Na spletu smo preverili, kakšna je prodajna cena hiš v Pomurju. Vrednost najdražje, ki se nahaja v Križevcih pri Ljutomeru, je slabih 800 tisočakov.

Tudi v Pomurju si lahko privoščite luksuzno domovanje, a za to boste morali odšteti precej denarja. Preverili smo seznam najdražjih hiš v Pomurju, ki so naprodaj ta hip.

Vila v Križevcih pri Ljutomeru

Trenutno najdražja hiša na nepremičninskem trgu, ki se trenutno prodaja je vila v Križevcih pri Ljutomeru. Zanjo boste morali odšteti 790 tisoč evrov.

"Čudovita vila s pravljičnim vrtom, ribnikom, slamnatim paviljonom in hišico za žar se nahaja na mirni lokaciji  v Križevcih pri Ljutomeru. Zgrajena je bila leta 1999 na zemljišču velikosti 6.652 m2. Notranjost je stilsko zelo lepo urejena. Zajema dve kopalnici, štiri wc-je, devet sob, fantastično kuhinjo, bar, knjižnico, stopnišče kot iz pravljice, atrij, zelo lep velik balkon, dve terasi. V sklopu vile so še garaže. Zajema tudi prosto stoječo garažo za kolesa, kosilnice, orodje ter nadstrešek za dva avtomobila".

Samostojna hiša v Gornji Radgoni

V Gornji Radgoni lahko kupite samostojno prestižno hišo, ki je arhitekturno drugačna od drugih hiš predvsem zaradi razgibanega videza in uporabe premium materialov. Zanjo boste morali odšteti 380 tisočakov.

"Hiša je izjemno varčna, saj ima 25 centimetrov fasadne izolacije in toplotno črpalko, ki deluje po principu zemlja - voda. Hiša zajema dve otroški sobi s svojo kopalnico, spalnico s svojim wc-jem, kopalnico ter garderobno sobo, kuhinjo s shrambo, prostorno jedilnico, dnevno sobo, sobo za čevlje, predsobo, wc za goste, pralnico, dve garaži, nadstrešek za 2 avtomobila, kurilnico s tušem in umivalnikom. Notranja vrata delujejo na principu magnetizma, zunanja pa so na prstni odtis. Celotna hiša ima žaluzije na električni pogon in je ograjena z visoko ograjo".

Dvostanovanjska hiša v Trnju

V Trnju je na voljo dvostanovanjska hiša, zanjo pa boste morali odšteti 350 tisočakov. Za dodatnih 26.500 evrov si lahko zagotovite še približno 2000 kvadratnih metrov zazidljivega zemljišča.

"Dve stanovanjski hiši na večji ravninski parceli, na lepi sončni lokaciji. Hiši sta bili obnovljeni v letih od 2004 do 2010 in sta grajeni druga ob drugi ter me seboj povezani. Obdaja ju čudovito urejeno dvorišče, vrt, bujno drevje. Mejita na kmetijsko zemljišče, ki je prav tako v lasti. Celotna nepremičnina lahko poleg bivanja nudi še različne druge možnosti kot so ekološki turizem in ekološko pridelavo vrtnin. Poleg hiše je možen nakup približno 2000 kvadratnih metrov zazidljivega zemljišča za ceno 26.500 evrov". 

Hiša v Otovcih

Za samostojno hišo v Otovcih, ki se ponaša z velikimi in odprtimi prostori boste morali odšteti 300 tisoč evrov.

"Hiša do katere vodi asfaltirana cesta je bila dokončana leta 2014 in še ni bila vseljena, grajena je opečno delno na temelju stare domačije. Objekt ima 180 kvadratnih metrov uporabne površine v treh etažah in približno 10.000 kvadratnih metrov pripadajočega zemljišča, od tega je deloma tudi gozd. Možna je tudi menjava za eno sobno ali sobno pa pol stanovanje v Mariboru z doplačilom".

Vila in hiša v Črenšovcih

V Črenšovcih za 290 tisoč evrov skupaj prodajajo vilo in hišo. 

"Predmet prodaje sta dve hiši. Prva je razkošna vila, zgrajena v treh etažah do III podaljšane faze. V pritličju je kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, tri spalnice, dve s svojo ložo. Zraven sob je kopalnica in ločen wc. S hodnika je dostop do obokane kleti. V nadaljevanju je kurilnica s prostorom za rezervoarje kurilnega olja, wc, letna kuhinja in dve garaži ter depo kuriva. V nadstropju je kuhinja z jedilnico in shrambo, dva dnevna prostora, tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico in balkonom, notranji cvetlični vrt in savna. V mansardi najdemo kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom ter dve sobi, cvetlični vrt in večje podstrešje".

Hiša v Selu

Hiša, ki je bila zgrajena leta 2011, je lahko vaša za 288 tisoč evrov. Za hišo je prav tako manjša brunarica.

"Odlična nova hiša z odprto načrtovanim bivalnim prostorom. Hiša sestoji iz odprto načrtovane dnevne sobe s precej veliko pečjo na drva in v celoti opremljene kuhinje. Jedilnica je združena z veliko dnevno sobo. Hiša ima dve spalnici, glavna spalnica je z lastno kopalnico. Hiša ima nedokončano podstrešje v velikosti približno 180 kvadratnih metrov, ki se lahko uredi v dodatne spalnice. Prav tako ima hiša lep vrt s kotički za sedenje. Garaža je za dva avtomobila".

Foto: bolha.com, nepremicnine.net

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek trenutnega predsednika države?

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Večina teh hiš se že dolgo prodaja. Za to ceno verjetno ne bo kupcev.

151233432 (nepreverjen)

za te pejneze si küjpin vilo na morđe, nej pa v nekšon TRNJI

7823672637326 (nepreverjen)

Na morđe boš mogel še "malo" več plačati za vilo.

In reply to by 151233432 (nepreverjen)

Mlado (nepreverjen)

Hiša je vredna toliko, koliko je pripravljen nekdo plačati in za te omenjene objekte ni zanimanja. Jes san kupo novo hišo (nizkoenergijska, avtomatika, položena trava, vrtina, garaža) za 135.000eur. Prva cena je bila 210.000eur, katero so prodajali več let. Na koncu so bili zadovoljni, da so dobili 135.000.

Landini

Če imam 350k € si bom hišo sam zgradil po svojih željah.

Gost 5 (nepreverjen)

Mlado in Landini: vsaj dva poštena komentarja.

grinch (nepreverjen)

ne vem, ali se meni zdi, da slike nekako ne sledijo besedilu v članku.
Te oglaševane cene, niso odraz vrednosti neke nepremične ne. Vsak, ki prodaja, hoče seveda prodati za največ. Kupec pa kupiti za najmanj in po navadi se, če je interes obojestranski srečata, nekja na tržni vrednosti nepremičnine.
Jaz tudi lahko oglašujem, da prodajam stanovanje za 550.000,00 € in bo potem po takšni logiki kot je v članku, najdražje stanovanje v MS. Zdaj drugo pa je če ga bom prodal. Ne bi bilo slabo

Starejše novice