Vitaminski instant napitek Oraketa, ki izhaja iz blagovne znamke Ora, je plod lokalnega razvoja in izdelek slovenske proizvodnje.

Ponaša se s kar desetimi vitamini in najvišjim sadnim deležem v kategoriji. Prinaša svežo paleto okusov, najdete pa jo lahko tako na trgovskih policah kot v gostinskih lokalih.

"Z Oraketo pogumno vstopamo v novo kategorijo brezalkoholnih pijač. Ponosno predstavljamo najbolj svež izdelek v družini priljubljene lokalne blagovne znamke Ora. Z odlično kombinacijo vitaminov in sadja, svežimi okusi in privlačno predstavitvijo smo prepričani, da si bo Oraketa hitro utrla pot do src potrošnikov," je povedala Egle Wehle, direktorica marketinga Radenska ADRIATIC.

Na trgovskih policah in posebnih "raketnih" izpostavitvah lahko najdete pakiranja v treh okusih, in sicer pomaranča, limona in exotic. Vsi trije okusi, so na voljo tudi v gostinskih lokalih.

"S prav posebno postrežbo, in sicer v Oraketa kozarcu, s priloženo žličko in pladnjem, ustvarjamo nov ritual, ki je okolju bolj prijazen, saj ne uporabljamo slamic. Nagovarjam vsakega gosta, naj si vzame ter najde za vsak okus svojo pravo mero vitaminsko-sadnega doživetja," je dodal Primož Rok Puppis, vodja blagovne znamke Oraketa.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
6881 (nepreverjen)
wefwef (nepreverjen)

60gramov cukra na 100 gramov? neka takšnoga vendar

Timislavers (nepreverjen)

Apno pa umetni vitamine to je to strup v bistve

ffran

Ste že okusili novost iz Radenske? Prihaja vitaminski napitek Oraketa ?!
Kakšna Radeska, to je vendar Kofola !!

Starejše novice