Trojica obtoženih zaradi domnevnega izsiljevaljanja v lokalih Cubo, Maranello in Spartacus je bila oproščena obtožb

Sodnica Natalija Pavlič Goldinskij, ki je predsedovala tričlanskemu sodnemu senatu, je izrekla oprostilno sodbo zoper Franca in Boštjana Bajiča, ter Ignaca Horvata za domnevno izsiljevanje lastnikov omenjenih lokalov. Goldinskijeva je pojasnila, da za obsodbo ni bilo zadostnega dokaznega gradiva, pričanje lastnikov lokalov pa je opisala kot površno.

Senat je edino kazen izrekel Ivanu Kolarju za grožnjo natakarju v lokalu Cubo, za kar je dobil pet mesecev pogojne kazni. Tožilstvo je že napovedalo pritožbo na odločitev senata.

S spleta

Komentarji (151)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
listek

kak nači

xzft4

Strašno

Imi

Bog pomagaj, v kakšni državi mi živimo! Nimam besed....

falotov_sin

ta sodnica Natalija Pavlič Goldinskij je ista kak tej kere je spistila... in takšni bi naj bili sodniki...brez jajc

black panter

sramota

mala hiša

ne moreš, da verjameš..da taki pridaniči odkorakajo iz sodišča brez kazni!!!!
me zanima, kako se bo omenjena sodnica odzivala, ko se bo v bodoče še kaj hujšega dogajala, kot v narekovaju "samo izsiljevanje" !!!

Vipko
artur

v našoj državi je to pač praksa.
Pošteni najebejo, barabe se pa zvlečejo brez prask.
Kak politika bi lejko pravo.

hydrant

to pa je rejsan divji zapad,
cigoji so nedotakljivi

methos

banana drzava. bog pomagaj kaksne sodnike in sodstvo imamo...

smina.

swaštaaa!

GOTHA

dokec nede nehce nekoga smekno, itak nedo nikaj napravile. Ka so pa sodniki "podkupljivi" je pa nej nic nouvoga.

mile82

Nišče od lastnikov je nej nika konkretnoga vupo povedate, dokazov nega, tisto malo ka jih je, so jih ovrgli zaradi nepravilnoga postopka policije....tou je tou...sploj je nej mogla nači odsodite kak je... Zaj do še oproščeni tožile državo, pa verjetno do tožbo dobile!

Problem je v sisteme, nej v sodnice...ona se more držate zakonov..zakoni so pa glupi!

tomaž88

only in slovenia.....fajn delajo ka ščejo, pa še od države samo peneze vličejo.........

seblogger

mile82 --> kratko in jedranto, žebljico na glavico.

ssimon

se pridružujem komentarju mile82. Dodal pa bi še, kakši človek moreš biti kak odvetnik, ka znaš ka so barabiri, pa jih vö vličeš - se za pejneze - žalostno.

ofels

In to bi naj bila pravna država?
Sodnica pokrij se čez glavo, ko boš hodila po soboških ulicah, seveda, če imaš kaj sramote.

hull86

dragi komentatorji in komentatorce sobotainfo.....

Kak prvo bi izpostavo komentar keroga je napiso mile82....z njegven razmišljanon se povsem strinjam....
dodajam pa še sledeče:1.) Kak naj obsodejo nekoga, če morejo glavne priče zasliševati kar 3X ker so vedno spreminjale svoje izjave ali dodajale ali kak je bilo nazadnje celo nazaj vlekle obtožbe, kere sta sama vložila.? to je malo čudno...ka mislete vi?
2.) Postopek se je s z ten nej rejšo saj je v teku že postopek tožilstva kere de vse nepravilnosti v zvezi z pričanjem in dokaznimi matriali kateri so potrebni za kazenski pregon in ponovno sprožitev spet v teku( se pravi vsi dokazni matriale do pa ponovno prišle na mizo vse de se začalo znova po domače povedano.)

Naj spomnin to sojenje se je začalo pred 3 leti in ga je še zdaj kljub tej izrečene sodbi pomilostitve oz. opustitve obtožnice zdaleč nej končalo.

A na kon de to zgorelo, vsi se mislejo ve de država plačala.....Ja to že ka do plačali une, što pa de njin dal penaze? (MI MI in še enkrat MI, davko plačevalce)

Samo za info. bilo je 8 obravnav, če pozna što kakkšoga odvetnika ali sodnika naj ga pita kelko takše obravnave pridejo kaj + takse + stroški enega in dregega ......pa te vidle kak smo bili bite po žepke, in to se naj zgodi parkart v letu.......ka prinas recimo se zgodi parkart na mesec in to je to, te pa probajo neven z ken prikriti stroške kere so nastale zarade slabo sestavljenoga zakona pa naj je to civilni, kazenski pravdni......ali bilo kere zakonik.....

Sicer pa je tak zakon je zato tu ka be se naj kršo, nastavljene je tak ka se ga da pramagati, če se ga nebi dalo odvetnikov nebi bilo... Vendar so odvetniki gratale tak prebrisani in iznajdljive ka so najšle še večjo luknjo. Z ten pa seveda državo spravljajo v obup in sramoto....

Neka de se moglo spremenite pa to čim prej.....trenutne SD so komunajzare "mladi", kere so 3 krat ujše od njihovih očetov Slovenske politike.......

Lp Mare

hull86

Prosim va s ne krivte sodnice ka je čisto nič nej kriva če je zakon takše....
Sodnica mora spoštovate in delati kak njej prave zakonik in izvajati pristojnosti kere so njej dodeljene.......

Nemre se una vozite s policajame okole pa davate alkotest pa neven ka....malo preberajte vmes ka pišete....če pa nevejte zakoj se ide se prosin zadržte ka z ten ka pišete takše spadnete same kak budale vo......

nikomur ni bilo to izrečeno zlo namerno vse povedano v lepem smislu....

lp

metulčica

mile82 - maš prav, rokau na srce, trbej realno poglednoti na situacijo, pa sistem, pa nej včasi po sodnici. Najleži je pač tistoga "šinfati" od keroga ime je v novici z debelin tijskon zapisano. Nešče drujgi je verjetno tu zatajil... Ker če nemaš nika konkretnoga v spisi notri, te pride do toga, kak je prišlo v ton primeri. na žalost...

Ajda2

BREZ ZADOSTNOGA GRADIVA ZOPER OBTOŽENE ŽAL NE GRE, PA ČE JE NAM PRAV ALI NE. SPRAŠUJEMO SE SAMO LAHKO, ALI SE BO IZSILJEVANJE SPET NADALJEVALO?

vinetou

Če san ge na mesti lastnikov lokalov iden do konca pa naj košta ka košta...
Pa kak jih je nej straj ka de se tou ponovilo, če so bili že enkrat oproščeni???
O zakonih v Sloveniji pa tak- preveč povedanega, premalo storjenega!

Bruce

očitno v prekmurji vse barabe more v roke dobiti žmetna kmečka roka...

TORCIDA 1950

en koncert mile kitiča na ovih njivaj za puščo pa bombo vrčte usred koncerta pa de mer...

švabo

sramotaaa!!!! sran vas je lejkooo

skandi

ga so zdaj tisti ka pravijo " NA BOJMO NESTRPNI DO CIGANOV"
Tak ste se Pos..li kak policaji,kriminalisti in sodniki.
TORCIDA mile kitić se že špila na pušči u Čast svim dobrim ljudima.

Pilot

Viden, ka do od zdaj naprej izsiljevalci dobivale oprostilne sodbe, menej pa ostale do pa zaradi malenkostih zajebavale. Mi pa iden na živce samo tou, kak so eni pametni, cigane tou, cigane tisto, na sodišče pa so tiho kak miške. Zdaj naj bi glasni bili. Vupan samo, ka de se njin še enkrat sodilo, pa do storilci dobili svojo kazen, tak kak smo jo vsi drujge na sodiščaj.

xzft4

Ne smemo bit rasisti in ne smemo žalit, a na nas slovencih se pa lahko izvajajo prevare in žalitve? Kakšen je to zakon, ki dava tujcem pravice? Pa ne, da sem proti komu, ampak danes sem bral Slovenske novice na strani "Črna kronika" in med kršitelji videl le ljudi iz balkana, rome, romune!

rafael santi

proklete cigane iztrebite,pa de mer.......

Pilot

Nej pa vse cigane mešate v isti koš, ka po moojih žilah se tudi pretaka ciganska kri, pa daleč od toga, ka san agresiven, oz. vse tiso, ka se o ciganih piše. Ali če so kazni pa zakonodaje, naj so za vse, nej samo za nekatere, san pa definitivno za tou, ka se njin sodi za tisto, ka so napravle, pa naj dobijo pošteno kazen, kak san že napiso, marsikateri je že biu na sodišče pa je za svojo kazen odgovarjo, naj one tude. Zdaj pa naj tiste, kere so oškodovane, zdaj zdignejo svoj glas, nej pa ka so tiho, kak san že malo prlej napiso.
Pozdrav od Aleša oz Alija. :)

takoZvani...

sramota !!

takoZvani...

po tan takšon ge mislin ka gnes den lejko zakši dela ka šče v toj našoj sobote :S

drejci_

no, jaz bi verjetno dobil 1 leto zapora, če bi v trgovin ukradel konzervo(in bi me dobili)..meni ne bi pogledali skozi prste, da sem to storil, ker sem bil pač lačen in brez denarja:)

zima.bela

Drejči,
ges zdaj maznen eno žemlo (tak, ka me dobijo), pa te javin!

Pilot

Hehe drejci, če ove nejdejo v zapor, kateri majo v žepi po 50g ganđe, ka jo odnesejo samo z denarno kaznijo ali kako drugače, san 100%, ka tij z tou svojo konzervo neboš šou sedit :). Ka me pa redno svade, je tou, ka je dosta takšneh izsiljevalcev pa dilerov pa kurcov palcov, pa jih policaje poznajo pa znajo, ka delajo, pa odnesejo z pogojno ali kako drugače. Znan iz primera, ka je en enome glavo razbiu, pa je dobo samo pogojno na eno leto zapora, ka je pač njegov oča neven ka, ge san pa po pomoti oz. po nesreči razbil okno, pa san šou na sodišče pa doubo kazen. Hja, takšne stvari me fejst svadijo, ampak dokler mo meli takšno pravosodje, se lejko še marsikateremu primeru samo čudimo pa čemerimo.

veteran1

Je to tu red,to je tu red....

tjas7greg

nas male dilere, kak ges pa tej...hehhehe....policaji na mire njajo ker smo male ribe...oni pa na velke čakajo.....pa tej finte naš.
GLAVNO KA KAZEN PLAČAN, ZATO KA IDEN PREJK CESTE...AL PA SE PELAN S PECIKLON, KDA SEN PIJAN (NE AVTO) KA NEBI SLUČAJNO KOGA POVOZO, DOBIN KAZEN, PA TE SEDIT IDEN!!!! To dela naša policija

xzft4

Ja, veteran1 sigurno so na sodišču peli "To je tu red?" pa so bili oproščeni, ker dobro pojejo.

kjhgfd

Naj me še nikak j... v glavo s nestrpnostjo do te populacije. Nestrpnost si ustvarjate sami in država, ki vas brezglavo podpira. Manjšina ne bi smela imeti več pravic kot večina. Vsem enake pravice in DOLŽNOSTI!!!!!!!!! Cigane itak samo "cigani" branijo.

Pilot

Točno tak kjhgfd, vsem enake pravice in dolžnosti!!!!

Schumi

Še en primer vladavine drhali naše nesposobne pravne države!

miic

tej na sredini (franc) je čist zmešani. san tudi sam mel z njim en konflikt za brezveze, pokasero san batino, te pa spizdo pač... :)

me zanima če bi un san bil takši frajer kda bi nas bilo 5 pa un eden sam...

črna žalost!

M4LiCk4

˝Goldinskijeva je pojasnila, da za obsodbo ni bilo zadostnega dokaznega gradiva, pričanje lastnikov lokalov pa je opisala kot površno.˝

To pomeni samo to, ka so se lastniki dobesedno ZBALI (verjetno so tudi kakšne grožnje spadnole) in, lejko tak poven, bili na sodišči TIHO.
Pa nemre sodnica neka na pamet obsoditi, če je nišče od lastnikov nej vüpo/znao nič konkretnoga povedati.
Verjetno ji je tak bilo zadosti 25 različnih zgodb od obtoženih, te so pa še lastniki gli telko ka kaj zmleli, pa ka naj zdaj obsodi? Glejmo realno na zadevo no...

(mogoče je zadeva zgledala čisto drugače, ampak glede na napisano, san si zgodbo tak razbrala)

penina

M4LiCk4 tebe je mogoce mama sodnica ?:)

M4LiCk4

Ne, se pa ge zaniman za pravne zadeve.

_isaa_

Moja babica je odvetnica bila ;P

Hašiš

Drujgo nemo nič pravo kak žalostno!

Aja pa še to, iščen par kandidatov po možnoste velke pa močne. Bom odpro firmo Reket s.p., očitno je to nej nič spornoga v naše države. Aja pa po možnoste bojte na zavode prijavlene, ka pokasejran subvencijo od tej prizadete države!

Sunce

kul, moj dedek pa bil kmetijski inženir, naslov članka je pa nej kdo so naši predniki.

tjas7greg

pi..do edine man -

PrividSlepih

Ne može nam niko ništa,
jači smo od sudbine.
Mogu samo da nas mrze,
oni što nas ne voleeeeeeee! ;)

sukarchavo

Pac so nej meli zadosti dokazov pa povrsno pricanje lastnikov lokalov. San Rom pa san proti kriminalu pa tudi obtozence ne branim pa gli ka jih dobro poznam. Samo san siguren ce bi meli dovolj dokazov bi jih zaprli.
Henjajte prosim vas stem ka so cigani zasciteni.
Ge bi se toga Lucoja ali kak njemi ze ime tozo ka se je odpelo na Pusco s 15 ali niti ne vem s kelko redarji pa je ogrozal zivljene romskih otrok in zensk ka so nika nej znali o ton. So pljuvali na deco pa jim grozili. Nej nas vse v isti kos metat. Pac saksni narod ma slabe pa dobre ljudi nazalost tudi Romi ampak zaradi toga nejtrbe vse kriviti. Peace.

hijena

....pa naj raketejrajo dale tn ge pejneze so ges jih neman pa me nemrejo, vej je še eden od teh nej propadno kak ges znan....

skandi

Stroške sojenja, zvrstilo se je namreč kar osem obravnav, bodo plačali davkoplačevalci.
Zakoj bi mogli mij to plačüvati,naj samiva plačata.Či sta mela jajca ka sta prijavila naj zdaj mata tudi ka plačata.

prekmurcek

Natalija Pavlič Goldinskij odstopi če nemaš jajc !!!!

coce

heh jači nego ikat! nemože nam niko ništa jači smo od sudbine!

veverca

Prejk prokleto! Zaj, da smo skoro že raspucali mnenja pa dileme okoli narodnih manjšin in etničnih skupnosti, se najde Coce, pa palik nakurbla!
Ivo, malo oladi pa se ne obnašaj kak či bi Soboto osvobodil!
Ajde deca, spat!

pero82

Sramota! Ge če be tou napravo bi doubo leto ale dvej. Oni pa ka so cigani pa so oproščene. Gostince kere so reketejrale so pa obične pičke! Ka te sploj prijavlajo če ne vuplejo nika na sodišče povedate. Cigane pa bole kurac itak so zaščitene bole kak kočevske medvede!

JozeBosanc

Ge san zgubo vero v to,ka smo pred zakonon vsi isti,gda so ble pi*darije z Strojanami...taka me več nika ne preseneča...
Žalostno...

JB TITO

Vsi znajo ka se je dogajalo pa se jih vseeno oprosti zaradi napak nekaterih organov. Lokale v karih bi se naj tau dogajalo pa bi naj bili pod kamerame, ale? Kak koli že je, je fejst žalostno ka se tau dogaja.
Je pa rejsan ka nemremo vse "cigane" metate v iste koš, samo bi pa mogoče pošteni mogli same neka napravite prote slaben.
Eden izmed teh odvetnikov kere je brano enoga izmed obtoženeh je pa san povedo ka so odvetnike najbolj lažnivi lidgej.

copicar

dober cigo mrtev cigo

josko

Lipau!! Ge je tu pravica pa rejd??? Kda de se kome kaj zgoudelo zavolo tejh te vupan ka de tudi ta sodnijca odgovarjala!!

Reigns

njajte jih nameri, pa se ne primerjajte z njimi, pravica de že zadoščena z naravnimi zakonami;jebeš te človeške zakone

me

cigani

takoZvani...

nažalost nega toga.. "vsi smo enakopravni" :S

slatki

ja tau pa je nasa prelepa drzava,pa njihovi zakoni!!! neven ali se jih tak bojijo ciganov ali,saj pa so nika nej nacik od drugih... mislin ka ce bi en se najso pa vdaro po mizi bi fcasik nacik bilau! vsi majo straj pred njimi ali njih pa se bole straj kak vse nas.. zdaj so njin oprostili,oni do pa tau zdaj skoriscavali,pa samo bole delali nemire,ka do znali ka njin sodisce nikaj nemre.. mislin ka je nase sodisce sposobno samo taksnin soditi,ka so resan nikaj nej krivi!!!!!

veverca

Vsebina komentarja

veverca

Jaj, ge so dobri zlati časi, gda jih je miličar Ferbežar tiro ka so lejtali kak zafci...

veverca

... pa cvilili kak piškuri...

slatki

veverca,tau pa resan,ge so tej casi... da so ga vidli,so se razbezali kak misi;) on je pa resan napravo red.. taksnih milicarov vec nega...

black panter

banda ciganska

riba1

ze mi na k,,,,,,,,,,, idejo eni ka nas cigane se v isti kos mecete,
mate prav ka bi tej frajere trbelo kazniti ali brez veze nas drujge postene cigane v isti kos mecete.lejko van poven ka san pononosen
ka san cigan ka posteno si krüj slüjzin pa delan. ziven v enoj bole ;civilizejranoj; vejsi in van lejko poven ka so vasi PAVRI ponosni
da so znami v drujzbi pa z iste kupice ve pijejmo.ali vidin ka ste vi PAVRI esce vecji CIGANI ka se okoli kradnete pa drogo.....
brez veze komenterat..
ziveli posteni CIGANI

coce

miličar Ferbežar hehehe tej klošar ka se ne vuple na pušči priti hehehe daj daj veverica se spomniš kakši frajer je bil of policaj mlinarič debeli! par mescof je frajer bil te ga pa eden v obrnjeni kolega tak zbil ka se zdaj ne wuple več na pušči hehe daj vsi ste neka proti ciganan samo da ste ne widni ovak pa da vidite že van je drek v gate hehehehe ges bi se rad z takšin srečo ka je tu gor pa bedne piše ka bi ga malo poko ka bi k pameti prišo vij si ka ste tu ste samo frajeri nemate pa mudo to nekšomi cigani v faco prafti spakivaj te se nekan ka bw tu neka komenterate nema nikšo delo če nemate delo ote k meni ka te mi ga malo drkali jebem van sunac je to tu red! ha? večji cigane neka kak ste vij kradnete vse ka van v rokej priide fajjj tak bi vas m...!

Prozac

človik, ka je s teuf naaupak?

coce

ja naupak je pa ka je te kaj moti? tij misliš ka se to ne izve što si pa ge si! na pušči se vse ve što je ge pa ge si pridem na dom te lomim

Prozac

hahahaha. daj zresni se. kelko si star? 12?
da se boš zmožen pogovarjati na civilizejrani način s lejko dele gučijva.

z vsakin poston ka ga napijšeš mečeš dodatno slabo luč na cigane.

kak so včasi pravili: cigan je cigan... pa či ga rijvleš eli vlečeš.

JozeBosanc

Cuci je palik v svojon svejti...pustite njemi veselje.:) vejpa saki enouk na realna tla spadne...

coce

JozeBosanc jebi si majku a ja ču jebat tvoju ženu alo ne ženu jebaču ti familiju hehe pušite mi kurac

miic

vedno bole sumim, ka je coce peder :D

popi

HURAAAA! Idemo se vsi pofarbat na črno, te pa kupimo pitbulle, pa naj trgajo druge pse in deco in starke in policaje in nevemvemkaše! Te pa si kontejner nabavimo, pa na vodovarstveno območje z njimi. Tam živimo ene 3 tedne, te pa dva soda olja polijmo in država nam bo podarila lastno zemljo in postavila šenki hišo, napeljala elektriko in vodo, kere itak ne bomo plačuvali. Za posladek se pa lejko vsi vozimo z neregistriranimi avtomobili in brez izpita. Policaji itak ne bodo ščeli "prilivati olje na ogenj". 3X hura za našo "pravno državo", kjer smo pred zakonom, vsi enaki, 3X hura za cigane, ki vlečejo socialno za 12 dice, vozijo pa se z BMW-ji in Mercedesi, delajo pa nej.
Vsem od vas, ki zagovarjate cigane; peljite si jih domov in se po enih treh tednih borite za njihove pravice . Mislim, da boste hitro na ceste pričeli postavljati barikade...Budale ene!

kavboj66

Bravo popi!!!!! Telko ka te vsi znali Coce tej ka se tu neka glasi je največji posranec dal san njemi naslov kama naj pride na fight pa se je ali posro ali pa je napol pismeni pa ge nevej najti.
Debeli cigo eden ka se njemi na plešo poseren gor.
Naj delat ide nej ka državo penaz ceca

coce

daj kavboj tij si se zbojo daj odi v ms pa se dobiva nej si pa anonimni frajer daj odjebi mater ti jebem vsi te na konci batine dobli!

švabo

če bi naša država nej bila tak drekasta kak je in bi mejla takše predpise kak drujgee bi se nej to dogajaloo..zaj do pa rome gnjavile dale...ker naše policajeke so itak pimpek od kurcaaa

kavboj66

debeli coce idi pa se s posrano meklo dol streli

Ä‘ole

ka je popi te mouti ka vozijo bmw-je pa mercedese!! tij pa nemres ka si navaden kmet!! cigani so pa doma pa sluzijo!! tij pa mores cejli den v stalaj bite ka mas za kruh!! tak ka mozes da pusis i lizes istocasno kmet eden smotani

kavboj66

dole ti si pa eden prokleti zdrkani idiot Zdrkanec

brndžek

Ja ka je tak težko na lizing avto dobite....:)

smrt

Jelinčiča za premiera, da naredi red v gnili naši državi!

miic

@đole, ka je zmanjkalo argumentov?? si nej našel primerne replike na popijev post???

coce

brndžek daj probaj tij vozit bmw ali pa mercedez na lizing!

sken boš plačuvo? kmet eden idi v štalo delat kak je đole pravo!!!!

đole svaka ti čast daj oglasi se kaj na privat sporočilo san ti neka dužen! smrt! puši svoji majki kurac ako ti neda majka ja sam ovde ayde briši pederčina štalaš eden ka proti ste ka mamo kaj več kak vij štalaši kmeti eni ayde napolje bre!

kavboj66

Daj Coce vgasni eni rajši nam polji delamo kak pa med podporo in naslednjo podporo nemamo za burek pa kradnemo in goljufamo kak tij gnus.

kavboj66

Pa še ena nagradna igra, ki je znana kot edina na svetu, ki se je vsi izogibajo:
Društvo beguncev Slovenije vas obvešča da ste v nagradni igri zadeli Cigana (debeloga napol pismenogab Coceja). V kolikor nagrade ne vzamete v 7 dneh vam pošljemo celo družino (Cocejove) lol lol lol lol
Katastrofa

Ä‘ole

ge nwn ka ste tak smejsni!! budale ene!! tou samo taksi delajo ka so navoscejni!! jebi ga pac dobivlejo podporo pa majo bmwje pa mercedese pa vse ka jin srcej zelij pa jin nej trbej delat pa tou je tou!! vij kmeti pa delate cejlo zivlenje ka si lejko te kupite traktor!! kmeti smotani!! CIGANI SVAKA VAN CAST!!! NEMOZE VAM NITKO NISTA goljufajte delajte kak znate ka te skouz prisli!! svaka van cast pa coce njaj jih naj gucijo pa pisejo btk ko jih jebe!! glavno van dobro ide,njin pa slabo ide zatou tak pisejo ka so navoscejni pa tou vse vkuper!! goni jih tej kmete ka so hujsi kak cigani(nej vsi) tak kak nejso vsi cigani krivi za napako enoga!!! pa bw komentejrate ka de tak dale!! lp PAVERSKI CIGANI ka ste hujsi kak cigani

coce

kavboj66 mogoče so tebej kakši cigani zmrdali v rit? ka si tak živčen na cigane! te mi rajši powej ges bi te tuj zmrdo v rit pomojen te tuj šinjor pa igica pa tej soboški bogataši itd..... mogoče te nešče feist zmrdo zdaj si pa živčen daj odejbi ka navoščeni si odi z pust mi vošči dan ti 5e! samo tebi ne trbej maska ka jo že maš večnost hehe odjebi mater ti jebem pederčino ANONIMNI FRAJER laže ka je doma z odrance cccc pičkun eden jebaču ti familiju! nek se još jednom ponovi dobičeš metak!

Sobochanec

Se strinjan.
Tou nej trbej šteti, nej trbej pijsati pa ešče najbole, takšnih pijsanj nej trbej objavljati, če pa so že objavljene, te bi pa moderatori mogli znati svoj posel.

popi

Tu se zaj vidi vsa njihova grdota tak ka ti vse slabo grata. Jelinčiča za premijera!.. samo nej zatau ka bi bil proti ciganom. SNS je stranka za državljane Slovenije. To so vsi keri majo državljanstvo Slovenije in če bi SNS prišla na vrh bi za vse državljane še posebej delavce bile ENAKE pravice! Politika bi delala za narod nej pa za delomrzneže, pa lidi z drugin državljanstvom..

coce

popi anonimni frajer heheheh ayde odjebi i jebi si mater!

robert111

AAA vidi se grdota popi neman nika propti ciganan pa nej proti nikomi
delavce podpiran ka delamo za minimalno plačo samo morete gledat svojo grdoto tudi ka se v en koš mečete če je kriv ali nej kavboj66 tebe bi rad srečo ka bi vido če si resan takši frajer nora kmečka deca samo svoje ženete rasiti..

black panter

SNS the best

robert111

SNS THE BEST black panter si ti odo malo po evropi mislin ka nej ? znonkar si samo Soboto vido pa si se sanko na sosidovon brejgi..

coce

bravo robert111 svaka čast!

robert111

Zaradi takšnih trdih kmetof kak ste eni nej vsi je na žalost naše Prekmurje najbole zaostali kraj v Sloveniji na žalost..

black panter

hahahahaha

popi

Prihaja naš čas... deca rastejo pa do dobila volilno pravico :D coce ti pa tak nejsi vreden niti ene replike. Ne bogin se vas, nikole se vas nemo, pri teh na slike gore pa san bil soudeležen ka je desen šau malo klavir špilat samo to je pa že druga zgodba... samo ka bi ga vidle kak je cmizdro pa cejla familija.. te so se vsi lejpe delali..pfuj

matt

Imbecile

popi

Coce pa na lejpi poti si ka boš v isti situaciji..

popi

rober111 bolše SNS ka dela za narod, kak pa tej ka se ubadajo samo drug z drugin pa iščejo napake drugih za narod pa jih jebe...

robert111

popi strinjan se samo rasizem ne trpin..

popi

Eno je nacizem drugo pa rasizem..

kavboj66

Coce je pičkica glasen je samo neka, v odrance pa ne vupa priti ka bi vido cuzeke malo ka bi njemi cuzeki gor nadevali...Coce ti si ena navadna pičkica..
Idi pa se dol streli s posrano metlo, pesojebec.
San se včeraj pelal po pušči pa koga srečan debeloga plešavoga Coceja pa nekšoga psa na vrvici valjda je coce zgled vzel po Baričeviči..
COCE PASJI FRICELJ

brndžek

coce tij se ne sekeraj za mene man ges pejnez dovolj ka fajn živin...

matt

ka tij kavboj dejansko misliš ka je coce to ka ma na slike?... hjaooo bože :D odkda je pa že kakšen šarkezi latinoameričan pa producent? :D ge več neven što je bole nore tu...

kavboj66

nej ge znan kak coce debeli zgleda...kak najvekši projnik..na račun davkoplačevalcov je tak debeli, či bi mogo delati za preživetje bi ga ž
e zdavnaj gron vdaro gnido eno

brndžek

Dečki nej se delate norca ka te onej gvušno na fejstbuke mafio wars špila.

Ä‘ole

kmeti smrdljivi mater ste vsi smotani!! ciganon ste navosceni mater van ustasko!! pedri zamazani!! tou ka majo pa delajo cigani tou vij nemrete pa niti nete nigdar!! cigani svaka vam cast!! tak dale!! nej kak tej kmeti ka cejle dnejve v stalaj morejo delat ka si lejko kupijo traktor!! picke zamaza,pa te gucite ka so cigani zamazani!!! hahaha
mozete da pusite i lizete istocasno

skandi

ĐOLE MALO SE S SVETLIN PUDRON VÖ NAMAŽI PA IDI MALO OKLOLI.VEJ pa je fašenska sobota,boš vido kak boš se faj počuto med pavri.

skandi

Sploj neboš znal keri je kmet pa keri nej

Ä‘ole

skandi vrvli mi ka se vas spozna!! tak za info.meni se nejtrbej v namazat z pudron!!

coce

matt tij bluziš hehehe to san nej ges na siki to je fat joe! samo podoben san pa njemi hehe
takka boš znal! pa ka če san ges šarkezi! te kaj moti puši kurac jebem vam mater skandi tij pa ne bluzi ka tij si tuj anonimni frajer jebem ti mater

McLaud

Tou je tak v našoj državi, tak je bilou pa tak boou! Pa tou tak dugo dokeč se nede nekši red napravo. Kak te naj boudo lidje dobri če so ovi na vladi nej dobri. Samo nekše zakone spreminjajo pa si skous nekaj na novo zmišlavlejo samo ka bi nekomi pasalo ka bi se pa te lejko nešče bole znajšeu. Dokeč se cejli sistem nede spremejno de tou tak, pa lejko smo vsi pametni pa znanost odkrijvlemo, pa krivijmo ne vejn koga vse od "ciganov, bosancov, do romunov..." tou je tak zatou ka sistem tou dopušča. Nede nešče šou pizdarij delat ta, ge zna ka nede nikaj dobroga za njega, šou de ta ge njemi nišče nikaj nede mogeu.
Či se že za primerjavo delamo EU malo trbej poglednoti kak kaj majo indri zriktano, na primer sicer tou se ne da primerjati pa vseeno Švedska ma to tak zriktano ka či nemaš službe pa nindri ne delaš enostavno nemreš meti ne vejn kakšega avtoja pa gotovo, nema tu zaj je si tou lejko privoščin, enostavno si nemreš či ne delaš pa normalno živeš, dobro sou izjeme kakše erbije pejnez pa tou samo tou ti prijdejo domov preverit odket ti pejnezi, pa či nemreš dokazati ti enostavno vse zemejo pa gotovo nema tu mutnij poslov!!! Za kazni pa majo lepo primerno plači, procentualno od plače taka vsakšega glijn vdari po žepi seveda je tou vse poriktano z davčnof, pa se točna zna ka što ma pa ka lejko ma!
Pri nas pa je žal tak, pa de šče tak jako dugo.
O ton bi se dalo pijsati več dnij samo ka tisti ka so za tou plačani na ton ne delajo "jebe se njim" glavno ka je 5. plača dela, pa tak nišče nikaj samo sakši gleda kak bi si lejko žepe napuno pa koga nategno, vsi majo nekše veze pa vse poznajo, vsi se nekoga bojijo, pa šče bi se dalo kaj povedati. Zaj pa naj meni nešče povej, kak je lejko kaj inači, NEMRE BITI!!!
Itak ka je jasno, ka se tou ne da naidnouk spreminiti, samo trbej na ton delati!

sasa1000

no coment ka si pisete tu neka ... o neksih mafijah pa ka ene vozijo ... vepa ne vozijo dugo ce ma vsake druge mesec druge avto na lizing .In se nekaj niso vsi romi enaki !!!! Eni pac izstopajo.

kavboj66

COce je legenda PASJi fRICELJ s Pušče...

coce

kavboj66 tij si prekmurski fricelj tij svojo mamo prisiliš naj se za keš fuka! ka nikan ne delaš pa te mora podpirati sex money hehehee DAJ PITAJ JO ges ji dan 50e samo ka mi ga scuzne heh ali pa lejko se tuj v pedera spremenin pa mo tebej zmrdo saij to ni nič tak te je šinjor zmrdo pa igica pa tej lopowi daj smiri se neman konkurence jeben te na sakši način sakšo beseo ti wrnen zjebano heh nemreš se tij primerjati z meoof HALO!!!!!! vij keri mate proti ciganan vsi anonimni frajeri lejko samo pušite kurac pa vij se sploh ne zavedate ka SOBOTA nej velka ka je precej MALA pa to se hitro izve što si pa ge si doma mene boli kurac ges tu na sobota info malo pišen z dosadnije ka mi je bedno pa prosin vas ka če ges pišen grde besede ne mečte cele cigane zaradi menej v koš! nej je pa fer ka se neka dol gledamo tu čes internet nej vas je sram ! sakši pela ka šče sakši dela ka ščej jebemo mater LIZING! sai če nebi meli keš nebi pelali takše avtoje ka en poleg če ne plačaš ti ga odpelajo na pušči pa niti eden avto je nej odpelani zaradi lizinga dečki si delajo pa boli kurac ka delajo glavno ka se živi KAVBOJ66 tebej bi pa rad spozno tak v oči v oči pa te bi wido kak se ti widi ciganski život lekar od tistoga trenutka bi se okolik hvala gesan CIGAN! ČRNI CIGAN PA DAJ anonimni frajeri pušite mi kurac pa nemo se več zvami tu neka krego hehe ispot čas mi je se z anonimnimi klošarami gučat jebaču vam mater prekmursko nej vsen izbranin gesan veseli ka san prekmurski CIGAN prekmurje republika PEACE!

Prozac

debeli, pomeri se.
cigan si, pa ka zaj? bi rad medaljo zaj za tau daubo?

PrividSlepih

@coce:
Razni metki v glavo pa ostale grožnje te lejko koštajo zatvora ali pa vsaj masne denarne odškodnine. Tisti keromi si to napiso bi zdaj lejko pozvo policaje in njin povedo ka ga je straj in se počüti ogroženoga zaradi tvojih besed in glede na to, ka nemreš san zbrisati ka si na javnon forumi napiso, bi se lejko poslovo od par podpor pa še od kakšne stvari ka jo maš doma. Če že larmaš, larmaj po pameti. Sicer bi pa tüdi lejko tožo koga zaradi razžalitve, samo to je nej tak zajebano kak grožnja z metkon pa jebanjon v rit in...
PEACE tüdi tebi in vsen ostalin! :)

Matjaž

PrividSlepih

@Coce:
Je to tvoj netlog, ali?
http://sl.netlog.com/pitbull_team1

Svašta! :):):):)

coce

ja moj netlog je pa ka? te moti?

brndžek

Ja kak pravi PrividSlepih, pazta vuva dva ka pijšeta ka ger na konce ostaneta brez Bmw-ja/Mercedesa. :D

coce

pa boli me kurac što ma mercedeza pa bmw svi pušite kurac mater vam jebem klošari eni gnili ka samo sedite pa gnjavite okoli mater vam jebem pušite mi kurac

brndžek

Vejpa te idi na servis že idnouk, če te tak te tvoj kurac bolij nej ka tu jamraš neka.

Pa bar nekšno piko ali vejico ge ponucaj ka se človek iz teh tvojih postov nika vo ne razme. Bar to bi si lejko zapomno v osnovni šoli.

miic

coce resno si smešen no na teh slikah, pa s tejmi kretnjami prstov. pa te nekša imena: pitbull team pa takše fore hahaha :D
boš vido kak boš san sebi smešen za par let, kda malo mentalno dozoriš (če boš sploj kdaj...). pa ne misli se ka si močen, če si debeli!!!

ja pa še neka... daj napiši tvojo št, ka mo te pa malo zazavo pod skrito :)))

rocky69

Ge ga pozoven kda ga ščen, pa se mi ne jave ali pa doj liče. Tak ka ti nika ne hasne njegova cifra. Ete na forume larma, ko pa ga pozoveš pa je tiü kak cüjcek. Njajte ga sirmaka, vej pa odi zdaj v zadnji razred na 4. šoule.

veverca

Vej pa že enjajte s ten Cocejon. Tou je eden 17 letni šmrklaš, keri je že v prvon razredi osnovne šoule cepno (preverjeno). Vi pa čakate od njega ka bi pozno piko pa vejico! Vej pa tisto, ka bi v glavej mogo meti, njemi je fse v kurac odišlo, zaj ga pa pač boli.
Pa če so že moderatori takši idioti, ka ga ne blokejrajo, ne bojte še vi, pa ga lipou ignorejrajte.

Ajde Coce, zaj mi pa na osebno sporočilo palik pošli eno redno porcijo žaljivk.

Pa kak ti nas lejko gor najdeš mi tebej tü lejko. Kakši si pa, gda si sam itak znamo. Te ne boš samo v tejlo debeli, liki v čobo tüj.

Ajde Coce, za pa pa

čapla

samo telko... neščen se vmešavati v te vaše stvarij, samo me zanijmle ka zaj moderatori delajo ka ne brišejo takšij groženj pa ostalih primitivnih komentarov/žalitev. se dogaja ka čisto nedužno stvar zbrišejo, te zaj v ton prispevki pa nej oz. niti ne mrdnejo. lp

kavboj66

Coce pasji fricelj hahahahaha

veverca

Aja pa še neka,
kavboj66 ti si isti debil kak Coce, pa eno par je še takšij. Či nemate kaj čednoga praviti, zemite hladilno kremo pa se rajši s sebof ukvarjajte.
Samo nej san gvušna ka tou sploj znate delati...

kavboj66

ej coce ti angleški znaš?? daj daj ka na netlogi bedarije pišeš klošar eden? Študent si?? ka te študeraš? kak biti projnik..pa na slikaj same nekše zamazance maš sajave kak či bi z peči prišli...ite k Hitleri naj vas spakiva gnide ciganske

rocky69

kavboj, tak se ti nej trbej vžigate.

No, ka se vrnen k temi novice - zgleda, ka se bolj splača terjate, rubite in grozite kak pa na pošteni način pejnez prislužite. Na konce te sodišče spozna kak nedužnoga in si lejko dale na svobode in delaš isto dale. Tau je nej pravica. Zdaj ale se sodnica boji za svoj život, ka pijtaj boga, če so ji nej privat zagrozile ali pa je nej sposobna in ne vej presodite tudi moralno, ka je praf in ka nej.

Moderatorji pa samo njajte komentarje, ka de narod znal, kakše so tij naše cigani....

brndžek

Saj nejso vsi cigane takšni kak te wannabe 50 cent. Se najdejo tuj takšne ka odijo delat pa so pošteni, sam jih poznan par.

Veverca ges san kravan pa svinjan krmo ta zmeto zaj mi je pa dugi čas. Malo se pogučavlen s človekon pač. :)

miic

evo cocejova št. - 051 735 428... je prava nej? :D

matt

hehe... ne me jebat :D

dna

to pa gej kda ciganon daš televizijo, pa te preveč filme gledajo :D pa nemreš v prvon razredi spadniti... tej so že krute :D

veverca

Lejko, lejko - či samo prvi mejsec v šoulo odiš. Že te je bil reden frajer.

coce

hhhh pušite mi kuerac veverica ka je steof boš mi ga malo scuznola 1 uro ti dan 5e hehe

matt

glejte glejte... že skoraj pijsati zna... ali jebi ga za prvi razred že vejice tuj moreš znati postavlati :D

Sobochanec

Ka je tou za simultanke?

black panter

,,,,,,,,,,,,,.............
eti so vejice, pa pike, za coceka :)

Pablo

@sobochanec, ka si s ten mislo? o.O

coce

matt ka bluzi idi svojo crknjeno mamo gnjavi nej pa menej pizda ti mater

cJEgan

Stari ka vi delate HAHAHA

-75 ka to je rekord?:)

miic

definitivno rekord! :))) zaj se je pokazalo v kakšem ''sožitji'' živimo prekmurci z romi... politiki v ljubljani se pa še naj samo dale sprenevedajo :D

black panter

ne vidin mojoga zadnjoga komentara,ge so vejice pa pike za coceka.
ka je mogoče zbrisani!!
P.S. što ma -75, hehe

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice