FOTO: Nepremicnine.net
Preverili smo nepremičninski trg v Pomurju in zbrali pet trenutno najdražjih hiš, ki so naprodaj. Najdražja se prodaja v Ljutomeru.

Situacija na nepremičninskem trgu se vsakodnevno spreminja, pred časom smo vam predstavili najdražja in najcenejša stanovanja v Pomurju, zdaj je pred vami pet najdražjih hiš, ki se prodajajo pri nas.

Ljutomer - 490.000,00 evrov

V Križevcih pri Ljutomeru prodamo nadstandardno vilo v velikosti 699,3 m2, od tega 407,4 m2 uporabne površine. Vila stoji sredi parcele, ki obsega 6825 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Razteza se v dveh etažah in ponuja sodobno bivanje v izjemni in atraktivni notranjosti. Pritličje se odpira na zemljišče obdano s toskanskimi drevesi, velikim ribnikom  in ostalimi zimzelenimi zasaditvami. V prvem nadstropju je sončna terasa, obe nadstropji pa povezuje stopnišče, ki predstavlja arhitekturni element iz masivnega lesa. Velika okna in visoki stropi prostorom dajejo občutek odprtosti in svetlobo.

Selo - 295.000,00 evrov

Gre za novo hišo z odprto načrtovanim bivalnim prostorom. Hiša sestoji iz odprto načrtovane dnevne sobe s precej veliko pečjo na drva in v celoti opremljene kuhinje. Jedilnica je združena z veliko dnevno sobo. Ima dve spalnici, glavna spalnica ima lastno kopalnico. Hiša ima tudi nedokončano podstrešje v velikosti približno 180m2, ki se lahko uredi v dodatne spalnice. Hiša ima tudi lep razgled na Goričko in ima garažo za dva avtomobila. Za hišo je še manjša brunarica. Hiša pa se prodaja neopremljena.

Dolnji Lakoš - 290.000,00 evrov

V Dolnjem Lakošu se prodaja nepodkletena hiša zgrajena leta 1972. Hiša obsega predprostor, odprt sistem kuhinje z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico s sanitarijami, tuš kabino in kadjo ter dve spalnici. Leta 2004 so bila vgrajena nova PVC okna z roletami. Leta 2010 so bile obnovljene ištalacije, v podaljšku hiše so tri stanovanja. Shramba ima urejene in pripravljene vse priključke za kopalnico. V podaljšku stanovanj je večja garaža in kurilnica, katero je možno predelati v bivalni del. Hiša in stanovanja imajo urejeno skupno ogrevanje preko centralnega sistema na trda kuriva in zalogovnik.

Murski Črnci - 280.000,00 evrov

Prodajo veliko, urejeno in vzdrževano kmetijo v Murskih Črncih pri Murski Soboti. Celoto sestavlja nova stanovanjska hiša, gospodarska poslopja, skladišča, prostori za živino, skedenj in večja njiva, ki se nahaja ob hiši. Stanovanjska hiša je že grajena z izolativnimi materiali in ima izolativna okna. Krita je z opečno kritino. Hiša je velika 328,60 m2, vsi ostali gospodarski objekti skupaj pa čez 500 m2. Za stavbami je veliko kmetijsko zemljišče v velikosti 12.857 m2. Priporočajo jo vsem, ki iščete lepo kmetijo z velikim kmetijskim zemljiščem v neposredni bližini večjega mesta. Zelo primerno za vse dejavnosti povezane s konji.

Murska Sobota - 269.000,00 evrov

V Murski Soboti se prodaja dvostanovanjska hiša v velikosti 300 m2, ki ji pripada še 966 m2 zemljišča. Gre za hišo v ožjem centru mesta, ki jo prodajajo opremljeno, hiša pa ima urejen dostop, več parkirnimh mesti, vrt, bazen in večjo garažo. Zaradi ločene pisarne se objekt lahko uporabi kot poslovno-stanovanjska enota.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
efwefwef (nepreverjen)

stari moj tej v murski črncaj pa v soboti senjajo z prston v rijti.

V bistvi vsi tej lidgej ka tej kuče odavlejo senjajo bole kak delavke na socialnoj.

Busybee (nepreverjen)

Df luzer bo itak vse odkupil velik mešetar😂😂😂

Halo vila (nepreverjen)

Vila v Križevcaj je od Maja 2018 že spadnola iz 790.000 na 490.000€. Taka še ene 3 leta pa de glih na 200.000€.
Dvostanovanjska kuča v soboti z bazenon, pa je od avusta 2020 do zdaj spadnola iz 300k na 269k€. Glede na to, ka realna cena nepremičnin tudi v pomurji stalno raste, je to samo znak, ka so te kuče enostavno precenjene in pač probaj srečo.

Osica

Selo 290.OOO €. Kak daleč od te iže je doktor. Kak daleč je bufet. Kak daleč je boukša bauta. Kak odiju deca v šoulu.
Kak je spucana cesta pozimi. Če je šteri betežen, ga moraš frišku pelati k doktoru, lejku zletijš s ceste pa merjiš. Tou je fuj lokacija. Nej je vredna več kak 100.000 €.

Labdopojo (nepreverjen)

Vsebina komentara ajd še nekak, pijšeš pa kak či bi bil najbole retarderana teletina. Lp labda

In reply to by Osica

Dert... (nepreverjen)

Tou ni za navadne smrtnike, tisti ki že imajo 2 hiši kupijo še vikend v Selu, ker morajo eure brez dela vložiti

In reply to by Osica

. (nepreverjen)

Mislin ka ci mas za kuco 300k neje problem nabavite enga 4x4 terenca :)

In reply to by Osica

Selančar (nepreverjen)

Doktor je 12 km (v Martjancih), bufet je 1 km- K Rotundi, 2km - Pri Martinu ali 4 km - Zeleni Gaj (po želji). Boukša Bauta je 8 km (Moravske Toplice), šola Fokovci pa je 0,5 km. Zadovoljen?
Pa še: če vse to ščeš meti na 1km, si kupi kučo ob Fazaneriji.

In reply to by Osica

Selopotrz (nepreverjen)

Hočem, da je prvi sosed vsaj 1 km vstran, ostalo pa ni pomembno kako daleč je, danes si vsepovsod v 10 min.

In reply to by Selančar (nepreverjen)

retwitamo (nepreverjen)

Analiza lastništva stanovanj elitne stavbe v centru LJ:

- akademiki državnih fakultet
- zdravniki državnega zdravstva
- državni pravniki
- operativci srbskih vlagateljev v pogorišča zadnje krize
- županovi poslovni partnerji
- MOL, ki daje v najem nekoč največjemu anarhistu

Strpnež (nepreverjen)

Te cene so pobožne želje baybay...

Starejše novice