Zadnjič smo vam ponudili nekaj filmov, ki bi si jih veljalo ogledati v času božiča, zdaj smo pripravili seznam filmov, ki so ravno pravšnji za čas okoli novega leta.

Tudi tokrat so filmi iz različnih žanrov, kar pomeni, da boste bržkone lažje našli nekaj, kar vam ustreza. Je to komedija, akcija ali romantični film? Kar izberite.

1. Novoletni večer (New year's eve)

Novoletni večer oziroma "New year's eve" je romantična komedija, v kateri boste našli mnogo znana imena iz filmskega in glasbenega sveta. V njem tako med drugim igrajo Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Sofía Vergara in mnogi drugi. Gre za romantično komedijo prepleteno z različnimi zgodbami.

2. Pozejdon (Poseidon)

Glavno dogajanje filma Pozejdon je v istoimensko ladjo, ki pljue v severnem Atlantiku in se pripravlja na silvestrsko zabavo. Toda katastrofa kaj hitro udari, ladjo namreč zadane orjaški val in jo potopi. Tisti, ki preživijo in so ujeti, se morajo odločiti, kaj storiti v trenutkih, ki se zdijo pogubni. Verjeti ali se predati? Predelave tipičnega filma katastrofe iz leta 1972 se je lotil režiser Wolfgang Petersen, ki je med drugim režisiral Vihar vseh viharjev in Podmornico, ustvaril pa je tudi spektakle Troja, Ugrabitev in Izbruh.

3. Sam doma 2 (Home alone 2)

Tako kot za božič, si veliko ljudi ob novem letu privošči "klasiko" med filmi v tem času. Govora je seveda o Sam doma 2, kjer se Kevin McAlister ponovno znajde sam. Tokrat ne doma, ampak v New Yorku. Tudi tokrat se po robu postavi nespretnima vlomilcema, film pa vas bo zagotovo dodobra nasmejal.

4. Ko je Harry srečal Sally (When Harry met Sally)

Še ena romantična komedija, v kateri Billy Cristal in Meg Ryan v glavnih vlogah ugotavljata, ali sta moški in ženska res lahko samo prijatelja. Harry (Billy Cristal) in Sally (Meg Ryan) se nekaj let po tem, ko skupaj diplomirata ponovno srečata. Takrat sta vsak še v svoji zvezah, ki pa čez pet let razpadeta. Vse pogosteje se srečujeta in ugotavljata, da imata veliko skupnega. Kam to vodi, preverite v filmu.

5. Umri pokončno 2 (Die hard 2)

Še eden izmed filmov, ki se na sporedih televizij praktično vsako leto znajde na programu. Bruce Willis se v vlogi Johna McClana tokrat ob nepravem času na nepravem mestu znajde na silvestrovo. Tokrat je zaradi teroristov v nevarnosti letališče v Washingtonu, mož rešitve pa je seveda McClane.

6. 200 cigaret (200 cigarettes)

Gre za komedijo, ki je umeščena v leto 1981, v filmu pa najdete različne zgodbe mladih ljudi, ki v New Yorku na novoletni večer bodisi iščejo ljubezen, ali zgolj zabavo. Med igralci najdemo brata Affleck in Kate Hudson. 

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MadzarskiForint (nepreverjen)

Noben "novinar" sobotainfoja ni član Društva novinarjev Slovenije. Kdo vam daje pravico, da MENI, državljanu Republike Slovenije, ukazujete (to namreč namiguje naslov članka), da SI MORAM ogledati film?
Smo v Severni Koreji, ali demokraciji?

Že več piscev in komentatorjev je večkrat omenilo, da profesionalni in kvalitetni članki NIMAJO v naslovu besednih zvez tipa "to je", "to so", "preverite, kaj je razlog...." ali pa "takšen je...." .

Spoštovani bralci: ko najdete kakšen koli naslov članka, ki se začne z zgoraj navedenimi besednimi zvezami, lahko v naprej pričakujete, da je članek napisan izključno z namenom pranja možganov, povečanja števila "klikov" na spletni strani, ter, da je napisan popolnoma v nasprotju s pravilnikom Kodeksa Društva novinarjev Slovenije.

V 99% primerov je ta članek v bistvu popolnoma nepomemben za obstoj in razvoj človeštva.

. (nepreverjen)

Bo trebalo spet kje kakšen dixsi postaviti, ker jim je zmanjkalo idej za novice.

. (nepreverjen)

Te stare filme znamo že na pamet, ne vem zakaj sploh imamo tv.

Dugi (nepreverjen)

Ti filmi so zanič v primerjavi z FILMI! :)

zvodnik milan (nepreverjen)

predlgam kakšen star pornič z odsluženimi prostitutkaami

Starejše novice