Klub prekmurskih študentov organizira že tradicionalno počitnikovanje na morju za študente po subvencionirani ceni. Letos se bodo odpravili v Budvo, in sicer od 23. 7. 2018 do 30. 7. 2018.

Vsi, ki si želijo raziskovanja novih krajev in odkrivanja prelepih plaž in zabave, se lahko pridružijo letošnji odpravi v Budvo. Program bo zelo pester. 

Prekmurske študente čaka obilo zabave

Dogodivščina se bo začela z raziskovanjem Sarajeva, ki bo tudi mesto prve nočitve. Od tam bo pot ob slikovitem kanjonu reke Neretve peljala do Budve. V bližini turističnega središča Črne gore je veliko očarljivih manjših mestec (Jablanica, Mostar, Kotor) s številnimi znamenitostmi in bogato arhitekturo, ki si jih bodo udeleženci imeli možnost ogledati. 

V programu ne manjka niti uživanja v okusih odlične hrane, ležernega kopanja v kristalno čisti vodi na najlepših črnogorskih plažah in obilica zabave. Ob povratku sledi še postanek v slikovitem Splitu, ki slovi po antični Dioklecijanovi palači.

Dobrodošel poizpitni oddih

Termin 8-dnevnega počitnikovanja je prilagojen študentom, saj je umeščen po poletnem izpitnem obdobju, in sicer od 23. julija 2018 do 30. julija 2018.

Prijave zbirajo do 10. julija oziroma do zapolnitve prostih mest. Več informacij o sami nastanitvi, ceni in prijavi, najdete na Facebook-profilu Kluba prekmurskih študentov ali na elektronskem naslovu [email protected].
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice