Ste si letos zaželeli nekoliko drugačno Valentinovo? Potem je to priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Romantično, drugačno, nepozabno.
Tuhtate, kako navdušiti partnerja, kaj mu podariti za Valentinovo? Podarite nekaj, kar vaju bo prevzelo in dvignilo do višav. Doživite letošnje valentinovo, kot še nikoli doslej. Prepustite se kulinaričnemu razvajanju gostilnice Expano Food&drink, nato pa skočite v balon in virtualno poletite nad Pomurjem.

Doživetje za vaše brbončice
Gostilnica Expano Food&Drink se nahaja znotraj paviljona Expano in vam nudi prekrasen razgled na Soboško jezero. Na ta dan vas bodo njihovi kuharji prav posebej razvajali. Izbirali boste lahko med tremi, za to priložnost pripravljenimi gurmanskimi meniji. Skozi kulinarično doživetje vas bodo vodili tudi z žlahtno vinsko spremljavo. Vse skupaj pa bo začinjeno z živo instrumentalno glasbo in romantičnim ambientom.

Virtualno doživetje Pomurja
Polet z balonom, ki je ena od atrakcij interaktivnega doživljajskega parka Expano, vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. S svojo boljšo polovico se boste vsedli v maketo balona, si nadeli virtualna očala in se podali na polet nad pomursko regijo. Od ravnic do Goričkega, prek Jeruzalemskih goric in Prlekije do Lendave, in nazaj.  

Popolno darilo za vaše najdražje
Ker je število mest omejeno, si valentinovo doživetje zagotovite s čimprejšnjo rezervacijo na telefonsko številko 031 401 226.

Podrobnosti o samem dogodku najdete tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice