Se spomnite podjetja Lucky Luka, ki je bilo večletni upravitelj murskosoboškega drsališča? Uslužbenci podjetja so preko facebook sprožili pravo gonjo proti lastniku, ki jih je, kot so zapisali sami, prevaral na večih področjih.

Podjetje Lucky Luka, katerega direktor je Luka Klasinc, je že nekaj let na slabem glasu. Pred časom je bil vključen tudi v bizarno zgodbo o izginulem kamniškem drsališču. To je namreč po prodaji izginilo, nato pa se čudežno ponovno pojavilo v skladišču omenjenega podjetja.

Delovanje podjetja smo dodobra lahko spoznali tudi v Murski Soboti. Več let je namreč Lucky Luka skrbel za soboško drsališče, za seboj pa puščal kupe odpadkov, ki se mu jih še dolgo po določenih rokih ni mudilo in ni zahotelo pospraviti.

Že takrat so na neurejene razmere in plačilno nedisciplino ter razne prevare opozarjali študentje. Nekateri od njih plačila niso dobili v celoti, spet drugi niso dobili niti evra. V podjetju so te navedbe seveda zanikali, toda glede na nove obtožbe je bolj kot ne jasno, da so v podjetju vešči takšnih in drugačnih prevar. 

Potem ko so lansko leto nad podobo drsališča bentili praktično vsi prebivalci našega mesta, nezadovoljstvo pa je izrazil tudi župan Aleksander Jevšek. Na vse to smo kot edini opozarjali tudi na našem mediju.

Pripravljajo skupinsko tožbo

Tokrat pa je prekipelo tudi drugim, ki so tako ali drugače sodelovali ali delovali v podjetju. Na Facebook strani podjetja smo namreč naleteli na naslednji zapis.

"Uslužbenci Lucky Luka d.o.o. smo stopili skupaj in pozivamo vse, ki so v vseh letih netransparentnega in aprofesionalnega poslovanja Luka Klasinca bili deležni kakršnekoli poslovne prevare, tako finančne kot delovne, da se zglasijo na mail [email protected], kjer se bodo zbrale prijave in pripravila skupinska tožba. Luka Klasinc, lastnik podjetja Lucky Luka d.o.o. si je v svojih letih umazanega in podlega poslovanja dovolil v stečaj spraviti kar kopico istoimenskih pravnih oseb, da bi se izognil plačevanju nujnih stroškov kar namiguje na poslovni kriminal," so zapisali med drugim.

Kot kaže Lucky Luka bolj kot za zabavo, kar bi se dalo razbrati iz imena podjetja, skrbi za nejevoljo, razočaranje in bes vseh, ki tako ali drugače sodelujejo z njim. To je še en dokaz več, da se ljudje s pomočjo Lucky Luka počutijo "unlucky (nesrečno)". In da si to, ko si ga izberejo kot izvajalca, tudi mislijo po končanem delu.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

MOMS je z njim poslovala in sigurno so znali kako in kaj tako da ,,,,,,,,,,,,,

student13221 (nepreverjen)

Lejko se jebe kmet. San tan tej drsalke v dao za 3,5 na vro pa še tau mi neje nakazo kurac en

Nekdanji študent (nepreverjen)

Bil študent podnajemnik v njegovem stanovanju v Ljubljani na Prulah v sto let starem bloku v stanovanju z 2 metrskimi zidovi. Najemnina skupaj z 3 cimri 180€ Pozimi v stanovanju z enim električnim radiatorjem nismo mogli vzdrževati temperaturo večjo od 16 stopinj.... Seveda se je v sobi razvila plesen. Njegova žena je še stokrat hujša. Vse se vrača vse se plača. Upam, da bo pravici zadoščeno. Lp iz MS

državni svetovalec (nepreverjen)

me zanima ali je član sd

sama vuha so me (nepreverjen)

tožba zatou ka so smeti nej pospravili?
v soboti je puno smeti razmetanih pa nikomi nika.

ka te briga (nepreverjen)

ne. narobe. idi še enok članek štet. tokrat ga dejansko prešti pa te komentiraj.

In reply to by sama vuha so me (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Truplo, kje si zdaj, ko si to tako hvalil in koval v nebesa ? Mene si pa zasmehoval, ko sem opozarjal, da tu nekaj ne štima.

kanžor

Truolo ......... Tij si se tüdi drsal in hvalo speve pijsal ka pa te zdaj ?

KOMUNAJZAR (nepreverjen)

ka truplo nedeš nika pravo?

gostja 426 (nepreverjen)

Nihče se ne zaveda, da je poleg neplačevanja delavcev in smeti, ki jih je zapustil, še en problem - zvočno in svetlobno onesnaževanje, pa se inšpekcija ni zganila. Ta problem letos ostaja, pa je isto, zato upam, da se tokrat vsaj delavce plačuje ...

Starejše novice