Stečajni upravitelj RRA Mura je 14 zaposlenim danes vročil odpovedi pogodb o zaposlitvi.

Regionalno razvojno agencijo Mura v stečaju je danes obiskal stečajni upravitelj Mirko Filipović. 14 zaposlenim je vročil odpovedi pogodb o zaposlitvi s 15-dnevnim odpovednim rokom, upniki pa imajo za prijavo terjatev tri mesece časa.

"V Prostorih RRA Mure sem danes opravil sestanek s prokuristmo gospodom Vrankarjem ter nekdanjima direktorja gospodom Göncem in gospodom Krapcem. Smo v fazi ugotavljanja dejanskega stanja in ugotavljanja premoženja stečajnega dolžnika," je za Murski val povedal Filipović.

Projekti RRA Mura naj bi bili v tem času vsi že zaključeni in v fazi, ko je potrebno le še oddati poročila.

Stečajni upravitelj ni dal informacij o tem kaj se bo zgodilo z regijsko štipendijsko shemo, le da obstaja interes rešiti projekt, če se bo našel pogodbeni partner, pri čemer računa na lokalno skupnost in občine.

Preberite še: Zaposlenim RRA Mura v četrtek odpovedi

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smrkci (nepreverjen)

Komunizem Vratise,da bodo ljudje imeli delo,Ker današnji voditelji,ki so bili nekoč na golem otoku,nas hočejo iztrebiti,ker smo imeli tita radi, mi navadni delavci in ljudje.

Gost (nepreverjen)

A tu ni župana da bi se slikal?

uhljevka (nepreverjen)

g. Mirko evo persone s šterim še trbej opraviti razgovore + kakšne pogodbe v arhivi RRA Muru poglednoti (ka nema krapec doma ali v trezori SKB)

-nadzorniki: Podlunšek, Pavlinjek,...
-zaposlenci: vsi šteri so prek zavodov svojih partnerov kaj oprali
-revizori: ovi ka znajo kak na DUTB vse spraviti
-kakšne avtorske (če so boug zna?)
-vse finacerane projekte z naravno mantro (aka socialni-kapitalizen z solastniki mestnimi svetniki)
-ponu toga...

Boug van žegnaj eko-gibanico.

nega vupanja (nepreverjen)

Stečajnomi je vseeno za RRA, za Prekmurje, za duge, za razvoj, za stare greje, za politiko in za vse kar zanima katerega koli od nas, ki živimo tu. On de fajn stečaj pelo, tak ka ne de nakoncu nič kriv, ka on ali kak njegov še ka zasluži, to je tak eden od nekaj deset stečajnih postopkov, ki jih trenutno vodi, tako da če kdo mislil, ka de on ka rešavo ali isko pravico se grdo moti. Še noben stečajni neje.
Tak ka bojte ziher, ka mo na iston ali pa še slabšon kak smo bili pred mescon dni v svojih bolj ali manj decinskih igricah in šopirjenju na kupu gnoja. Svet pa ide dale.

vbogme (nepreverjen)

Ja,dobro je pravo eden od zgoraj! Kje je sedaj župan, da bi se sliko z delavci,katere je pokopal. Pravi grobar s svojim štajerskim bizgecom je. Fuj! Kaj ga ni sram!Tako se on briga za prekmurce. Še enkrat fujjjjj. Naj bi plačal oz. razčistil zakaj niso že prej plačali kar so bili dolžni RRA (da se ve - samo MO MS ni plačevala svojih obveznosti vse druge občine pa so plačevale)

Gost (nepreverjen)

Zakoj zupana nega na slikaj? Malo bi lejko spozero ka je dobro skujo to pizddrijo :)

Gost (nepreverjen)

Mura d.d. hvala za odpravnino !
Škoda, ka tisti, ki so Muro zbrisali dobijo največ.

car (nepreverjen)

Kak bougi najdejo te stečajne vse na ..ič.. vrajdenski kristoši tej so naj bole pametni.

Starejše novice