Na bančnih računih Hotela Diana so od 20. septembra vpisane še dodatne štiri rezervacije sredstev. Klepčeva pravi, da težave sproti rešujejo.

Kot kaže, se Hotel Diana prav kmalu ne more nadejati boljših časov. Direktorica hotela Jasna Klepec namreč še vedno ni našla skupnega jezika s Heto, ki želi s prodajo za objekt iztržiti 1,8 milijona evra in zavrača njeno ponudbo za odkup.

A tudi finančne težave, ki segajo daleč v preteklost družbe, ostajajo še kako aktualna. Trenutno so, po javno dostopnih podatkih, proti Hotelu Diana vložene tri tožbe, in sicer s strani Hete, strani zaposlenih in s strani ene fizične osebe.

Heta zahteva 45 tisočakov

Ravno včeraj je potekala obravnava v primeru Hete, ki od Hotela Diana zahteva 45 tisoč evrov uporabnine. Kakšen bo epilog, še ni znano, saj so nam na obeh straneh zatrdili, da bo več informacij na voljo nekoliko kasneje.

"Včerajšnjo zadevo je urejal odvetnik, sama še nimam informacij. Gre za stare zadeve, zato je odvetniška pisarna ocenila, da ni potrebe, da sem zraven," nam je povedala Jasna Klepec, direktorica Hotela Diana. Podobno so nam povedali tudi v Heti, kjer pravijo, da čakajo na informacije s strani odvetniške pisarne, ki jih zastopa.

Kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, pa ima Hotel Diana d.o.o. v mesecu septembru vpisanih pet rezervacij sredstev na bančnih računih, eno iz 5.9., in po dve 20.9. in 27.9.

Klepčeva ob tem pravi, da te rezervacije urejajo sproti, po njenih besedah naj bi bile zadeve do danes urejene.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jjj (nepreverjen)

CILJ-stečaj!

zunanji (nepreverjen)

Saj, drugo verjetno niti ne bo.

In reply to by jjj (nepreverjen)

Gost333 (nepreverjen)

Diana že tak na škrge diha, zaj jo more šerif še do konca smeknoti.

butalec (nepreverjen)

Ova se pa še dale na ministrstvi stejple, namesto ka bi skoz rešetke gledala!

Zaposleni v Diani (nepreverjen)

Od teh sefof keri zaj majo Diano nemas kaj dobroga cakati ker nemajo pojma kak se hotel vodi. Odislo nas je ze 10 ker smo pod prejsnjin vodstvon z veseljon odli v slujzbo pa place smo tudi dobili zaj si pa mogo groziti z tozbo ka si daubo. V glanon vse so zapravili ka kazalo dobro pod prejsnjin vodstvon

feri11 (nepreverjen)

Kelko ti je blontna plačala za tej komentar???? Samo pijtan....

In reply to by Zaposleni v Diani (nepreverjen)

Starejše novice