Na dan prihajajo nove a neuradne podrobnosti o domnevnem podkupovanju tožilca Roberta Stojka.

 Robert Stojko, okrožni tožilec iz Murske Sobote, ki so ga v četrtek ujeli z označenim denarjem, prejetim pri podkupovanju v vrednosti 25 tisoč evrov, naj bi se že odpovedal svoji tožilski funkciji. Kot poročajo nekateri mediji, naj bi obramba Stojka temeljila na argumentu, da je tožilec denar potreboval kot posojilo, saj naj bi bil bolestno odvisen od iger na srečo. Za njegovo odvisnost naj bi vedeli tudi njegovi stanovski kolegi, nekateri naj bi mu tudi posojali denar. Za Stojkove dolgove naj bi po poročanju pomurje.si izvedel eden izmed odvetnikov v sojenju za domnevno preprodajanje kopaliških vstopnic Term 3000 in je tako svojemu varovancu spretno predlagal, da omenjenega tožilca zvabita v past.

Preberite tudi:

Tožilec danes pred preiskovalnega sodnika

Ali Stojko ostaja v priporu, bo odločilo višje sodišče

Višje sodišče odločilo: tožilec Stojko ostaja v zaporu

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hydrant

in pol svizec zavije čokolado...

Vipko
buldog

Šmrc.... šmrc..... jao, Robek, ka si mi pa nej povedo zakaj nucaš 25 tisočakov? Pa znaš, ka bi dobrodelno prireditev za tebe organizejrali, cuj k magnetni resonanci...
Bedarija na kvadrat! Človek je podkupljivi; on je jemal podkupnino že prej in nekdo je to vedel. In tudi če bi bilo zgoraj napisano res: ali so vsi, ki kockajo potem podkupljivi? Ali to zmanjšuje njihovo krivdo? Vse vkuper se mi gabi!

PunkIsNotDead

To ja napiso of "wanna be" novinar "beden od Vestnika". Izmišljotine, potem pa se še hvali, ka je un to prvi napiso na njihovem portalu. Samo nakladanje. Majo ekskluzivo za izmišljene zgodbice v stilu Vestnika. Iz "zanesljivih" virov znajo pri šteri sodni zadevi je šlo za podkupovanje in seveda "zanesljivo" znajo ka se ide za odvisnost od iger, "zanesljivo" znajo ka se brani z molkom, "zansljivo" pravijo da je povsem na tleh...

Edino, ka v pisarijah bednoga drži, ka so ga pridržali. Vse ostalo je izmišljanje pravljic in igranje raziskovalnega novinarja. Če je tak siguren v svoje pisarije naj se ne skriva za besedice "menda je...".

beden, henjaj se že preseravati. Ti nej dosta ka si za svoje pisarije že faso od novinarskoga častnoga razsodišča?

Sicer pa tema je kost za glodanje naivnežem, ki verjamejo kak učinkovito je naše sodstvo. Dokejč dubajske Simonce, Hilde, Boški, Bineti, Ivani, Igorji, pasjejebci itd. ob vseh zapisih v medijih živijo lagodno življenje netaknuti, me preganjanje enoga za 25K € ne prepriča v naše pravosodje. Kak vidimo znajo hitro obsoditi samo nekatere (Prijatelj, Popovič, Rupar, Jelinčič), šteri nejso naši :)

In za vrhunec "demokracije" so gnes imenovali predsednika vrhovnega sodišča "menda z dobrimi izkušnjami iz prejšnjega totalitarnega režima", o čemer pišejo številni mediji

Rocco11SiF

naveza Serec+Rituper očitno deluje...

zeiss

Daj lepo vas prosen... Zaj do špilale na te karte ka je kao on neprišteven itd. pa te de sodišče zaprosilo za mnenje psihologa, kere de itak potrdo njegovo neprištevnost.. Na soboškon sodišče bi trbelo več sodnikov pod drobnogled vzeti!

skandi

Ljudje pa kaj vi mislite ka je Serec ali keri drugi vpleteni šel na policijo pa povedal ka bo podkupil Stojkoja?
Po mojem jih je Stojko izsiljeval da ga je šel prijavit.
Pa še tista afera z dokležovskim Muhičem.Tudi tam more nekaj zelo smrdeti.

someone18

moje mnenje.
dečkom, ki so štrikali s kartami je enostavno sfalilo argumentov in izgovorov zakoj več nemrejo priti na sodišče in se opravičevati - beri zavlečevati vso zadevo na sodišču. Pač so ugotovili, da bodo zadevo še za malo dalj časa zavlekli, če bodo izkoristili Stojkojovo odvisnost od iger na srečo, prezadolženost. Tou je tak kak če bi majhnemu otroku vrečko cukrov pokazo pa njemi pravo, naj se ide malo pelat s tabo.

Dečkom je očitno odlično uspelo! Bravo!

Vipko
tinka78

Ja, najboljše, da ga zdaj še kot žrtev prikažete.

_cebelica_

Zeiss, se strinjan s tebof, ka bi trbelo in tou fejst temeljito preglednoti cejlo soboško sodišče, INTENZIVNO RACIJO BI NJIN TRBELO.

someone18

tinka, saj je njihova žrtev, kakor koli obrneš. Vendar ne žrtev, ki bi se ti/nam smilila, ampak pokvarjeno goved*

igica

zeiss...ka bi ga meli za neprištevnoga, močno dvomin. Ker se te na takši način lejko vsakši pijani voznik, vsakši lopov keri nuca pejneze za mamila ali što koli, zgovarja na odvisnost. Za tou pač nega opravičila. V glavnon je kar v velkon sranji, ker kakor koli zemeš svoje službe več nede mogo opravlat. Ka bi pa kar koli drugoga delo pa je že tak ali ovak oblateni.

prekmurka3

Tak to ide....tisti psihiater keri de Stojkoti potrdo ka je umsko nepristeven, tisti psihiater je sam umsko nepristeven in koruptni.
Njegovo zeno pa nikaj ne pomilujte. To je ovca v voljcji kozi. Tudi njo bi mogli malo poslati na rentgen in se par drugih. Za njo bi najboljse bilo, da se sama prijavi in odstopi. Vincec pa tudi nema drugih argumentov kak " to je bilo posojilo". Z to potezo je nas tudi hotel nasrati.
Jaz vam povem ka marsikaj vem. Stojko-Vincec-Stojko Tratnjek- in Co je dobra marketing mreza. Upajmo, da se je sedaj ta mreza pretrgala.

josko

Ešče kakšoga be trbelo tak zašite gamad!!!

Harō Kiti

Se mu bo razvezal jezik in bo ovadil še ostale podkupljive, ali pa mu je spet nekdo obljubil malo bogastvo za molk?

dupont

un ma bole alkoholni problem kak pa gemblanje.

dbohar

Tao je isto kak pijance ne bi mogli izpita za avto fkraj zete!!

gorgona

nonono vse kar je prav...človek je vzel peneze na označene...kriv je podkupljivosti,zaj de itak se z svojim advokaton,kere so tudi lopove...zagovarjal nekaj na kaj je ne resnica...jas neven kaj se treba tolko z njim pogajat...sodišče po hitrem postopku kjer se mu dosodi krivda dosmrti v rešt pa gotovo...

Ä‘abuka12

točno tak gorgona te pa naj gnile dosmrti za rešetkami pa de mel dosta časa tan za premišlavate, pa vsakiva 2 mejsca njemi naj dajo nove karte ka de se lejko kartal hahahaha, kcoj njemi pa naj denejo še sereca pa železnoga pa še ovoga trečoga ka do lejko v 4 kartali in si rite "pucale"...sram ga naj bo pa šče koga što ga je v mladosti vzgajal....

2304

Zanimivo mi je brati kak vsi vse veste. Resnica je pa verjetno nekje povsem drugje.

Če nekdo zgubi na sodišču, so takoj vsi podkupljivi.

Ne le ta tožilec, preverite raje zakaj se primer Term 3000 in Serec vlečejo po sodišču že 7 let, njega pa ne morejo dobiti na obravnavo iz zdravstvenih razlogov. Potem pa ga vidiš kako isti vikend ...... Ni mi potrebno nadaljevati. Torej, problem ni tak enostaven, ta Stojko je bil tu kolateralna škoda. Prava resnica še čaka.

erof

Takšni nima kaj iskati več v sodstvi pa še enih par (konsrtuktorjev določenih primerov) bi že zdavnaj morali sedeti v aresti.... tukaj je še samo vprašanja časa ko de še več takših il še hujših incidetov prikapljalo v javnost.Zato novinarji veselo na delo in razkrinkajte vse vas absuluto podpiram da ljudi obvesti o strogo zaupnih mešetarskih poslih tistih ki bi naj dajali vzor drugim so sami glavni akterji v teh igrah .

bc

Zanimivo je ka je telko komentarov, nišče pa ne vej (ne napiše) što njemi je tou podkupnino nastavo...
Mene najbole od vsega tou zanimle...;););)

skandi

Pa zakaj bi ga šli podkupovat in prijavljat policiji?
Mar ne bi s tem dejanjom že priznali svojo krivdo.Vsi naši komentarji so samo ugibaja ki pa ne poznajo še pravega odgovora.

Vipko
buldog

Mene pa najbolj zanima zakoj so njeme podkupnino nastavile? Dve tezi se mi tu vsiljujeta: 1. že prej je jemal podkupnino, 2.nekdo je "sčivkal". Kdo in kašen interes je imel? Ker v osnovi ne gre za te pejneze (itak so bili nastavleni in jih ne bo dobil) ampak se postavlja vprašanje kolikokrat in od koga ter koliko je Stojko že prej vzel?

someone18

buldog, že prej sem napisal zakaj? Zakaj? Da so dečki preusmerili pozornost s sebe na druge in se spet za dalj časa izognili roki pravice. Zato! Le kdo je le imel interes? Naveza, ki je že zgoraj napisana.
bc kak ne vejš što njemi je podkupnino nastavo? Pa saj je že vse zgoraj napisano. Beri med vrsticami.

Fudaš

Debeli je debeloga na k.... pikno!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice