Danes Sindikat delavcev migrantov Slovenije odpira vrata svoje tretje pisarne v Sloveniji, ta bo v Murski Soboti.

Sindikat delavcev migrantov Slovenije je samostojna, neodvisna, nepolitična in nestrankarska organizacija, v katero se delavci prostovoljno včlanjujejo, da bi na organiziran način varovali ekonomski in socialni položaj rezidentov v Republiki Sloveniji s prihodki iz tujine.

Kje bodo pisarne?

 V Murski Soboti, na Lendavski ulici 11, v prvem nadstropju (zraven Zavarovalnice TRIGLAV).

V omenjenih prostorih se bodo vršile tudi uradne ure. O razporedu uradnih ur pa bodo predstavniki obveščali sproti. Na slavnostnostni otvoritvi, ki bo danes ob 16ih, bo prisoten tudi predsednik SDMS - Martin Ivec.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
busybee (nepreverjen)

No tujec2 napali se malo pa popluvaj....

Ruda & Tona (nepreverjen)

Vsako združevanje in organiziranje je legitimno pa vendar ne razumem nekaj; kako takšno društvo ne pooblasti odvetnika, ki že itak ima svojo pisarno in privarčuje tovrstnih nepotrebnih stroškov članstvu. Odvetnik bi res morda moral najeti financnega / davcnega strokovnjaka, pa vendar gre tu pri vseh primerih za tocno isto pavsalno zadevo kar bi sposobnez spogajal super ugodno ali pa naj odstopi. Na način, ki pa se ga loteva drustvo pa se mi za današnji čas zdi zelo smešen in nespodoben ali kot da lovi čarovnice... Zadevo mora prevzeti rutiniran strokovnjak področja, ki bi magari s odločbo sodišča dokazal diskriminacijo, politizacijo, etc. Res se je za vprašat.

Anti dacar (nepreverjen)

Ruda & Tona,saj dacarji so isto kot carovnice.
Odvetnika imata pisarni v MB in kaj to potem pomaga clanom?
A ni bolj prijetno,ce lahko prides do informacij v domacem okolju in se tako pogovarjas v svojem narecju,ter pridobis se informacije,ki jih rabis?

pejnez (nepreverjen)

iz sindikalne članarine je preci pejnez vkup naneslo in trbej pejneze bujti, pa so poslovni prostori idealna prilika

Tujec 2

busybee, presenetil te bom in ne bom napisal nič slabega. Na tvoj komentar sem ti celo plus dal. Novo leto je tu, bodimo optimistični in dosežimo svoje cilje. Tako ti, kot jaz in vsi ostali.

busybee (nepreverjen)

Huh tujec2 je lekar loto dobo:) Na zdravje!

Gost (nepreverjen)

Pa takšen super zrak je bil! Potem pa čebela zopet vse zasmradi!

domači delavec (nepreverjen)

zanimijvo.....škoda da pisarne neso odprli v avstriji...bi bilo bližje :) ker se večina le teh ki hodijo delat tja koristijo pa vse ugodnosti domačega socialnega sistema; le redki so tisti, ki so dejansko odišli živet v tujino.... eni sicer zato da izigrajo domače sodstvo in nas upnike in so v osebnih stečajih in dražbah, v avstiji pa fajn živejo in špilajo luksuz

Gost (nepreverjen)

Zopet plačan prispevek o davčnih goljufih!!! Da te ni sram Tadeja Lepoša!!!

Gradec (nepreverjen)

In kaj tukaj ni v redu, če odpirajo svojo pisarno?
Mogoče zavist? Saj pa trošijo svoj denar, ne vašega.

vladimir p. (nepreverjen)

Ljudje kaj pluvate po ljudeh ,ki so sposobni delati.rad bi videl heroja,ki dela v Sloveniji in bi si probal iti delat v tujino.SLOVENSKA ZAVIST PAČ.Denar se prinese v slovenijo in krepijo gospodarstvo.Ti ljudje ne živijo na SOCIALKAH,zdravstvo jim plača Avstrija tolko v vednost DIPLOMIRANI VELEUMI,SRAM VAS JE LAHKO,DA PLJUVATE PO LASTNEM NARODI.

Starejše novice