Odnos človeka do živali zna biti zelo krut in sebičen.

Društvo proti mučenju živali Koroške je na družabnem omrežju Facebook objavilo srce parajočo zgodbo, ki se je zgodila v Čečovjah na Koroškem. 

To je odraz neodgovornih in brezvestnih ljudi

V smetnjaku je skupaj s kletko in vidno neprimerno hrano ležal poginul kunec.

»Takole se lahko konča nepremišljena otroška želja po živali, kateri starši ustrežejo, ne da bi se prej dobro podučili o potrebah živali, ki jo nameravajo kupiti. Tole je dokaz, da se živali še vedno obravnavajo kot stvari, za katere je ljudem malo mar. Zaskrbljujoče je, da lahko kdorkoli, kadarkoli kupi skoraj katerokoli žival, brez da bi o živali imel ustrezno znanje, predvsem pa primerne pogoje za življenje,« so zapisali na Facebook strani Društva proti mučenju živali Koroške.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zajčkosned (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ker je kruto. Lejko bi crkno ka bi bila škoda. Je ipak dober zajčje paprikaš.

Putin (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja kaj pa lahko pricakujes od finoga prekmurca, navzven se delajo fine od znotraj pa so v dnu duse pokvarjeni sebicni smrdljivci, v vecini primerov je tak...
Vem, resnica boli "kvazi fensi glumci"

4598000 (nepreverjen)

Malo si površno prebral, zgodlo se je na koroškem. To pa nima s prekmürjem nic veze... neven sploj zakoj je na sobota info...

In reply to by Putin (nepreverjen)

stary1 (nepreverjen)

Pa kaj na koncu tudi vsak politik konča na smetišču - zgodovine

In reply to by 4598000 (nepreverjen)

DamjanMurko (nepreverjen)

Vse bolj spoznavam ljudi tembolj rajsi imam zivali...

Vipko
buldog

Ljudje smo živali razdelili v štiri skupine. Ene so ljubljenčki, druge so škodljivci in nadležne, tretje so "ekološke" in zadnje so meso. Ne vem, kaj je slabše za živali. Sigurno nas pa živali nimajo rade, ker smo mi sovražnik za vse. Tudi za ljubljenčke, ker jih zapiramo v večje ali manjše kletke. Ne zaradi naše ljubezni do njih, pač pa ker mi potrebujemo njihovo ljubezen.

klantoš (nepreverjen)

V prvi vrsti so krivi stariši, ka to razvajeni deci kipuvlejo. Žival je nej špilika, samo dosta blesavih staršov se to ne zaveda. Glavno, ka naša ma, samo to od lufta ne živej.

Starejše novice