Izžrebali smo pet srečnih nagrajencev, ki bodo na mednarodnem festivalu Čili in Čokolada v Mariboru brezplačno razvajali svoje brbončice. To so srečni nagrajenci.

Vse, kar je bilo potrebno za sodelovanje v nagradni igri, je bilo, da ste všečkali Facebook stran Mednarodni festival Čili & Čokolada #2, delili to objavo in v komentar pod objavo na Facebook strani Mariborinfo označili prijatelja oziroma prijateljico, ki že komaj čaka na Mednarodni festival Čili in Čokolada. 

Nagrajenci, ki prejmejo bon za street food hrano:

- Andreja Rajh
- Denis Štumberger

Nagrajenci, ki prejmejo bon za brezplačno pijačo:

- Romina Kocbek
- Kristina Mele
   
Nagrajenec, ki prejme čili omako in sol:

- Mitja Hozjan

Čestitamo!

Kupone za brezplačno hrano, pijačo , čili omako in sol nagrajenci prevzamejo pri glavnem šanku pri gospodu Simonu z osebnim dokumentom. 

Čokoladni kebab, čokoladni pršut, čokoladne fontane, praline, pisani macroni, čokoladne pice ... Neverjetne čokoladne kreacije na festivalu

Festival dela edinstvenega kreativna čokoladna ponudba čokoladnic, ki se bodo predstavile na stojnicah s svojimi dobrotami in kreacijami. Poleg slastnih čokoladnih produktov bodo obiskovalci pridobili informacije o sami pridelavi in predelavi čokolade, sestavinah in slaščičarskih mojstrovinah. 

Pekovski velemojster Gorazd Potočnik GOX iz Gorazdove slaščičarne bo na svoji stojnici pripravljal sladice pred obiskovalci, odgovarjal na vprašanja in svetoval.

S svojimi pregrešnimi sladicami bo gostoval tudi priljubljeni Karim Merdjadi, ki je v Atelier Karim zasnoval božanski tiramisu v ličnem steklenem kozarčku in seveda njegovi prepoznavni makronsi ne bodo manjkali. Obljublja tudi spomladansko presenečenje.

Atraktivna ponudba ulične hrane »street food« z noto čokolade in čilija in ponudba trendovskih pijač na drugačen način

Na festivalu bodo obiskovalci lahko kulinarično razvajali tudi svoje brbončice s ponudbo ulične »street food« hrane iz predelanih vozil. Nekatere dobrote bodo še toliko bolj posebne, saj bodo ustvarjene s pridihom čilija in čokolade. 

Obiskovalci bodo lahko poskusili vse od sladkih štrukljev, pikantnih burgerjev, slastnih sendvičev, 100-odstotno naravnih sladoledov, churrosov in sladkih frittol ali miške.

Pred obiskovalci bodo priznani barmeni pripravljali različne trendovske napitke, ki se podajo k čiliju in čokoladi in na atraktiven način prikazali uživanje teh pijač.

Vse to in še več na Trgu Leona Štuklja 22. in 23. marca. Celoten program je objavljen na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ja si ga bom gnes opet meria
trebam za pomočnika kakvog školnika ili kakvog drugog manj vrednog paciaenta

Starejše novice