FOTO: Bralec
Še pred začetkom novega šolskega leta so si številni želeli pravočasno urediti avtobusne vozovnice, a doživela slabo izkušnjo.

Na nas se je obrnilo več bralcev Sobotainfo s podobno oziroma slabo izkušnjo z Avtobusnim prometom Murska Sobota pri nakupu avtobusnih vozovnic. 

Kot poroča bralka, se prodaja vozovnic začne ob pol osmih zjutraj, sama je prišla na avtobusno postajo pet minut po odprtju in se kot štirinajsta postavila v eno od dveh vrst.
Deset minut do osmih, torej dvajset minut po odpiralnem času se je odprlo eno od okenc. Do takrat pa se je po pričevanju bralke v obeh vrstah nabralo že več kot 50 ljudi.
Za izdajo treh vozovnic so porabili več kot 18 minut, še dodaja bralka.

Ker sama ni imela časa tako dolgo stati v vrsti, je že drugič odšla od tam. 

Kakšne so pa vaše izkušnje z nakupi avtobusnih vozovnic. 

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nekdanji_dijak (nepreverjen)

Tak je ze negda bilao, ka si mogel vsaj voro pa pol pred kak je avtobus pelal, ce si scel te na avtobus trofiti

Trono (nepreverjen)

Online opcije pa ni?

Gost123 (nepreverjen)

Za srednješolce 1. letnika AP ni omogočil spletne možnosti prijave.
Prav tako ni možno oddati vloge in letno karto prejeti po pošti.
Je sistem, ki očitno ne potrebuje nobenih sprememb.
Bodo stranke (potrpežljivi starši) počakali da otrokom kupijo karto,
po možnosti pa še dali kakšen dan dopusta.

In reply to by Trono (nepreverjen)

Francccccc (nepreverjen)

Ocitno digitalizacija še ni prišla v to firmo... saj pa to bi lahko vse urejali preko spleta, ne da mamice stojijo v vrsti za otroke in karte kupujejo. Kamena doba...v razvitih drzavah ze deset let ni nic papirnatega vezano na nakup kart, placas s placilno kartico/sma preko spleta in potrdilo dobis po mailu, brez ljudi in enostavno.

Rosenkrantz (nepreverjen)

Tisti njihov stil prodaje je kot ce bi stranka bila v Auschwitzu..oni sedijo notri..steklo vmes.. zunaj stojijo v vrsti, starejsi clovek se more dreti da ga slisijo. Totalno neprijazno do strank. Kaj se ne morejo prodajati vozovnice kje notri..pa da se uredi da se lahko ljudje vsedejo tudi ce cakajo. Ne razumem tega.

hm, ne (nepreverjen)

Katastrofa. Čakali smo eno uro pred železniško postajo, potem so jo zaprli. Uradne ure pač. Smo šli na avtobusno postajo in spet čakali uro in pol. In to danes, v petek. Vsaka pripomba je odveč...

Jaz123 (nepreverjen)

Prek spleta uredil v 5 minutah, subvencijo za lansko leta pač vrnejo po 1.11

Ohhh (nepreverjen)

Jaz tudi uredila na spletu vlogo, ampak plačilo in vrnitev dobroimetja nisem mogla urediti ampak mi je napisalo, da moram iti plačat na blagajno AP. Tako sem danes 3 ure v vrsti čakala, ko mi na koncu povedala na okencu ne morem po št.odobrene vloge plačati podaljšano vozovnico, razen, če prinesem papir, kjer to piše...DOBESEDNO KAMENA DOBA, KAJ TAKEGA DOŽIVETI JE KATASTROFA

In reply to by Jaz123 (nepreverjen)

Grable (nepreverjen)

Povej kako

In reply to by Jaz123 (nepreverjen)

Joža78 (nepreverjen)

lažne informacije....sigurno gospa dela v javni upravi...tam je tako, da so vrste in še poleg vsega pošiljanje od okenca do okenca na koncu pa urediš pri okencu kjer si bil najprej

Edo (nepreverjen)

Marsikaj bi trbelo urediti na toj firmi tej na postaji se tak nevejo obnasati do strank ka nemo kaj drugo se pravo upam ka de novi direktor napravo red na toj firmi mocno upam ker so eni prevec razvajeni pa mislijo ka leko delajo ka hocejo

medo55xx (nepreverjen)

kaj pa je s staro direktorico?

In reply to by Edo (nepreverjen)

Edo (nepreverjen)

Stara direktorca je sla v penzijon

Grable (nepreverjen)

Bil sem danes tam na avtobusni in železniški vprašam se po 3 urah so zaprli blagajno na železniški točno ob 13,40 če je to normalno bomo pač zrihtali privat avtobus verjemite da bo na Ap spet brez dela dosti voznikov

gost22 (nepreverjen)

Ljudje, mi smo v 21 stoletji. Prenehajte že uporabljati ta javni prevoz kateri je že zdavnaj namenjen samo sebi in ne neki "zeleni" opciji.

Gost123 (nepreverjen)

Naši otroci se pač nekako morajo pripeljati v šolo,
in po pouku priti domov.
Imaš boljšo rešitev 21.-ga stoletja??

In reply to by gost22 (nepreverjen)

Nej važno (nepreverjen)

Naj van poven ka gospe za ten steklom sidijo tan na enon te iston mesti do 10 vr na den (aja pa vikendi seveda). Delajo z računalniškin programov z neven keroga veka, keri šteka dostikrat tak ka ti je božno pa nika nemrejo. Organizacija dela in prerazporeditve, update-ani programi, možnost online nakupov in podaljšanj je neka ka je nan samoumevno, vodilnin ka delajo v in za javni promet pa nej. In te pride do toga ka narod stogi dvej vri v vrsti, ker je pač sistem v k*urci, ministrstvo spreminja pravila/zahteve 150x na mejsec, aja pa plus upokojenci si idejo vsi te đabe karte riktat točno te kda dijaki in študenti, v najvekši gužvi, dosta študentov/dijakov sako leto čaka na zadnji keden, pa še te pridejo do okenca pa majo lepo razloženo vlogo vse narobe v spunjeno...krivivi sta pa tevi dvej srmačiki ka sta v ton boksi zaprejtivi 10vr z računalniškimi programi in navodili ministrstva in vodilnih s časa pred dragin Titojon. Samo telko.

Simbaa (nepreverjen)

Se strinjan. Delan v podobni službi. Že če vsi vlogo izpunijo na interneti ide dosta hitrej. Plus Nomago pa Arriva mata vse internetno pa si lejko prek njih tuj zriktajo. Al pa na železnici...

In reply to by Nej važno (nepreverjen)

tehnološka nap… (nepreverjen)

Niso krivi delavci, sedijo in delajo po navodilu oz. zmožnostih ki jim ga da firma. Če pa firma za to stoletje ni zmožna urediti tehnološko napredne sisteme je pa žalostno. Edino kar bi lahko naredili je to, recimo kot na banki ,kdo je zaden, ki še pride na blagajno potegnejo za njim neki trak oz.varnostniki tam povedo; da gdo stoji za trakom več ne pride na vrsto, da nebi zastonj čakali v vrsti. Kot se je to zgodilo, čakaš v vrsti in ko je ura enostavno zaprejo okence, brez da bi obvestili gdo je zaden. In tako po čakanju dveh ur obstojiš v koloni pred zaprtim oknom in se vračaš ponovno drug dan v isto množico razjarjeni staršev in otrok. Žalostno, da se v dobi tehnološke razvitosti še takšne slike odvijajo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice