Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Prodajni svetovalec in poslovodja – Zavas BTC
Marca prihodnje leto v soboškem nakupovalnem središču BTC vrata odpira nova specializirana trgovina z osebno varovalno opremo. V podjetju Zavas k sodelovanju tako že vabijo prodajnega svetovalca in poslovodjo.

Razvojni projektant 
V podjetu Medicop zaposlitev ponujajo projektantu ter v izziv ponujajo razvoj programske opreme na vgrajenih sistemih, testiranje in optimizacijo aplikacij. 

Čistilka
V Policijski upravi Murska Sobota medtem zaposlijo tri čistilke, ki bodo skrbele za urejenost delovnih in pomožnih prostorov.

Svetovalec v projektni enoti e-prostor
Nove okrepitve iščejo še v Geodetski upravi Republike Slovenije. Pri izboru za delovno mesto svetovalca v projektni enoti e-prostor bodo prednost imeli kandidati z znanjem urejanja podatkov v evidencah zemljiškega katastra in nepremičnin.

Medijski planer
Z dobrim poznavanjem medijskega trga, odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi in znanjem tujih jezikov pa se lahko pridružite tudi ekipi mariborske agencije Novelus. Od bodočega medijskega planerja med drugim pričakujejo natančnost, odgovornost ter veselje do dela v teamu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice