V soboto, 19. maja, bodo v času Maratona treh src nekatere ceste v Pomurju na področju Radencev, Gornje Radgone, Cankove, Skakovcev, Krajne in Gederovcev namenjene tekačicam in tekačem.

To so zapore cest:

Zapore cest bodo trajale od jutra do popoldneva v soboto, 19. maja 2018, natančneje, od 8. do 15. ure:

  • na cesti med Radenci in Gornjo Radgono
  • popolna zapora mostu na Muri med Gornjo Radgono in avstrijsko Radgono (Bad Radkersburgom)
  • na cesti Šratovci – Orehovci – Boračeva – Radenci 
  • na cesti med avstrijsko Radgono (Bad Radkersburg) in Cankovo 
  • na cesti Cankova – Skakovci – Krajna – Gederovci 
  • na cesti Gederovci – Potrna (Laafeld) – Gornja Radgona 

Pregled šprtnih dogodkov 38. Maratona treh src:

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako se piše prekmurskemi glasbenik Vlado?

S M (nepreverjen)

Čakaj za 60 evrov jas lahko peljem celo družino na kosilo in se ga še zraven napijem če treba pa še mi dnar ostane brez nevarnega napora tu se vnaprej zna gdo bo zmagal kaki temnopolti vij pa se za 60 e podnosom zbrišite ohhh hvala brez mene.

Hmmmm (nepreverjen)

Prvič, če si se še pred 1 mesecon prijavo, bi startnina bijla mislin ka 28 ali 29 evrov. Drugič, v kakšnon smisli je tek nevaren napor? Pa nej mi zaj, če maš neozdravljivo in hudo srčno napako... Lenobi ti praviš nevaren napor...To neje nič drugoga kak lenoba... Tretjič, če bi vsi lidgej šli na maraton za to, ka zmagajo, te bi jih nastopalo mogoče 10 ali 20. Ges mo bežo na 10km in n ta prijava na maraton mi je bila glavna motivacija, ka san začo trenejrati. San športen človek in špilan večkrat košarko, fuzbal, hokej, odbojko, ampak san si mislo, ka moren za več kondicije začati bežati. In san se prijavo in zaj že več kednov odin večkrat na keden bejžat in neka delat za sebe pa svoje telo. Pa se zavedan, ka s svojin tempon 4:35 na km mogoče s srečo lejko priden med top 100, bole realno med 150, ampak s ten je moj cilj že več kak dosežen. Zmaga mi nemre biti cilj in mi verjetno tudi nikdar nede... Če si lenoba, se ne izgovarjaj na ceno...

In reply to by S M (nepreverjen)

tuliluli (nepreverjen)

60 eur da greš bežat. Fantastično!

goostt (nepreverjen)

Fantastični ste hitro brišete , čestitam !!
Radenska: Kolektiv, ki ga povezuje srčnost
Oglasni prispevek 17. Maj 2018 10:35 v Lokalno
Malo morgen itd.

In reply to by tuliluli (nepreverjen)

Gfrt (nepreverjen)

Sicer je v primeru prejšnjega plačila cena prijavnine manjša (25€) in je v njo zajeto kar nekaj reklamnih izdelkov, športna majica,..... Je pa res, da bi morali odgovorni razmisliti i drugačnem pristopu. Vedni sr jamra, da so stroški preveliki, premalo sponzorjev...... Za koji k... Pa potem povabljate črnske hlapce ki delajo za razne agencije da preživijo družine?? Razdelte raje denar med domače rekreativne tekače. Npr. Prvih 10 v vsaki kategoriji.

Bralka (nepreverjen)

Na strani www.maraton-radenci.si so glede casovne zapor drugacne informacije? Komu verjeti?

Starejše novice