Župan občine Križevci Branko Belec je v sejni sobi občine Križevci pripravil sprejem za učence Osnovne šole Križevci, ki so zaključili osnovno šolo in se lahko pohvalijo z odličnim uspehom v vseh letih.

Odličnega uspeha se tako veselijo Aneja ŠtuhecMedeja KuhanecLora GržinJaka Godec in Tim Štuhec, ki je poleg odličnega uspeha dosegel še zlato priznanje iz logike. Sprejema pri županu se je udeležila tudi osmošolka Klara Dragović, ki je osvojila zlato Cankarjevo priznanje. Odličnjaki so v spomin na odličen uspeh v šoli prejeli spominske kipce, zlata nagrajenca pa knjižni nagradi.

V svojem nagovoru je župan poudaril, kako pomembno je znanje za življenje in izrazil zadovoljstvo nad uspehi učencev ter jim zaželel, da bi tudi pri nadaljnjem šolanju bili tako uspešni kot doslej ter da bi s svojim znanjem nekoč prispevali k razvoju domačega kraja. 

Sprejema so se udeležili tudi ravnateljica šole Lidija Koroša ter mentorici Renata Kovačič in Božena Kurbos ter podžupan občine Križevci Bogomir Gaberc. V imenu odličnjakov se je za sprejem zahvalila ravnateljica, ki je poudarila, da je bilo sodelovanje šole z občino vedno dobro, še posebej pa je izpostavila, da na občini znajo ceniti delo in dosežke šole. Ob pogostitvi so se odličnjaki sproščeno pogovarjali predvsem o dolgih brezskrbnih počitnicah.

J. Ž. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice