Ribarjenje je lahko dobrodošla sprostitev, a ob ribniku sredi mestnega parka ste vsekakor na napačnem naslovu. Soboškega ribiča je izučilo le zgrda.

Če mislite, da ste v soboškem parku videli že prav vse, kar je mogoče, se motite, saj je bil ta v zadnjem času prizorišče precej nenavadnega prizora.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, so namreč v letošnjem letu prejeli že več prijav v povezavi z osebo, ki ribari v ribniku mestnega parka. 

Ribič je po pojasnilih policistov bil zaloten pri prekršku, ribiški pribor pa mu je bil zasežen. Zoper njega je bil podan tudi predlog na Inšpektorat RS za kmetijstvo, gozdarstvo, hrano in okolje zaradi kršitev po Zakonu o sladkovodnem ribištvu.

Slednji namreč med drugim prepoveduje tako lov brez veljavne ribolovne dovolilnice kot lov na varstvenih območjih in drugih revirjih, ki niso ribolovni. Ribnik v soboškem parku vsekakor ni namenjen lovu in služi predvsem dekorativnemu namenu.

*Slika je simbolična

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ostriž (nepreverjen)

pošteno
je zakon in se ga je treba držati

werwerw (nepreverjen)

Nej ka njemi dan praf, ka njemi nej, ali je pa faca....

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Ko bi naši policaji večkrat prišli v ta mestni park pa polovili in kaznovali drogeraše, ki se tam pikajo in švercajo drogo. Ne upajo ali se to ne sme preganjati?

en (nepreverjen)

Nekdaj so te drogeraše iz parka preganjali Murini navijači Gringosi, ki so jih tudi uspešno pregnali iz parka. Potem pa so se začela maltretiranja in grožnje iz strani policijske uprave da se naj te ljudi pusti pri miru in so se vrnili v park...

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Moja boš (nepreverjen)

To se dogaja 200 m proč od šerifove pisarne. On pa nič kot, da se to ne dogaja. Nekoč prvi kriminalist v državi. Kam smo v tej državi prišli? V Soboti je droga zelo velik problem, a vsi tiščijo glave v pesek in se sprenevedajo kot, da tega ni. Zaradi droge pa umirajo mladi ljudje, ki še živeti niso začeli. Kako dolgo še? Gringosi vrnite se!

In reply to by en (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

Hahaha...se spomnin, z kolegami sidimo na klopi v parki, kak saki vikend, malo piva, malo trava, naenkrat vidiš, kak en šprinta prejk po zelenici, pa 3+ komadi za njin, več ga nej bilo nazaj. xD

In reply to by en (nepreverjen)

miličnik (nepreverjen)

lovijo sitne ribe... ;-)

Peter Kovač (nepreverjen)

Policisti samo mirno gledajo te drogeraše, kak delajo probleme po parku. Tepejo se, drogirajo, nedostojno se obnašajo, ... In razlaga policije - "Ka njin pa lejko, nemremo nika, ..." Mislim svašta. Glavno ka policisti iščejo 0,5g marihuane po parki pa pišejo gromozanske kazni, a kokain, heroin pa tej trde droge so pa očitno dovoljene .... Narobe svet

Sever-jug (nepreverjen)

Bravo policija, ta dva ki sta bila zraven si zasluzita red za zasluge.

afta he (nepreverjen)

Kako jim je to uspelo odkriti. Oni so navadno v kakšni zasedi in čakajo, da ti prideš do njih. Evo izjema. Oni so prišli do njega. Svaka jim čast. Tej ribič pa idi drugič raje na Ledavo, tam te bodo pustili pri miru.

Hrošč (nepreverjen)

Ja pa ja , a kar navijači Mure bodo delali red , bolano , res bolano , da ne rečem še kaj drugega .

orhideja92

Policisti prekinili snemanje oddaje monster fish ngc

fack of (nepreverjen)

tan za travo gnjavete ďanere pa mirno ribejo pa delajo pizdarije po parke ka lepe mamice se v park nevupajo mislen vse jih postrlite ?✌️

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice