FOTO: Jan Vitez
Športno-kulturno-avanturistični festival – Škaf je pred vrati!

Mladinsko društvo Černelavci to soboto organizira Športno-kulturno-avanturistični festival – Škaf. Osrednji program dogodka, ki se bo že četrto leto odvil v Športno rekreacijskem centru Černelavci, predstavljajo Škafove igre. 

Ekipe, ki jih sestavlja po pet oseb, se bodo pomerile v srednje zahtevnih spretnostnih igrah, letošnjo tropsko tematiko pa bo seveda spremljal poudarek na vodnih aktivnostih.

Pestro dogajanje in odlična zabava za vse starosti

Za obiskovalce med drugim pripravljajo predstavitve lokalnih športnih klubov. Ženski odbojkarski klub MS, Kickboxing klub MS, Hokej na travi Moravske Toplice, Košarkarski klub Radenska Creativ, ter Društvo za ritmično gimnastiko MS bodo tako predstavljali svoje aktivnosti in bodo na voljo za dodatne informacije o samem delovanju kluba.

Za najmlajše bodo medtem poskrbeli z velikim napihljivim gradom ter poslikavami obrazov, prav tako se bodo malčki na samem kraju lahko preizkusili v kateri od športnih disciplin.

Dnevno dogajanje bodo zaključili s podelitvijo nagrad na Škafovih igrah ter tekmo malega nogometa KMN Vivat : KMN Kupšinci.

Nato pa sledi še zabava pozno v noč s Skupino TROPIC, ki v Pomurju s svojo glasbo že nekaj let razveseljuje obiskovalce različnih zabavnih prireditev.

Ob mraku obiskovalce čaka celo ognjena točka Fire Flow Arts, ki je na zabavi v Černelavcih navdušila že lani.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice