Le teden dni je od takrat, ko smo poročali, da je bralec naletel na odvržene igle pri ribniku, se je zgodba ponovila. 

Že nekaj časa nas bralci opozarjajo na zadrževanje narkomanov v soboškem parku. Problematiko smo že večkrat izpostavili tudi v uredništvu Sobotainfo, policiji pa očitno nezaželenega dogajanja v enem najlepše ohranjenih grajskih parkov v Sloveniji ne uspe izkoreniniti.

V roku tedna dni so nam bralci namreč že drugič poslali fotografije odvrženih igel pri ribniku v mestnem parku.

Nedavno so bile v soboškem parku odvržene igle tudi v neposredni bližini otroških igrišč. Odvržene igle so lahko recept za katastrofo in predstavljajo veliko nevarnost za poškodbe ali okužbe. 

V park vnašajo nemir

Zaradi skupin narkomanov, ki se zadržujejo v soboškem parku se sprehajalci in okoliški prebivalci počutijo nelagodno.

Sicer je bil soboški park to poletje glavna tema pogovorov v pokrajini ob Muri zaradi hudega pretepa ob prvem dnevu festivala Soboški dnevi. Medtem ko policija še vedno preiskuje okoliščine nasilnega dogodka, je ena od žrtev pred dobrim tednom spregovorila z mediji in delila svoje spomine na pretresljivi dogodek, ki je, kot pravi, pustil posledice na zdravju in psihi.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lauraas (nepreverjen)

Dve igli, malenkost. Več nemira prinaša sintetična konoplja, po kateri so čisto "pobesneli".

čarni vrag (nepreverjen)

v čefurlandu,,,, ljubljan
se je že zbral zaradi tega
odborza nacionalno varnost

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Ali pa ... (nepreverjen)

gres doktoru in te pici z injekcijo v kateri so skrite razne bolezni od multiple hiva virusov dioptrije itn. mafijci v belem

In reply to by lauraas (nepreverjen)

car (nepreverjen)

Kaj pa če je Pahor vro to kdaj je bežu po soboti.

ah oh (nepreverjen)

To kar je v soboškem parku je malo kje .Ni je klopi kje ne bi bili in se zadejvali ter pili .Ojivi mati pa hčerka sta kolivodje te še pa ostali .Tudi iz Lendavske en par non stop v parku .Policija ? Ka njim pa morejo saj blizu ne pridejo .Naj malo pridejo v civilu da jih ne spoznajo . Kliko otrok je pri ribniku in kaj bo če pobere injekcijo in se piči? Kdo bo kriv ?

lendavska (nepreverjen)

Ma Lendavska je zgodba za sebej. Prek od mojoga bloka v 19 b vidiš vsako jake kak odijo v kadilnico te pa idejo od tan kak helikopter.

In reply to by ah oh (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

čuj ti tele mamino
ali si vedno tak fuknjeni
ali se samo delaš

In reply to by ah oh (nepreverjen)

Saj ni res, (nepreverjen)

pa je!

Saj ni res, (nepreverjen)

pa je!

....... (nepreverjen)

Saj smo pa hoteli imeti zgodbo o uspehu, no, pa jo imamo.

vodka (nepreverjen)

Glavno ka redari znajo kazni za nepravilno parkeranje gor davati namesto ka bi lovili drogeraše pa pesoljubce šteri gonijo po zelenicaj pse na njegve potrebe policaji pa za vsakin drugin ovinkom pa še vmes z radarom čakati.

hirci (nepreverjen)

vodka Tu se ne pijše o psih in drekih .Pijše se o mamilekaj in inekcijah .Ne mejšaj zdaj pse .Res ,da sprehajajo pse ampak za njimi tudi pobirajo .Ne napinjaj se ka dobiš zlato žilo .

In reply to by vodka (nepreverjen)

TOČNO TAK (nepreverjen)

Tak kak smo v toj državi zajebali vse, tak je tudi pri policiji, današnja policija je samo bleda senca tiste izpred nekaj let ko je še bilo redno 4 letno izobraževanje in so ven prišli res pravi policaji, kdor se spomni kako hudi so bili samo kriteriji za sprejem, višina, kilaža itd. izobraževanje se je ukinilo sedaj je zadosti 6 mesečni šnel-kurs in si policaj, na papirju, dejansko pa daleč od profesionalizma in imamo kar imamo. Imamo med policaji celo take ki švercajo drogo, kako do taki red delali, vse kar še zmorejo je da skoz rešpeter gledajo in brzino merijo, tam kjer bi pa morali biti pa jih ni kot naprimer soboški park pa jih ni ali si pa ne upajo.

Lucifer (nepreverjen)

Kakšne izpred nekaj let. To je že zdavnaj vse za kikiriki. Prave Policije že nega več kak 20 lejt. Malo pijtaj kakšne stare kalibre kere so se zadejvale v parke izpred 20 pa več lejt nazaj. K tebe je cuj prišo v civile pa te sprve zakelo tak ka se prejk klopi spadno pa te si še mogo tan spodaj ležate dokejč je nej vse prevero. Ka pa nemo gučale za staro policijo v Jugoslavije še tan so te pa v marico fajn posele, gospodske odpelale na postajo pa te gospodske spotrle par reber pa spodnjo čeljust. Na konce so te pa še z ledeno vodo zalejvale v pritličje do gojna ka so te modrice pa podplutbe omilile ka se je nej tak vidlo. Če si v kratkon ponovo prekršek so te v drujgo mlatile dva dni vkup.

In reply to by TOČNO TAK (nepreverjen)

gost 1234567 (nepreverjen)

policaji rajsi na stefana kovaca stojijo pa gledajo, ci se z biciklinon v kontra smer pelas

polupismen (nepreverjen)

Biciklisti pa samo lepo tiho bojte, ker to nema več nikše forme, ka po Soboti delate!
Vseposedi mijslite ka mate prednost, ka bi štoj na prehidi za pešce doj z biciklina stpo-to so le mokre sanje; lejčete vse poprek v vseh smereh, po kolesarski, po cestaj, po rondojaj-- katastrofa!!

In reply to by gost 1234567 (nepreverjen)

Pišta22 (nepreverjen)

Si pa rejsan polupismen..

In reply to by polupismen (nepreverjen)

Igle uporablja (nepreverjen)

zdravniska mafija

Gostka (nepreverjen)

Daj ajde zriktajte to že enouk, vej pa to forme nema!

Neko (nepreverjen)

Nej je policija krijva, ka fsake gnoj ma gnes den puno takšneh pa drugačneh pravic. Mi same smo si tou krijve. Dejstvo je, ka smo same dovolile pa sprejele takšno spremembo v drujžbe, ka je prvo tisto, ka na papere pijše, pa te fse ostalo. Skratka paper prvo, te morala, etika, znanje, pa tak naprej. Odprite oči, plunite najprvle na svoj prag, pa te drujgoga šinflite. Pa nej, nej san policaj, so pa med njim sigurno dobri lidge, ka bi ščele kaj več napravite, či bi lejko.

Policiste v vsako (nepreverjen)

bolnisnico, zdravstven dom, bolnico ... zdravniki svercajo igle pripor nedovoljena sredstva strupe ...

In reply to by Neko (nepreverjen)

Zvc (nepreverjen)

Glavno ka milicniki lovijo deco s travico pa kazni pisejo pa k sodniki tirajo. Tej ka se na hard drogerajo bi poslo v sumo drva zagat pa kalat. Bi se hitro odvadili.

Babica (nepreverjen)

Za določene primere so krivi starši, ki dobro vedo, kaj se dogaja, pa svoje odrasle otroke zagovarjajo, da jih ledvice bolijo, jemljejo močne tableta, zato dobivajo vsakodnevno metadon . Kot da smo drugi z lune padli. Ali pa nekdo je v vzgojno varstvenem zavodu, preden pride domov, nekdo za njega podpiše, vidiš pa, da je oseba naslednji dan zadeta. Kazen tistemu, ki je podpisal, pa se mu zdaj dobesedno je...

Manca L. (nepreverjen)

ni podpisa , ki bi te spravil iz vzgojno varstvenega zavoda....razen podpisa tamkajsnjega upravnika oz. direktorja. "babica" a vi to govorite iz lastnih izkusenj ? sicer pa ko so otroci odrali ga ze j**i, prej se deco vzgaja, nej pri 40ih.

In reply to by Babica (nepreverjen)

Marlyegh (nepreverjen)

Ja nika na neti se buniti pa de.

sramota policijska (nepreverjen)

zdaj pa je nažalost že rejsan vse skuper bol smešno kak žalostno. nesposobna policija stavla bicikliste pa išče pa se hvali z zasegon konoplje, medten kak džankiji po soboti lejčejo srejdi bejloga dnejva pa puščajo igle v parki, boli vas kurac, gda de enkrat prišlo do rejdnoga incidenta te se strejznili, doteča pa nej, sramota !!!

Vipko
Truplo

Ko bo enkrat prišlo, upajmo pa da ne, do nesreče (morebitni prenos bolezni zaradi poškodbe z iglo), ne bo nihče kriv. Videno in doživeto v naši ljubi Sloveniji.
Čeprav več ali manj ne šimfam policije (tudi mene so pred kratkim oglobili, ko sem se popolnoma neškodljivo peljal res kontra po široki kolesarski tam, kjer se itak VSI vozijo in vidiš nekaj sto metrov naprej), dam tule gornjemu čisto prav: nekdo je popolnoma nesposoben ali pa ima z nekaj vrvmi zvezane roke!

In reply to by sramota policijska (nepreverjen)

Ортодокс (nepreverjen)
Joško. (nepreverjen)

Kaj ni res? Če so našli je res. Klipani.

nagicigan (nepreverjen)

policija nima pooblastil, ko ovi hašišari v Stari 14 gor pri Kavčiči galamijo ( TUDI TE DVE MATI IN HČERKA, ONE SO NAJBOLJ GLASNE) policija pride jim pove naj se umirijo in odidejo, za 15 - 20 minut je zopet po starem....to hočem napisati, policaji pridejo malo v blok na obisk in odidejo toliko da jim noč in smena hitreje mine, ne da bi jim napisali globo par 100 evrov ne to ne.

. (nepreverjen)

Dragi narkomani! Pojdite vržti te igle in žlice in še kaj pred sedež sobotainfo ka je že tak dosadna s tem. ka ne vidite ka nič ne dosežete s tem?

info.info??? (nepreverjen)

na tej fotografiji je nerabljena sprica, v njej ni sledi nobene vsebine, ce si popoln lajik ti to ne more uiti.kar se pa tice objav in pisarjenja sobotainfo pa je preraslo vse meje dobrega okusa.pa ne govorim ( samo) o doticnem clanku. vse po vrsti, kar se objavlja na tem portalu je nevredno branja.recimo anketa o pisavi zupnika.pa ne zelim povedati, da je pomembno, da je glavni akter te ankete zupnik, ampak, da je sobotainfo nizkomoralni portal, ki razpihuje nestrpnost in na ne ravno najbolj pismeni nacin, zeli biti rumeni tisk.pa se to jim ne gre dobro....pa rumeni tisk ni neka umetnost, je samo blatenje drugih ljudi, na sobotainfo celo brez podpisa velicastnega gospoda oz. gospe novinar. bad getaway ....error

Mojca Metka J. (nepreverjen)

dragi folk.prevec komentarov je bilo prejsnjic okoli toga kak soboski narkomani pridno pokrovcke na sprice dajo po uporabi pa te jih vrzejo namesto v kos, nekam v park.zato je sobotainfo zdaj odprejte sprice zrihto.naslednjic do se pune nej prazne tak kak ta na sliki

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice