Steklarstvo Frama – »Ko daš steklu pravo vrednost.« Pomursko podjetje z dolgoletno tradicijo v nagradni igri podarja steklene ure z motivom po vaši izbiri!

Steklarstvo Frama v Pomurju že več kot 40 let izpopolnjuje svojo dejavnost. Družinsko podjetje je leta 1975 začelo obratovati v podnajemniški delavnici v Bratoncih. Že kmalu so prerasli skromne okvirje prvotnega naslova ter zgradili aktualno delavnico na Panonski ulici 2e v Beltincih. Delo danes tam opravlja že druga generacija, tradicijo namreč nadaljuje Franc Maučec mlajši.

Z izjemno skrbjo in natančnostjo izdelujejo notranja vrata, drsna vrata, ogledala, kuhinjska stekla in tuš kabine. Pri njih boste našli tudi izolacijska stekla, mize, polnila, kuhinjske obloge, nadstreške, ograje in razne vitrine, na voljo pa sta vam še uokvirjanje slik in bogat darilni program.

Podjetje od nekdaj sledi trendom v steklarstvu, zato so njihovi prostori opremljeni s sodobno tehnologijo, ki jim omogoča, da sledijo željam strank. O izvrstnih rezultatih priča tudi zlata boniteta odličnosti, ki so jo prejeli v minulem letu.

Zagotavljajo vam hitro in kakovostno izdelavo, nudijo pa tudi izmere na domu, strokovno svetovanje, dostavo ter montažo.

Nagradna igra

V sodelovanju s pomurskim steklarstvom z dolgoletno tradicijo smo za vas zdaj pripravili nagradno igro, v kateri lahko zadenete eno od treh steklenih ur z motivom po lastni želji!
 

Informativno ponudbo in dodatne informacije o Steklarstvu Frama lahko sicer pridobite na uradni spletni strani oziroma na njihovi Facebook strani.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice