Serviseri pa briga za varnost strank sta v vodilnon podjetje s področja popravil pa zamenjaf avto stekel sikdar na prvon meste.

Carglass® je vodilno svetovno pa slovensko podjetje za področje popravil pa menjaf stekel na vsej vozilaj. Samo v Sloveniji nan sakšo leto zavüpa okoule 20.000 šofejrof.

Statistika je ešče bole zanimijva, kda v njo vključimo drüjgeh 35 držav, v katerij smo prisotni. Carglass® je del skupine Belron®, znotraj štere pomagamo več kak 18 milijonon šoferon lejtno. Tou pomejne, ka v povprejčje sakše trij sekunde nendre na svejte popravimo ali zamenjamo steklo na vozile. V tou statistiko pa je vklüčena tuj poslovalnica na Noršinskoj ulici 2 v Murskoj Sobote pa mobilne enote, kere vaše probleme s poškodüvanime avtomobilskimi stekli rešavlejo po celotnon Prekmurje.

Servisejre so naši junaki

Naši servisejre delajo po najvišjej standardaj kakovoste pa varnoste, šteri so znotraj skupine strogo postavljeni, upoštevani in preverjani. Servisejre so zato naši junaki pa prizadejvlemo si omogoučite neprekinjeno nadgradnjo njüvoga znanja. Tak nas je prepozno tüj IMI (Inštitut avtomobilske industrije), šteri je vodilna neodvisna organizacija odličnosti za včenje pa  razvoj na področje avtomobilizma. Vsi naši servisejre so uspešno opravile preverjanje pa doubile njüf certifikat.

Z lastnim razvojnim centron od friških popravil do kalibracij kamer

Vir našoga znanja pa inovativnij orodij je razvojni center Belron Technical. Naše procese so izboukšali do te mere, ka s popravilom poškodovanome stekle povrnemo popolno trdnost v samo pol vre, za menjavo vetrobranskega stekla pa nucamo samo vro pa pol. Samo, poškodovano steklo gnesden zahtejvle več, kak samo menjavo. Tak smo prvi na našom področje po menjavi začnole tüj s ponovno kalibracijo kamer, štere se nahajajo v vetrobranskij steklaj vozil. Tou je najpomembnejši postopek po menjavi, zatou ka zagotavla varno vožnjo pa nemouteno delovanje vsej asistenčnij pa varnostnij sistemov, na štere se pri vožnji zanašate. Najboukša orodja pa znanje nan koneckoncof omogoučajo, ka za vse storitve ponüjamo neomejeno garancijo.

Z nami do hitre pa enostavne rešitve

Z enim klicom na 082 804 846 prijavite škodo poškodovanoga stekla, mi pa zriktamo vse potrejbno z vašof zavarovalnicof pa opravimo cenitev škode. Sodelüvlemo z večinof zavarovalnic. Zriktamo tüj nadomestno vinjeto, štera ob menjave ostane na poškodüvanon stekle. Prijazni glas našoga klicnoga centra van je na razpolago za takša pa ovakša vprašanja, rezervacijo termina pa lejko opravite tüj prek spleta na www.carglass.si.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice