Vas zanima kako izgledajo in kakšna je cena najcenejših hiš v Pomurju? Preverili smo nepremičninski trg, kjer se da hišo dobiti že za slabih 10 tisočakov.

Seveda pa se ob tem poraja tudi vprašanje, koliko denarja je potrebno vložiti v prenovo hiše. Tokrat si lahko ogledate katerih pet hiš je trenutno najcenejših na nepremičninskem trgu.

Hiša v Šulincih

V Šulincih prodajo samostojno hišo, ki je bila zgrajena leta 1900 in adaptirana leta 1994. Hiši pripada še parcela v velikosti 1498 m2, cena pa znaša 9.800 evrov.

"V Prekmurju prodamo eno od najstarejših kmečkih hiš s prizidkom gospodarskega poslopja na večji parceli. Primerna je za nadomestno gradnjo. Elektrini priključek na hiši, vsa ostala infrastruktura v neposredni bližini," so zapisali v oglasu.

Foto: nepremicnine.net
Foto: nepremicnine.net

Hiša v Panovcih

Naslednja hiša, ki se prodaja, ima bivalni prostor velikosti 128 m2, zgrajena pa je bila leta 1962. Hiši pripada še 1800 m2 zemljišča, cena zanjo pa je 11 tisočakov.

"Prodamo starejšo zidano hišo s gospodarskim poslopjem. Hiša ima večji predprostor, kuhinjo, dve sobi, prostor za kopalnico. Hiša se nahaja v manjšem naselju na samotni lokaciji".

Foto: nepremicnine.net
Foto: nepremicnine.net

Hiša v Dolencih

Za 12 tisoč evrov je lahko vaša hiša v Dolencih velikosti 86 m2, ki je bila zgrajena leta 1920. Ob tem bo vaših še 1500 m2 zemljišča.

"Prodajo starejšo hišo na Goričkem, v kraju Dolenci. Gre za povsem ekološko gradnjo, lep asfaltiran dostop, hiša je na lepi lokacija. Na parceli je vodovod, elektrika in optika. Hiša je potrebna dokončanja obnove. Je ena redkih še ohranjenih starih prekmurskih hiš".

Foto: nepremicnine.net
Foto: nepremicnine.net

Hiša v Martinju

V Martinju si lahko za 12.500 evrov zagotovite 108 m2 veliko hišo, ki ji pripada še 2528 m2 zemljišča.

"Prodamo starejšo kmečko hišo z gospodarskim poslopjem in zemljiščem. Hiša je potrebna adaptacije. Poslopje so hlevi in semba, urejena elektrika, vaški vodovod, dostop je asfaltiran, hiša pa na robu naselja".

Foto: nepremicnine.net
Foto: nepremicnine.net

Hiša v Radmožancih

Hišo in gospodarsko poslopje v velikosti 211 m2 najdete v Radmožancih. Poleg boste dobili še 1452 m2 zemljišča, cena pa znaša 13 tisoč evrov.

"Stanovanjska hiša zajema naslednje dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, predsobo oziroma dnevno soba, kopalnico in shrambo s manjšo kletjo. Uporabna in neto tlorisna površina stanovanjskega dela meri 63,53 m2. Gospodarsko poslopje je povezano s stanovanjsko hišo in obsega verando, dve shrambi, hlev ter lopo. Neto tlorisna površina v izmeri 147,96 m2 oziroma 73,24 m2 uporabne površine".

Foto: nepremicnine.net
Foto: nepremicnine.net

Foto: nepremicnine.net

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
oj-oj (nepreverjen)

energetsko izkaznico majo?

butalec (nepreverjen)

Majo, majo, ... če ne vidiš?

In reply to by oj-oj (nepreverjen)

helmut (nepreverjen)

kda so zdaj na vrsti traktori ? Naslednji teden ali za dva tedna ? ka me zanima keri so najcenejši v pomurju.

Joško 2 (nepreverjen)

Če sobotainfo oglašuje nepremičnine naj pokaže energetske izkaznice.

Starejše novice