Tri, štiri, zdaj! Kopalna sezona se lahko prične.

Letno kopališče Murska Sobota bo svoja vrata prvič v letošnji kopalni sezoni odprlo v sredo, 10. junija. Novost na soboškem kopališču je vzpostavitev točke za prosti dostop do Wi-Fi povezave. Sicer osnovna bazenska in okoliška infrastruktura ostaja enaka, preurejena pa je bila okolica. Poleg tega je posodobljena recepcija, pa tudi strojna in druga oprema za pripravo vode. Tudi bazeni so bili prebarvani.

Za vikend animacije za vse starostne skupine bodo poskrbeli člani Kluba prekmurskih študentov, pripravljeno bo tudi igrišče za odbojko na mivki in druge športe, nekaj aktivnosti pa je še v pripravi, pojasnjujejo v Komunali MS. Tudi ponudnik hrane in pijače še ni izbran.

Novosti tudi pri cenah vstopnic

Dnevna vstopnica za odrasle bo stala 4 evre, za dijake, študente in otroke do 15 let 2,8 evra. Medtem bo sezonska vstopnica za odrasle stane 60 evrov, mesečna za odrasle 30 evrov, sezonska za otroke, dijake, študente 45 evrov, mesečna pa 20 evrov. Letošnja novost je, da se za organizirano skupino šteje 6 in več oseb, prav tako so uvedli še rekreativno plavanje  od 8. do 9. ure ob torkih, četrtkih in sobotah.

Kopališče v Ljutomeru odpira vrata 13. junija

Kmalu za soboškim svoja vrata odpira tudi Letno kopališče Ljutomer, in sicer v soboto, 13. junija. Letos se lahko pohvalijo z obnovljenim igriščem za košarko in betonskimi mizami za namizni tenis, ostala ponudba ostaja enaka. Tudi letos bo dogajanje pestro, pripravljajo Športno poletje v Ljutomeru, plavalne tečaje, poletne športno-rekreativne igre, poletno ligo odbojke na mivki in kopališke igre Lotmerk na vodi.

Obratujejo vsak dan od 9. do 20. ure. Cene vstopnic ostajajo nespremenjene, ogledate pa si jih lahko na tej povezavi

Prvi obiskovalci ta teden v zunanjih bazenih na Madžarskem in Hrvaškem

Terme Sveti Martin na Hrvaškem se prav tako nahajajo v bližini meje s Slovenijo, vrata pa odpirajo 4. junija. Obiskovalce čaka pester izbor rekreativnih, masažnih in otroških bazenov s termalno vodo, bogato z minerali. Cene vstopnic od 50 kun za odraslo osebo, 40 kun pa za otroke. V naši bližini so tudi Terme Lenti na Madžarskem, kjer je obiskovalcem na voljo pet zunanjih in prav toliko notranjih bazenov. Zunanji bazeni obratujejo med 1. majem in 28. septembrom, doživljajski bazen s toboganom pa med 4. junijem in 31. avgustom.

V Jennersdorfu lahko že skočite v bazen

Svoja vrata pa so že odprla nekatera kopališča v okolici. Med njimi tudi Letno kopališče Jennersdorf v Avstriji, ki je od meje oddaljeno le nekaj minut vožnje. Odprto je vsak dan med deveto uro zjutraj in sedmo uro zvečer, nudijo tudi nočno kopanje. Cene vstopnic? Od 4,5 evra za odrasle, do 3,5 evre za študente in 3 evre za otroke.

Obiščete lahko tudi najobsežnejše pomursko termalno kopališče Terme 3000, Terme Vivat, Bioterme Mala nedelja, Terme Lendava, Terme Banovci ali Terme Radenci. Več o njihovi ponudbi v prihodnjih dneh.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Brokoly (nepreverjen)

@sukarchavo21
Vi se rajši samo dale držite incesta, ka lekar takše munjence kak si ti najrajši delate

sukarchavo21

ka je brokoly, vej san ti pa fajn napiso. Munjence ti oca dela ti si zivi dokaz Brokoly

In reply to by Brokoly (nepreverjen)

M (nepreverjen)

Hihihi... kvadratlon. LOL

Starejše novice