Tudi na drugi dražbi, ki bo 29. avgusta bodo družba Mura in partnerji, blagovna znamka, nepremičnine in oprema naprodaj za 9,65 milijona evrov. Potencialnim kupcem bo tokrat omogočen tudi skrbni pregled družbe, a bo potrebno plačati stroške priprave dokumentacije v višini 6000 evrov.

Samanta Škrjanec danes pri Mörcu

Zaenkrat je kot najbolj resen kupec Mure veljala Aha skupina, ki pa se zadnje dražbe ni udeležila, prav zaradi tega, ker ni imela možnosti skrbnega pregleda. Danes se je s predsednikom uprave Mura in partnerji Milanom Mörcem pogovarjala manekenka Samanta Škrjanec, ki kot pravi predstavlja angleško podjetje, ki se zanima za nakup Mure. Škrjančeva bi v primeru nakupa v katerem je posrednica prevzela del marketinga, v resnost angleških poslovnežev pa je prepričana. Ponudniki bodo sicer morali za sodelovanje na dražbi plačati milijon evrov varščine ali zagotoviti drugo ustrezno bančno garancijo.
 

www.tvidea.si

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LBA

ge toj babi nebi nika vrvala....v vijde kak či bi se ji samo za njeno rit šlo.

Swan

Super Škrjanec Muro, Škorjanec piramido, manjka še kakšen škorec pa je Prekmurje rešeno.

Vipko
tinka78

Kdo za vraga pošilja manekenko na sestanek, ko je govora o nakupu podjetja? En teden pred 29. bodo prišli še sami? Saj ne kupujejo last minute aranžmaja za dopust na Hvaru.

Prosim vas lepo.

Izzy

Tinka78..v kon je problem ka je manekenka?

davidp

ker je zaradi svoje lepote kao zabita pa puhla imo.

samo če je tak, te je tinka najlepša ženska v pomurji.

hilic

Ta baba se je cejli čas neuspešno silila v medije.
Po drugi strani pa kaka madikenka je sploj:)
Ženska je pač atrakcija, brez kakršnega koli znanja. Keri kaj spremlja medije tau zna:)

Skratka komedija na elitni ravni:)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. pustimo stereotipe o manekenkah in pameti in podobno nasploh, je pa fakt, ka dokejč ona konkretno ne razkrije potencialnoga vlagatelja, naj ne pričakuje konkretnoga odnosa iz strani Mure - vej pa nejde tau tak enostavno .. :-)

.. no, mo vidli, ka baujde .. ;-)

.. Samante se drugače spomnim iz filma Gremo mi po svoje, ge nan je pokazala svoje lepo oprsje .. http://www.youtube.com/watch?v=ECwrOC1tz1c .. tak malo off topic .. ;DD

.. res, vse ponižne pohvale za oprsje .. :-)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. meni so tudi skoraj oči ven spadnole, nej ka deci še ne bi .. ;DD

.. ok, čevapčič, ne zajebavli se v toj resni temi no .. :-))

Vipko
tinka78

Ne me narobe razumeti, ni težava v tem, da je manekenka, ampak je smešno to, da se potencialni kupci nočejo razkriti zaenkrat in na razgovore v firmo, katere trenutno stanje je zelo vprašljivo, pošiljajo nekoga tretjega, ki še sam za sebe prizna, da mu stvari niso najbolj jasne, ker da ni ekonomist.

Me res zanima kdo so ti angleži, ki jim je 10 milijonov taka mimogrede investicija, s katero bi radi pridobili zaupanje ljudi v regiji in politike.

Mimogrede, hilic, končno se enkrat strinjam s tabo. Komedija na visoki ravni :)

garfild

M.Mörec so se tak sline cidile, da ni vedel kaj bi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Že se je videl z manekenko v elementu kot včasih z eno od vodilnih bab Mure, ko ju je zalotil njen mož!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sledila je bolniška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dekle bo vodilo marketing - nima pa pojma o ekonomiji, katere sestavni del je marketing - kama smo prišlijoj mene joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BB

Lublansk vic dneva...

senses

kot top model - izpadla
kot pesnica - toži
kot organizatorka izbora - propadla
kot predstavnica za nakup - ...?

http://eko.dnevnik.si/sl/Novice/802/%C5%A0kandal+pri+izboru+Miss+Eco%3A…

Daddy_Cool

Kot swingerka je tudi očitno propadla.

nirvana12

Bilo je že pred časom v medijih zapisano, da dotična oseba navdušuje neke svoje znance iz sveta mode v Angliji za prevzem Mure. Vendar pa se v vsej tej zgodbi pojavlja vprašanje resnosti posla, kajti če nekdo svojim znancem ponudi nekaj katere vsebine ne pozna si lahko predstavljamo, da prodaja mačka v žaklju.
V tej zgodbi ne gre za nič drugega kot za prodajanje megle in samopromocijo Samante Škrjanec! Takšnih kvazi podjetnikov Pomurje ne potrebuje!

šimi (nepreverjen)

Mislin ka je tou bole propaganda ništernih vodilnih v Muri. Radi bi se izgleda rejšili Idrijčanke štera je pravi kupec samo te do ništerni ostali brez dobro plačene službe.

Sobochanec

@swan
Super Škrjanec Muro, Škorjanec piramido, manjka še kakšen škorec pa je Prekmurje rešeno.

Bravo. Hahahahahaaaaaa

Mali problemček je, ka so črešnje za škorce v pomurji že davno svalijle. Kouvrani vse odnesli ali pa globoko zakopali.

McLaud

Baba nema pojma od ekonomije, zakoj jo te že sploj nucajo?? Aja ka de pejneze vlejkla! Meni se vijdi ka je takšij že bilo zadosta v Muri.

Ges_osebno

meni ta zgodba smrdi

marjetica

10 dni me nega in evo, zgleda tak kak, če bi prišla na 1. april domov.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice