialitete pripravlja na Maldivih.

V peti ediciji Večerje z zvezdami, ki je obenem prva zimska izvedba tega projekta, se bo predstavilo 53 kuharskih strokovnjakov iz Evrope, njihova naloga pa bo tropskim počitnicam v ekskluzivnem Diamonds Resortu pričarati vrhunsko kulinarično izkušnjo.

V dogodku sodelujeta dve destinaciji ekskluzivne mreže hotelov skupine Planhotel Hospitality, z gostujočimi kuharskimi mojstri iz prestižne verige JRE – Jeunes Restaurateurs. Slednja vključuje kuharske mojstre in restavracije iz vsega sveta, ki morajo ustrezati višjim gostinskim in kuharskim standardom. 

Tradicionalni okusi Prekmurja na Maldivih

V aktualni in poletni ediciji dogodka se bodo predstavili na turističnih destinacijah na Zanzibarju in na Maldivih, kjer se trenutno mudi tudi naša prekmurska predstavnica Tanja Pintarič.

Pintaričeva je z delom na Maldivih začela včeraj in bo s svojimi specialitetami na voljo do 27. januarja, torej en teden. 

Organizatorji so v promociji dogodka pohvalili tradicijo Gostilne Rajh, »ki bi jo opisali, kot ambasadorja slovenske kuhinje in gastronomije.« Ob tem so izpostavili tradicionalne recepte Pintaričeve, temelječe na okusih iz Prekmurja, in rahlo spremenjene recepte, ki jedem dodajo sodoben pridih.

Na polno izkušnjo Večerje z zvezdami se sicer lahko odpravite že to soboto, 25. januarja, pred tem rezervacija ni možna. Polna izkušnja (full experience) je na voljo v šest ali sedem-nočitveni varianti. Cena za dve osebi znaša 9.398,50 evra, ena nočitev pa stane nekaj čez 1.300 evrov, k temu je seveda treba dodati še stroške potovanja.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ščrbinjav (nepreverjen)

Ča ta družina ne bi bila v ospredju bi se verjetno bili pripravljeni tudi tožiti

bubek (nepreverjen)

Küčanovi !

In reply to by ščrbinjav (nepreverjen)

đerkovan (nepreverjen)

drži... prej ka je sobočke občine šef... non stop zvickal ka mo more teta expano v najem zeti... in te do prej te po ove od haki-pokija non stop lepo pisale o teti. Tak namesto ka bi plačala reklamo. de ta kšenki - penezge pa mora dati za expo najem .... njet!

In reply to by bubek (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Novinarji, bodite toliko fer in zapisite kaksne place ( za 176 ur mesecno! ) imajo njeni delavci, koliko bozicnice in 13. place so dobili!!!!! Si upate???????????? Da ne bo kdo od njenih fanov zapisal, da je to poslovna skrivnost.

Olosh (nepreverjen)

Logično da je poslovna skrivnost. Ka pa tebe ma to brigati? To je privat firma in neje ona tu, ka polaga račune v javnosti. Kda boš mel svojo firmo in delal neka koristnoga te se glasi, do te pa čuti, ok?

In reply to by DF (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Odpad, jaz sem v svojem zivljenju veliko dal drzavi za razliko od tebe, seronja mali.Dober privatnik si upa vsako minuto povedati koliko zasluzijo njegovi delavci, koliko ur delajo za to placo, koliko regresa, bozicnice in 13. place dobijo. Samo slabi se skrivajo za poslovno skrivnostjo. Resno si ubogi v glavi. Bog ti pomagaj, sam si ne mores.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Privat firma, privat zadeve. Pika. Kapiš deda senilko?

In reply to by DF (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Mlecnozobec, nepovratna sredstva, subvencije, ...... so pa drzavne ( nas vseh! ). Naj si vsak privatnik sam pridobi sredstva za svojo dejavnost! Kapis deckec z mlaecnimi zobeki.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

bridki (nepreverjen)

Lahko ji samo čestitam.

petržal (nepreverjen)

bridki ............... Tij si verjetno pri njih hlapec ali pa čistilec in sorodnik .Tako,da ti ne gre zameriti

In reply to by bridki (nepreverjen)

bnbnbn (nepreverjen)

Žal zelo razočarani po kosilu v njihovi gostilni. Kulinarična izkušnja je bila daleč od vrhunske. Pa nismo zahtevne stranke.

TOP (nepreverjen)

No ge pa lejko trdin obratno. Na vrhunskon nivoji, od postrežbe, ambienta in konec koncev hrane ;)

In reply to by bnbnbn (nepreverjen)

Vladislav (nepreverjen)

Kdaj boste na otoku Palma de koko? Letos želim tam letovati in bi se želel dopust prilagoditi tako, da bom lahko tudi tam okušal vaše specialitete.

pörköt (nepreverjen)

To so sami prosili,da jih sobotainfo gor da ali kak malo reklame nej .Samo pijtan

bbbbx (nepreverjen)

Evo, že pa..... bougvari ka bi što v našon okolji bil kak koli uspešen in se negi izpostavo. Takoj se cisterna gnoja na njega vlije. Še malo pa de vse uspešne lidij sran ka so uspešni, zato ka nedo primitivci nonstop po njih srali.

Olosh (nepreverjen)

Saj vsi znamo ka so to v bistvi negativni primitivci, ka do 5 šteti nevejo :) Logično. Što štenka proti uspešnin poslovnežon? Zvistnež in nesposobnež, keri vse ka je naredo v lajfi sam, je to ka je šou na velko potrebo, pa to so še eni nej sposobni, pa raje kar v lače to opravijo :) Vsakdanjik slovenskoga štenkaša :D

In reply to by bbbbx (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Ko bedak misli, da je pameten. Taksen si ti. Uspesni ljudje ne potrebujejo reklame na tem portalu vsak tretji mesec in svoje delavce dobro placajo. V Prekmurju in v Sloveniji ( da sveta ne omenjam ) obstaja se veliko boljsega od Rajha, pa jim niti na misel ne pride, da bi se tako ponizali, da bi novinarje prosili, da pisejo o njih.

In reply to by bbbbx (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Ka je senilen tujec, malo si pa nick menjo? se najdes v mojon zapisi? Ja itak :) Ajd setnja, pa ka te vec ne vidin.

In reply to by DF (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Upas priti k brodu, da ti 69 let stari dedek reda nauci?

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Najprej si ga pri sebi naredi dedek senilko, predvsem na podstresju ;)

Pusa :*

In reply to by DF (nepreverjen)

Bravobravo (nepreverjen)

???

In reply to by Olosh (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Se vidi, da nisi bil v vojski in, da si brez jajc. NA JEZIKU VELIK, V RESNICI STRAHOPETEC.

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Žbljak (nepreverjen)

A si ta del z velikimi tiskanimi črkami prepisal iz svoje avtobiografije?, Mimogrede - vejica manjka.

In reply to by DF (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Kje? V tvoji tikvi?

In reply to by Žbljak (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Bravo, čestitam !!!!

kadilec (nepreverjen)

Si velikokrat jedel njihove specialitete?

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Hite (nepreverjen)

Pokojna Mariška je bila ime tej gostilne..gost soji rokej kusuvali..odlična hrana..katere si se najedel..ne samo pofarban krožnik..
Odvisno od posameznika ki takrat deka..
Bilo je drazje a kvaliteta je odtehtala.
Kako so delavci kje zadovoljni pa vidi$ kako se menjavajo..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice