V naslednjem intervjuju postavite svoje vprašanje Gezi Erniši, zatem bo na vrsti še Mišo Kontrec iz Lange

Zastavljena vprašanja

1. arnold_charming, ocena: 3
Kako daleč je ideja o selitvi uprave enote Murska Sobota na lokacijo na Kocljevi ulici?

2. KRT, ocena: 3
Na žačetku vašega prvega mandata se je pričakovalo, da boste naredili red na področju urbanizma in prometne ureditve Murske Sobote. Kdaj in kako se mislite lotiti te problematike?

3. sasa1000, ocena: 5
Koliko igrišč za mladino ste naredile? Zakaj ni napredka, zakaj je vedno samo vse v cestah in drugje. Samo za šport ne date nič.

4. arnold_charming, Ocena: 5
V primeru zaposlitve Gutalja na pomurski športni zvezi me zanima slednje: Je res, da hodite s svojo družino in z družino Gutalj na družinska potovanja? Se vam ne zdi, da pri tem prihaja do konflikta interesov?

5. arnold_charming, ocena: 8
Kako vidite nadaljni razvoj Murske Sobote? Ali ste mnenja, da mora obstajati vzajemni odnos med lokalnim gospodarstvom in občino? Kateri so po vašem mnenju uspešni pomurski managerji?

6. Zeus, ocena: 9
Prosim vas, da se opredelite do takoimenovanega Zakona o Pomurju ter jasno izrazite vaša pričakovanja okoli tega. Kaj bi po vašem mnenju morala storiti vlada, da pomaga naši regiji.

7. falotov_sin, ocena: 10
Prvi nadzornik Komunale Murska Sobota je Šoš Karel. Ali menite, da je avtomehanik primeren kandidat za tako funkcijo in ali menite, da je pobuda nekaterih mestnih svetnikov o spremembah primerna?

8. lm, ocena: 10
Je možno biti "neodvisen" v politiki, brez političnega predznaka in ali menite, da bi bilo bolje, če bi na lokalnih ravneh bile liste posameznih voditeljev z imenom in priimkom in ne stranke?

9. modri janez, ocena: 11
S čim se po vašem mnenju lahko Murska Sobota še posebej pohvali? Kaj je tisto, kar je vredno pokazati nekomu iz drugega konca Slovenije in s povzdignjeno glavo in ponosom reči: "Če nismo gospodarsko močni, imamo pa... !". Kako vidite Mursko Soboto čez 10 let? V čem se bo še posebej spremenila?

10. modri janez, ocena: 11
Strategija razvoja Murske Sobote in okolice; v katero smer bi naj plula ladja v prihodnosti in kakšni so načrti, da se bodo ljudje iz drugih krajev Slovenije priseljevali v Mursko Soboto, ne pa iz nje izseljevali? S čim bomo pihali v jamborje ladje na kateri smo mi vsi?

Intervju 2.0 z Antonom Štihcem 

Povezava do preteklih Intervjujev 2.0.

Zastavi svoje vprašanje Gezi Erniši.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cJEgan

ka pa to zaj neka šumi pa šteka? al se to samo meni zdi :D

špej

Prvi dve minuti se res pojavlja ta težava, naprej je OK.

cJEgan

aya do ta san še nej prišo :D

sobota1981

kak dugo mo še toga štihejca prenašali?......zavozo je soboto do kraja...ge so časi ka smo bili središče regije...še malo pa nas Radgona pa Lendava prehitita....mislin ka ti je čas odkliko dragi "župan"

zizek

To, če se tebi župan ne vidi, pomejni ka je Sobota več nej središče regije? :D

Sobota je skos BILA in skos DE središče regije!

matt

Univerzo ?! watafak? ;D... ka to vic dneva na vivi?... vej pa sobota je vejs z 10k ludekami... en ameriški campus je 5 krat večji kak sobota;)... ge bi še primorsko univerzo prepovedo... ka se folk vkup mele... najrevnejša regija, ka je saki drugi brezposelni, pa ka nemamo 0.001 % kapitala Ljubljane de mela univerzo... ge neven ka tej štihec pigej, ali zgleda ka njemi škodi:D mogoče nan je pa samo ščel z vicon polepšati dan... tij šaljivec tij ;D

qbase.

edina slovenska univerza primerjiva z evropskimi standardi (LjUni) ma 75.000 dodiplomskih študentov...
Murska Sobota ima 19.000 prebivalcev... ---> Murska Sobota bo imela univerzo.... LOL ;D

dna

štihec de pa prodekan :D

tjas7greg

no...pa neka je mogo povedate...ka ga te zaj blatite?????
SOBOTA središče regije DEFINITIVNO

sobocanec

ene ga li branete na pune...ka van je v pm obečo...no saj obečo je dosta pa glasen je tude nonstop samo še nika je nej naredo...samo glasove nabera ge kole...mojga glasa nede dobo on točno zna zakoj je dobo mandat pa je toga nite malo nej uresničo...pa me zaj ne briga zarade ovoga tistoga ENOSTAVNO JE NEJ NIKA NAPRAVO...PA GOTOVO...

Frenk

Pjge Štihi je nej več janšof tak ka ga nej fejst šinfati.

rooskie

UNIVERZO???? On je kaj raznmišljo kda je to izjavo? Ge de pa zagotovo zadosta kakovosten kader. Mislen ka so 3 univerze čista zadosta glede na velikost Slovenije.

falotov_sin

šinfanjte gor ali doj, samo štihec odgovarja zelo suvereno in ma kar dober pregled nad situacijo

-chaser-

Mislen,... !?!? Da do volitve te lejko tiste keren van ne paše drugoga volile, če ste punoletne seveda.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice