V nedeljo bo na nemškem Vox kanalu na sporedu znamenita oddaja "KITCHEN IMPOSSIBLE" v kateri se bosta pomerila Tim Mälzer in Max Stiegl.

Gre za format oddaje, ko kuharja eden drugega pošiljata po svetu in morata pripraviti jedi, ki ju čakajo skrite v škatli. Posamezni kuhar mora na podlagi jedi ko jo vidi in okusi, v lokalnem okolju nabaviti surovine in to jed pripraviti. 

Komisija, seveda lokalna, potem oceni ali in kako mu je to uspelo. V oddaji, ki bo na sporedu v nedeljo ob 20.15 je eden od kuharjev obiskal Prekmurje. 

Tim Mälzer velja za zvezdo televizijske kuhinje v nemško govorečem prostoru. Njegove oddaje podirajo rekorde gledanosti. Je tudi avtor kuharskih knjig. 

Max Stiegl je profesionalni kuhar. Velja za najmlajšega kuharja, ki je prejel michelinovo zvezdico. Za občinstvo iz Slovenije je zanimiv tudi zaradi dejstva, ker je rojen v Kopru. 

Jedi so bile pripravljene v gostilni Rajh v Bakovcih, kjer so zelo počaščeni, da je televizijski kanal Vox izbral Prekmurje za eno svojih destinacij. To bo vsekakor velik prispevek k promociji regije v nemško govorečem prostoru, obenem pa izjemna promocija prekmurske in slovenske kuhinje.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Felik (nepreverjen)

Tim je eden izmed prvih kuharjev kateri je kuhal tudi skupaj z J.oliverjem.In tudi sam sem ga spoznal v zivo v sttudgardu na gostinskem zboru oz.sejmu.

Jadry (nepreverjen)
Jadry (nepreverjen)
Pille (nepreverjen)
Felik (nepreverjen)

Rad bi samo povedal ka zaj glij glidan to odajo na vox-u.Ampak prosim ce nedelata listanoga testa sami je to sramota pa prekmurska gibanica ma 9 plastij moji dragi v bakovcaj.!3 skuta pa vse ostalo sta po 2. Raj se nejdite nekaj ce nevejte ali pa pijtajte koga sto zna

Kriptoniche (nepreverjen)

Soboto so pa predstavili kak kakši gheto iz vzhodnega bloka.

ja no (nepreverjen)

V bistvi je bilou tou vse skupaj bole sramotno kak pa ka bi tou bila nekša strašna promocija Prekmurja. Kak so že drugi omejnili, gibanico so delali čisto napačno, pa Sobota je resno bila predstavlena preci poniževalno. S takšnimi stvarmi se je nej potrebno tak hvaliti.

Starejše novice