Zaradi suma na okužbo s koronavirusom se zapirata vrtec in osnovna šola na Kapeli v občini Radenci.

Kot je na družbenem omrežju Facebook zapisal župan občine Roman Leljak, se je sum okužbe pojavil pri staršu enega izmed otrok v vrtcu. Otroci in zaposleni bodo  v petek ostali doma.

V petek bo znano, ali ima oseba potrjeno okužbo

Kot je zapisal Leljak, bo v petek znano, ali ima oseba potrjeno okužbo s koronavirusom. "V primeru, da se sum ne bo potrdil bo v ponedeljek potekal pouk in varstvo otrok normalno naprej," je še sporočil Leljak.

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jajo45 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tak se dela.

prekmurovič (nepreverjen)

kaj takega se v soboti nikoli ne bi zgodilo
Da takšen ukrep uvedeš
moraš imeti VELIKA JAJCA in VELIKO PAMETI

In reply to by Jajo45 (nepreverjen)

pljeskavica (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Jas bi isto naredil. Takoj ko prvi šmrkavec kihne zapreti ustanovo za celi mesec.

ranko (nepreverjen)
icnedar (nepreverjen)

Pa tudi ko kdo kihne v parlamentu, takoj ga zapreti. Pa v tovarnah, trgovinah...., takoj vse zapreti.
Potem pa bomo lahko šli še samo še na morje k Leljakovim, ko bo še tam kdo kihnil, pa bodo še izpustili vodo iz njega. Pa kaj se greste, s tem bomo živeli do smrti. Vsako zapiranje pomeni več revščine, pomanjkanja in bede.
Vse kar je potrebno je, da moramo skrbeti za več higiene in ne zapiranja.

Kpkpolkio (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Podkupnine. ŽIDAN GOTOF SI, SMRT ŽIDANIZMU (to je sedaj uradno dovoljeno).

Zmazki324 (nepreverjen)

Eh.. glede na to ka za nesnage vse lidje jejo pa dobijo ovak saki den v telo, je kihanje, kašlanje pa vročina koristen obrambni mehanizem ka puca telo... ampak nej, nekša imena tomi trbej davlete pa zavajate lidi... lidje odperajo oči, neven kak dugo de se še lejko zavajalo s ten nategon tisočletja... oh korona, strašno nej? Meh.

maltomešan (nepreverjen)

Pa ka ste resno že vsi nouri do konca? Gnes san šou v eno špecerijo v Soboti brez maske. Nišče me niti pogledno neje. Ali eni li dale narod za norca majo..... in narod se da meti za norca.

MimicA123 (nepreverjen)

Še parkrat tak in potem lahko župan na občini zaposli starše, ki bodo ostali brez služb

Mutavi (nepreverjen)

Pa nemre biti virusa, če smo pa preklicali zadevo,... Vej pa naši velikaši že znajo! Pa ka ne vejte, ka so od zaj vsi simptomi korone navadna gripa. Da de tistom čas, te de se pa sagalo lidij, vej so pa vladajoči preroki pravli ka jeseni,...

12 (nepreverjen)

Kmalu se bo videlo kako in kak.Do popolnih info nima smisla kaj komentirat

stric feri (nepreverjen)

Ta župan bo naredil toliko škode, da jo potem nova oblast v treh mandatih ne popravi. Pa kaj so si to Radenčarji izvilili?
Za nekega zakotnega uradnuka rabiš potrdilo o nekaznovnju. Župan, šef vlade, minister, razni direktorji agencij in uprav, sekratarji, čalni nadzornih svetov in še in še pa so lahko bivši obsojenci, ki so naredili ogromno škode.
Narobe svet.

Pa kaj ima en župan s šolo???? Kaj nimamo Ministrstva za šolstvo??? Pri nas je vse na glavo postavljeno. Malo ima en neko pristojnost, malo nekdo drug. Nikoli se ne ve kdo pije in kdo plača. Pardon, za plačat se ve. LJUDSTVO VSE PLAČA !!!! Vse neumnosti naših politikov. Državnih in lokalnih.

VSE Osnovne šole bi morale biti pod Ministrstvo, kot so to že srednje šole. In potem se ne bi lokelani šerifi (beri župani) vmešavali v delo šole. Tudi ravnateljev bi moralo biti manj. V Sloveniji imamo 455 matičnih osnovnih šol ter 319 podružničnih šol.

V Sloveniji samo osnovnošolski ravnatelji stanejo državo cca 20 milijonov EUR na leto. Kakšnih 10 milijonov so samo župani.

To je tak čez palec samo plača in osnovni izdatki. Če bi izračunali koliko še naredijo škode so številke večje, kot je škoda za posledicami COVID-19.

čarni vrag (nepreverjen)

Pa lejko se je pričakovalo, ka de Leljak delo cirkus.

Karl Marx (nepreverjen)

Ne ven, ka majo v glavi tej Radenčani, ka so si za župana zvolili ustaša. Ge san mislo, ka so čednejši, ka so gospoda. Ali zdaj vijdin ka so težke seljačine.

Janez Komunist (nepreverjen)

Lopov je že umaknil sklepe,ker baraba ve,da se je hotel mal velikega naredit,dobil pa je kajlo sinoči od direktorja NIJZ Keka.

Hah (nepreverjen)

Radenski šerif, spet v akciji!

KJE STE TOVARIŠI ? (nepreverjen)

Prej ali slej se bo začelo, KAJ PA BOSTE TAKRAT REKLI TOVARIŠI, ravno vi ste tisti, ki niste upoštevali zakonsko predpisanih ukrepov in protizakonito množično protestirali v Ljubljani. Seveda za vas človeška življenja niso pomembna, za vas je hudič ker ne morete več krasti, delati pa tudi ne znate.

tü smo (nepreverjen)

Ka tij si od 13.marca doma v klejti skriti pa v celofan zamotani? Boug pomagaj kakšni degeneriranci ste v toj naštimani krizi prilezli na plano in mate zdaj svojih 5 minut ka lejko po forumaj širite laži in dokazujete svojo imbecilnost.

In reply to by KJE STE TOVARIŠI ? (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Po tvoje so kolesarji okužili ljudi na Kapeli. Za norost na žalost ni zdravila.

micikaaa (nepreverjen)

Edino pravilno, da je šolo zaprl......kdo odgovarja če zboli cel razred.....vodstvo šole ali starši.....?????????

tü smo (nepreverjen)

Edino pravilno bi bilo ka bi takšne lidij kak si ti v mentalne ustanove na zaprejte oddelke spakejrali. Svejt bi bil dosta lepši...

In reply to by micikaaa (nepreverjen)

Czd (nepreverjen)

Najboljše da se skriješ v mišjo lukno majster... Ni druge za tebe...

In reply to by micikaaa (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice