V bolnišnici še vedno primanjkuje zaščitnih mask, zato so veseli sleherne pomoči.

Kot so v SB Murska Sobota zapisali v sporočilu za javnost, so izredno veseli, da imamo v naši družbi v času, ko se spoprijemamo s pandemijo koronavirusne bolezni, toliko družbeno odgovornih podjetij in posameznikov. 

V bolnišnici se za donacijo higienskih mask za večkratno uporabo zahvaljujejo za izjemno in velik pomemben prispevek. Bolnišnici so darovali:

Kovanec Unlimited, Panvita, Srednja zdravstvena šola, Tapetništvo Tadej Faršang, Šiviljstvo Dama, Deloza Prevent, VB Oblačilni inženiring, Slovenska župnija Stuttgart, Društvo Viljem Julijan, OMV, Katapult, Zinka Šiplič in Mateja Ošlaj.

"Hvaležni smo vsem, ki ste podarili higienske maske za večkratno uporabo, te nam bodo prišle zelo prav pri zdravljenju naših pacientov. Prizadevamo si za upočasnitev širjenja okužbe, pri čemer je nošenje obraznih mask eden od ukrepov, ki lahko to omogoči," so zapisali.

Hvaležni vsem, ki spoštujejo ukrepe

Zahvaljujejo se tudi vsem državljanom, ki upoštevajo predpisane ukrepe in v zdravstvu omogočajo normalne delovne razmere. Le tako ne bo preobremenitve bolnišnic in zdravstva na splošno. V Splošni bolnišnici Murska Sobota zagotavljajo, da bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bodo še naprej zagotavljali kakovostno obravnavo vseh pacientov, njihovo varnost in varnost svojih zaposlenih. 
 

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čista resnica (nepreverjen)

Hvala vsem ki so darovali mene pa zanijmle ka zdaj tej doktori pa ostalo osebje li dela či so že prle nej nikaj delali ka li te zdaj delajo -či što zna mi naj pojasni hvala .

Vleka (nepreverjen)

Ka lapas na pamet. Ne želim ti nič slabega samo vse se ti bo vrnilo in boš rabil njihovo pomoč. Pa te jim povej da si ti tisti kateri si jih tako šinfal. Sram te je lahko.

In reply to by čista resnica (nepreverjen)

čista resnica (nepreverjen)

Vleka Ka lapas na pamet malo misli z svojimi možganami či jih maš !

In reply to by Vleka (nepreverjen)

Vleka (nepreverjen)

Ti boš govoril, ka ne veš ka se pred s piše s, ne pa z. No saj verjetno komaj končana OŠ.

In reply to by čista resnica (nepreverjen)

čista resnica (nepreverjen)

od tebe san sigurno pametnejši ka vijdin ka ne mijsliš nikaj s touf debelof glavof !

In reply to by Vleka (nepreverjen)

dr.A (nepreverjen)

Zinka Šiplič in Mateja Ošlaj-takega podjetja ni. Torej sobotainfo ste spet izpadli majmuni!

sdered (nepreverjen)

a bi lahko zraven napisali se kolicine? ker ce darujem 50 mask, a bom med navedenimi?

infoporta (nepreverjen)

maske za veckratnomuporabo iz blaga imajo ucinek zascite proti virusim 0%, proti prahu 50% in proti bakterijam 30%. placebo efekt.

Gost10 (nepreverjen)

Tapetništvo Tadej Faršang, ne Matej.

12 (nepreverjen)

Respect

Starejše novice