Preverite, kako bo letos videti drsališče v središču Murske Sobote.

Kot smo poročali, se priljubljena ledena ploščad, ki v zimskem času v središču Murske Sobote navdušuje predvsem najmlajše, letos seli na novo lokacijo, umeščena bo na Drevored Martina Luthra, med občinsko zgradbo in Trg zmage.

V Mestni občini Murska Sobota pa so zdaj razkrili, kako natanko bo atrakcija videti:

»Drsališče v drevoredu Martina Luthra bo pravokotne oblike, umeščeno med obe liniji dreves in bo merilo okrog 600 kvadratnih metrov. Ob drsališču bo prostor za obratovalni in servisni del, mesto za izposojo drsalk in prostor za pripravo drsalcev. Izbrani izvajalec bo imel ob drsališču tudi svoj gostinski objekt. Kot minula leta bo zagotovljeno brezplačno drsanje za občane Mestne občine Murska Sobota in nepridobitne institucije s sedežem v mestni občini.« 

Odprtje z Mikloševin senjon

Kot dodajajo, je začetek obratovanja drsališča predviden na dan, ko v središču mesta poteka tradicionalno Mikloševo senje, 6. decembra. Ta dan bomo v mestnem središču prižgali praznično razsvetljavo, še posebej praznično okrašen in osvetljen pa bo tudi Drevored Martina Luthra, obljubljajo na občini.

Dnevni čas obratovanja bo od 10. do 22. ure oziroma v dovoljenem obratovalnem času vse dni v tednu, tudi med prazniki in prostimi dnevi. Drsališče bo obratovalo do 24. februarja 2019.

Pester animacijski program

Sicer pa bo dogajanje ob drsališču od otvoritve in vse do božiča popestril glasbeni in animacijski program za odrasle in najmlajše. Do Božičnega sejma, ki bo od 20. do 22. decembra, bo poskrbljeno tudi za pestro gostinsko ponudbo v prazničnih hiškah ob drsališču.

Pogodbena vrednost najema drsališča, ki ga bo postavil in upravljal izvajalec KOTA d.o.o. Petrovče, znaša 75.419,67 evra.

S spleta

Komentarji (31)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pop (nepreverjen)

Vse za volitve, tak je tuj z drsališčem, zasluge?? se zna Jevšek.

Luka S (nepreverjen)

---Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Huit.Re/Zenske

In reply to by pop (nepreverjen)

Janko1958 (nepreverjen)

In reply to by pop (nepreverjen)

gost121212112 (nepreverjen)

neven če de glij tak kak na sliki, ka te trg je püklavi, de kar kontretno trbelo podkajlati

BIBI2 (nepreverjen)

Ge pa bou wc? ☺

A79 (nepreverjen)

V parku. :)

In reply to by BIBI2 (nepreverjen)

Lentus1

To seveda trbej pokazati še pred volitvame.

FerdoPerdo (nepreverjen)

Jevšek PRESS ...

Zanima me od kje €€ da lahko vidimo plakat z njegovim hinavskim nasmeškom.

Ne slučajno iz občinskega denarja?

božiček (nepreverjen)

Čudovito zgleda, verjamem ka tudi tak bo! Zdaj bi bilou še fino Slovensko ulico v prazničnem decembru zaprti in pričarati božični sejem, potem pa Slovensko ulico (božični sejem) smiselno povezati z drsališčem (pešpot po malem parku, božično okrašena, praznična dežela za otroke, itd,...). Dajte se potruditi prosim, ker vem da zmorete. Lep dan še naprej.

drsalec123 (nepreverjen)

Suepr, komaj čakan. Lep de.

Kartonski (nepreverjen)

Zakoj tan kak je drsališče nebi meli oder nastopajočih za božične oraznike oz žive jaslice,bazar...

petržal (nepreverjen)

Kartonski ............ Deklica nemre biti Marija,ker je pre debela Đurov pa je za Jožefa pre süji .

In reply to by Kartonski (nepreverjen)

erherg (nepreverjen)

dugo je rejdno, šurko pa nikak. Gneča pa zaletavanje zagotovljeno.

Vipko
Truplo

Točno tako. Preozko za tiste, kateri bi radi hitro drsali in preozko za nas šlampaste, ker bomo težko zvozili ovinke.

Bi pa bilo smiselno, če trdijo obratno, da nam pokažeta, kako se na takem drsališču drsa, tako župan Jevšek, kakor odgovorna za šport Perhavčeva.

To slednje je seveda nekoliko "resnejša" šala, me pa res zanima, kako bo to izgledalo, ko bo na takem drsališču petdeset ali več drsalcev? Vse na račun tega, da ima sedaj tistih štiri, pet stanovalcev Kocljeve "mir"! Kaj, če ga bom jaz zahteval poleti, ko bodo Soboški dnevi (me ne zanimajo) ali Soboško poletje, katero prav tako ne obiskujem oz. zelo, zelo redko? "Če je vojna, je naj vojna za vse" oz. naj imajo mir vsi!

In reply to by erherg (nepreverjen)

helmut (nepreverjen)

"merilo okrog 600 kvadratnih metrov"

V primerjavi z lasnkim de tou več ali menje ?

Hjkl (nepreverjen)

Lejko bi trg zmage doj zaprli, pa led naredili kak so potke + tao ka kazejo slike. Na drejve pa ob potki kakse stojnice ka lejko pridrsas do stojnice :) kak so v lj naredli :) tao bi top bilo...

pop (nepreverjen)

Ne klikaj zgornje povezave....---TROJANSKI KONJ !!!!!!!!!!!

Drsac (nepreverjen)

Preozko

- (nepreverjen)

ej, kama je sobotainfo spadnola, gda mora brisati komentare in braniti "dobro ime" od celeca. povezani za povezane. prodane duše

povezani (nepreverjen)

prekopirano
O Pomurcu.com in svetniku dr. Robertu Celecu (SMC)❗– preden se boste v nedeljo odločali kateri svetniški skupini boste oddali svoj glas, predlagam, da si preberete par dejstev in resnic

Danes sem dobil najmanj 20 sporočil in klicev, kjer so se mi občanke in občani pritoževali nad pristranskim in umazanim poročanjem enega od lokalnih spletnih portalov, točneje spletnim portalom Pomurec.com. Da boste razumeli zakaj so se v zadnjih tednih pojavljali bombastični članki tipa »Soboški SDS grozi«, »Štihcu grozi zapor«, »Štihec si pod krinko rešuje eksistenco« itd. mi dovolite, da Vam navedem par dejstev in resnic z dokazi. Tako boste bolj razumeli zakaj se dogaja to kar se dogaja.

Najprej:
Kdo je Robert Celec? (Glej spodaj, prva slika) Je nekdanji član SDS, ki je pred 4 leti prestopil v SMC in je trenutno direktor javnega zavoda RIS Dvorec Rakičan. Je tudi mestni svetnik (SMC) v občinskem svetu soboške občine. Svetniki SMC so v koaliciji s svetniki SD, svetnico DeSUS in romskim svetnikom Rudaš-em, ki sestavljajo Jevškovo koalicijo, ki ima večino v občinskem svetu Mestne občine M. Sobota. Je tudi ustanovitelj/eden izmed ustanoviteljev spletnega portala Pomurec.com.

Nekaj dejstev in resnic:
1) Direktor RIS-a, Celec (nekoč SDS, danes SMC), je bil kandidat za poslanca na strankarski listi SDS, ko je zbral nekaj več kot 7% glasov (torej je pogrnil na celi črti).

2) Direktor RIS-a, Celec (nekoč SDS, danes SMC), je bil član nadzornega odbora stranke SDS na državni ravni. Danes je goreč član SMC.

3) Kot direktor javnega zavoda, Celec (SMC) že lep čas pridno nakazuje javna sredstva privatnemu zavodu ROKA, ki ga je sam ustanovil (SVOJEMU zavodu torej). Ta privatni zavod ROKA izdaja spletni portal Pomurec.com, preko katerega blati svoje politične nasprotnike (bivšega župana Mestne občine M. Sobota, ki opozarja na nečedne posle njega in njegovih svetniških kolegov iz SMC in SD, nadalje blati sedanjega kandidata za župana Bojana Petrijana ipd.). Skratka tiste, za katere se z županom Jevškom dogovorita, da jih je potrebno medijsko diskreditirati. Drugače si ne moremo razlagati dejstvo, da župan Jevšek ve za ta sporna nakazila Celeca iz javnega zavoda, ki ga vodi na svoj privatni zavod, pa nič ne ukrene – torej odobrava takšna početja.
https://erar.si/placnik/73091/prejemnik/24961213/

4) Celec je član stranke SMC, ki je v koaliciji s stranko SD v soboškem občinskem svetu – stranki SD pripada tudi župan Jevšek. Mogoče je to razlog, da mu Jevšek dovoljuje kanaliziranje javnega denarja na privatne zavode in firme svojih strankarskih kolegov. Toliko bolj ker je med prejemniki Celecovih javnih sredstev iz RIS-a tudi svetnik SD-Milošević.
https://erar.si/placnik/73091/prejemnik/75221713/

5) Celec je še septembra 2018 nakazal iz javnega zavoda (RIS-a, kjer je direktor) preko 38.000 € privatni firmi, ki je v lasti drugega svetnika SMC (Marjan Gujt).
https://erar.si/placnik/73091/prejemnik/77622243/

6) Direktor RIS-a, Celec (SMC), daje javni denar javnega zavoda privatni firmi, ki potem obnavlja privatni spletni portal Pomurec.com (za katerim stoji prav Celec sam).
https://erar.si/placnik/73091/prejemnik/62052195/

7) Direktor RIS-a, Celec (SMC), daje javni denar mariborskemu stečajnemu upravitelju (zakaj – nihče ne ve?).
https://erar.si/placnik/73091/prejemnik/11605642/

8) Direktor RIS-a, Celec (SMC), je s svojim privatnim zavodom davčni upravi dolžan kar precej denarja – ker ni plačeval prispevkov za svoje začasno zaposlene preko različnih projektov. Nekaterim ni poravnal niti plač.

9) Direktor RIS-a, Celec (SMC), poslovno sodeluje s firmo Korenika, ki je v lasti svetnika soboške občine Miloševića (SD), ki je (bil) tudi v svetu zavoda RIS-a. Člani sveta zavoda so zadolženi za nadzor zakonitega, transparentnega in racionalnega poslovanja Celec-a. Roka roko umije.

10) Direktorja RIS-a, Celeca (SMC), preko sveta zavoda nadzira nihče drug kot svetnik (SMC) soboške občine Slavinec (in prej Milošević (SD)). Spet člana Jevškove koalicije (SMC, SD). In potem se čudimo, da Celec tako brezbrižno nakazuje javni denar svojemu privatnemu zavodu ROKA.

11) Po Zakonu o integriteti in preprečevanju korupcije ne moreš sam odločati in izvajati nakazila iz javnega zavoda, ker si direktor na privatni zavod, kjer si ustanovitelj – solastnik. To je kršitev zakonskih določil. In to župan Jevšek dobro ve, pa vseeno očitno odobrava (mogoče je tiho, ker je prejemnik javnega denarja tudi njegov strankarski kolega Milošević (SD))

12) Direktor RIS-a, Celec (SMC), ima na svojem domačem naslovu registrirane različne zavode in firme, kjer ima nastavljene slamnate predstavnike teh zavodov (firm), med njimi je tudi kandidatka na listi SMC za svetnico soboške občine.

13) Domnevno bi naj bil pod članki, ki so obarvani s politično temo, ki jih objavlja na svojem spletnem portalu Pomurec.com tudi glavni komentator in brisalec komentarjev, ki mu ne pašejo (beri: ki branijo mene osebno ali druge njegove politične »nasprotnike«). Domnevno bi si naj pri svojih komentarjih dajal tudi pluse (glej spodaj, druga slika). Ko pa se že preveč ljudi obrne proti njemu pa pri članku zaklene za komentiranje (glej tretjo sliko).

Za konec si lahko preberete še naslednji članek:
http://vfokusu.com/…/bo-plenilska-koalicija-sd-smc-tudi-v-p…

Upam, da sem s to objavo odgovoril na nekatera vprašanja, ki sem jih dobival tekom dneva. Zdaj lahko razumete zakaj se dogaja to kar se dogaja. Zdaj lahko razumete zakaj boste na Pomurcu.com našli samo pozitivne članke o delu Jevška in svetniških skupin SMC in SD. Zdaj lahko razumete zakaj boste na tem spletnem portalu videli samo promoviranje SMC in SD (glej spodaj, prva slika. Samoreklama.).

V nedeljo Vas vabim na volitve. Odločite se po lastni vesti za tiste, za katere menite, da res zagovarjajo vaše interese.

✍️7️⃣️?
#ModraListaAntonaŠtihca7 #modronaprej #modraodločitev

gostja 426 (nepreverjen)

Res je. Nisem desna in jih ne volim, ampak napisano pa res drži. Zavod Roka vodi Celecov svak, kandidatka za svetnico pa sestra. Članstva svetov zavodov pa so že dolgo problem. Žalostno, da so v takšnih strankah ljudje, ki se gredo socialno podjetništvo, pomoč marginalnim skupinam itd., in s svojim delom še "glumijo" dobroto, moralo, poštenost, veliko ljudi pa jim celo naseda.
Zaradi takšnih levih strank se marsikje po svetu krepijo desne stranke. Kam gre vse skupaj, vidimo.

In reply to by povezani (nepreverjen)

pop (nepreverjen)

Za promocijo županskega kandidata Aleksandra Jevška SD iz proračunskih virov mestne občine Murska Sobota v zadnjih treh mesecih bilo porabljeno več kot 100 tisoč evrov
V Fokusu
, Sobota, 10. november 2018 ob 10:12

Kar se je Janezek naučil, to Janezek zna. V času, ko je državna NLB s pomočjo pasivnosti, in opustitve dolžnosti ravnanja ustreznih nadzornih organov oprala skoraj 1000 milijonov Iranskega denarja, je Aleksander Jevškek zasedal položaj glavnega kriminalista v državi. Po Jevškovih besedah je v primeru "IraNLBgate" umanjkal "ustrezni dokazni standard"!? Vse drugače je bilo v letu 2007, ko je bilo potrebno iz igre izključiti enega izmed domačih političnih nasprotnikov. Seveda so takrat bili "izpolnjeni utemeljeni razlogi za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje, kar je ustrezen pravni standard," je zaključil direktor uprave kriminalistične policije Aleksander Jevšek. Še več: " Kriminalisti odlično sodelujemo s temi inštitucijami, med drugim tudi z uradom za preprečevanje pranja denarja, Davčno upravo RS, itd., je še dejal Jevšek." (https://www.vecer.com/pranje-denarja-v-nlb-kdo-je-pripeljal-skrivnostne…) (http://www.rtvslo.si/slovenija/policija-bo-nadaljevala-preiskave/83316) Trenutno je Jevšek župan občine Murska Sobota, ki ob podpori Židanove stranke SD kandidira za ponovno izvolitev za župana MO Murska Sobota. Sredstva kampanje so omejena. Židanova SD je v starih dolgovih, Židanovi in Jevškovi nasmehi skrivajo stisko. Pozornemu očesu tako ni ušel predvolilni pamflet, objavljen v lokalen portalu Sobotainfo.si (https://sobotainfo.com/novica/politika-gospodarstvo/jevsek-z-nami-gre-m…), ki ni bil opremljen z oznako "oglasno sporočilo". Prikazan je bil kot navaden članek. Torej objavljen brezplačno. Ali pa tudi ne? Mitja Podgajski, edini lastnik domene sobotainfo.si in Srečko Đurov, direktor občinske uprave sta stara znanca. Na portalu javnih naročil se je tako v avgustu, v času počitnic, pojavilo javno naročilo, katerega vsebina poznavalcem pomeni le eno, da se je potrebno umakniti in ponudbe ne oddati. Vsebina takega razpisa je simptomatično v količini lahko poljubno skalabilna navzdol ali navzgor.
Razpisovalec lahko tako ob morebitnem izboru nezaželenemu ponudniku naloži poljubno količino stvari/dela v predmetu. Obratno pa se razpisnim pogojem zadovoljiv z minimalno izvedbo, če tako arbitrarno oceni naročnik. Tak razpis je sicer tudi pravno sporen, saj ne zagotavlja transparentno enake obravnave vsem ponudnikom. V skladu z zakonom ne definira stvari, ki jo je mogoče ovrednotiti. Ponudnikova cena tako ni odvisna od v razpisu definirane vsebine (stvari, ki jo je potrebno ovrednotiti), ampak od ponudnikovih lastno postavljenih kriterijev, s tem je tako sklenjena pogodba nezakonita. Pogodba, ki sta jo podpisal direktor M2P d.o.o. (lastnik domene sobotainfo.si) in župan občine Murska Sobota v znesku 55.600,00 EUR, tik pred lokalnimi volitvami odgovarja zgoraj opisanemu. Ponudbo sta oddala dva ponudnika. Podani ceni med ponudnikoma zaradi manjkajočih količin v razpisu nista primerljivi. S tem je tudi nezakonit izbor ponudnika, komisija je izbirala med dvema vsebinsko ne enakima ponudbama. Vsaj tako je razbrati iz javno objavljenih dokumentov na javnem portalu naročil.

Vsebina razpisa: Brez zahtevanih količin, ni mogoče v skladu z zakonom določiti cene. Če ponudnik poda samo končno ceno, brez količine pondba, ni popolna. Med ponudniki NI mogoče transparentno opraviti primerjavo končne cene.
Sklop 1: Foto in video produkcija, tiskovine in promocijski materiali A. Foto in video produkcija B. Tiskovine in drugi promocijski materiali
Sklop 2: Medijski zakupi A. Zunanje – city light in gigantpano oglaševanje B. Kreativni digitalni marketing in digitalni medijski zakupi
C. Novinarske ture in ture za povezovalce
Človek se vpraša, kako je možno, da dva (2) meseca pred lokalnimi volitvami lahko župan z doktorsko titulo, stori tako nerodnost in z AGENCIJO IDEA, katere lastnik je istočasno tudi lastnik domene sobotainfo.si, kjer se temu istemu županu in stranki SD brezplačno objavljajo predvolilni pamfleti, podpiše pogodbo na podlagi nezakonite vsebine? Mogoče pa spet ne ustreza pravno dokazni standard, ki bi utemeljeval sum pranja denarja in nezakonitega financiranja volilne kampanje stranke SD. To frazo je Aleksander Jevšek že uporabil v primeru IranNLBgate, zakaj je še ne bi v Murski Soboti?! Viri:
https://www.vecer.com/pranje- denarja-v-nlb-kdo-je- pripeljal-skrivnostnega- iranca-6357064
http://www.rtvslo.si/ slovenija/policija-bo- nadaljevala-preiskave/83316
https://www.enarocanje.si/ objavapogodb/PogodbaDetajli. aspx?IDPogodbeZaceten=107232 Naročilo:JN004727/2018-W01 https://sobotainfo.com/novica/ politika-gospodarstvo/jevsek- z-nami-gre-murska-sobota-v- pravo-smer/449930
Priponke:
pogodba agencija idea 1 .pdf

pop (nepreverjen)

Za promocijo županskega kandidata Aleksandra Jevška SD iz proračunskih virov mestne občine Murska Sobota v zadnjih treh mesecih bilo porabljeno več kot 100 tisoč evrov
V Fokusu
, Sobota, 10. november 2018 ob 10:12

Kar se je Janezek naučil, to Janezek zna. V času, ko je državna NLB s pomočjo pasivnosti, in opustitve dolžnosti ravnanja ustreznih nadzornih organov oprala skoraj 1000 milijonov Iranskega denarja, je Aleksander Jevškek zasedal položaj glavnega kriminalista v državi. Po Jevškovih besedah je v primeru "IraNLBgate" umanjkal "ustrezni dokazni standard"!? Vse drugače je bilo v letu 2007, ko je bilo potrebno iz igre izključiti enega izmed domačih političnih nasprotnikov. Seveda so takrat bili "izpolnjeni utemeljeni razlogi za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje, kar je ustrezen pravni standard," je zaključil direktor uprave kriminalistične policije Aleksander Jevšek. Še več: " Kriminalisti odlično sodelujemo s temi inštitucijami, med drugim tudi z uradom za preprečevanje pranja denarja, Davčno upravo RS, itd., je še dejal Jevšek." (https://www.vecer.com/pranje-denarja-v-nlb-kdo-je-pripeljal-skrivnostne…) (http://www.rtvslo.si/slovenija/policija-bo-nadaljevala-preiskave/83316) Trenutno je Jevšek župan občine Murska Sobota, ki ob podpori Židanove stranke SD kandidira za ponovno izvolitev za župana MO Murska Sobota. Sredstva kampanje so omejena. Židanova SD je v starih dolgovih, Židanovi in Jevškovi nasmehi skrivajo stisko. Pozornemu očesu tako ni ušel predvolilni pamflet, objavljen v lokalen portalu Sobotainfo.si (https://sobotainfo.com/novica/politika-gospodarstvo/jevsek-z-nami-gre-m…), ki ni bil opremljen z oznako "oglasno sporočilo". Prikazan je bil kot navaden članek. Torej objavljen brezplačno. Ali pa tudi ne? Mitja Podgajski, edini lastnik domene sobotainfo.si in Srečko Đurov, direktor občinske uprave sta stara znanca. Na portalu javnih naročil se je tako v avgustu, v času počitnic, pojavilo javno naročilo, katerega vsebina poznavalcem pomeni le eno, da se je potrebno umakniti in ponudbe ne oddati. Vsebina takega razpisa je simptomatično v količini lahko poljubno skalabilna navzdol ali navzgor.
Razpisovalec lahko tako ob morebitnem izboru nezaželenemu ponudniku naloži poljubno količino stvari/dela v predmetu. Obratno pa se razpisnim pogojem zadovoljiv z minimalno izvedbo, če tako arbitrarno oceni naročnik. Tak razpis je sicer tudi pravno sporen, saj ne zagotavlja transparentno enake obravnave vsem ponudnikom. V skladu z zakonom ne definira stvari, ki jo je mogoče ovrednotiti. Ponudnikova cena tako ni odvisna od v razpisu definirane vsebine (stvari, ki jo je potrebno ovrednotiti), ampak od ponudnikovih lastno postavljenih kriterijev, s tem je tako sklenjena pogodba nezakonita. Pogodba, ki sta jo podpisal direktor M2P d.o.o. (lastnik domene sobotainfo.si) in župan občine Murska Sobota v znesku 55.600,00 EUR, tik pred lokalnimi volitvami odgovarja zgoraj opisanemu. Ponudbo sta oddala dva ponudnika. Podani ceni med ponudnikoma zaradi manjkajočih količin v razpisu nista primerljivi. S tem je tudi nezakonit izbor ponudnika, komisija je izbirala med dvema vsebinsko ne enakima ponudbama. Vsaj tako je razbrati iz javno objavljenih dokumentov na javnem portalu naročil.

Vsebina razpisa: Brez zahtevanih količin, ni mogoče v skladu z zakonom določiti cene. Če ponudnik poda samo končno ceno, brez količine pondba, ni popolna. Med ponudniki NI mogoče transparentno opraviti primerjavo končne cene.
Sklop 1: Foto in video produkcija, tiskovine in promocijski materiali A. Foto in video produkcija B. Tiskovine in drugi promocijski materiali
Sklop 2: Medijski zakupi A. Zunanje – city light in gigantpano oglaševanje B. Kreativni digitalni marketing in digitalni medijski zakupi
C. Novinarske ture in ture za povezovalce
Človek se vpraša, kako je možno, da dva (2) meseca pred lokalnimi volitvami lahko župan z doktorsko titulo, stori tako nerodnost in z AGENCIJO IDEA, katere lastnik je istočasno tudi lastnik domene sobotainfo.si, kjer se temu istemu županu in stranki SD brezplačno objavljajo predvolilni pamfleti, podpiše pogodbo na podlagi nezakonite vsebine? Mogoče pa spet ne ustreza pravno dokazni standard, ki bi utemeljeval sum pranja denarja in nezakonitega financiranja volilne kampanje stranke SD. To frazo je Aleksander Jevšek že uporabil v primeru IranNLBgate, zakaj je še ne bi v Murski Soboti?! Viri:
https://www.vecer.com/pranje- denarja-v-nlb-kdo-je- pripeljal-skrivnostnega- iranca-6357064
http://www.rtvslo.si/ slovenija/policija-bo- nadaljevala-preiskave/83316
https://www.enarocanje.si/ objavapogodb/PogodbaDetajli. aspx?IDPogodbeZaceten=107232 Naročilo:JN004727/2018-W01 https://sobotainfo.com/novica/ politika-gospodarstvo/jevsek- z-nami-gre-murska-sobota-v- pravo-smer/449930
Priponke:
pogodba agencija idea 1 .pdf

Baaaaaaaaaaa (nepreverjen)

Šerif de se drsal gor. Trbej pred volitvami pokazati, ka de drsališče oziroma čapuka. Teva dva kedna v zimi ka stisne mraz tan konec februara se ne splača to postavlati. Še dobro ka je poleg upravna enota, ka do lejko z pisarn se šli malo drsart, ka njin nede dugi čas v upravaj. Ka brejga za sankanje nete kazali pa snežnoga topa? Baaaaaaa

Što de đo zdaj žemle (nepreverjen)

Se mi prav prisrčno jebe za to drsališče .

PUSSI (nepreverjen)

V želodcu se mi obraca ,ko vidim kakšna faušija je pri nas.Pa pustimo zdaj politiko leve in desne in podobna s........Dejstvo je ,da je nekaj uspelo tsk kak treba,da se bodo ljudje tam dobro počutili in se z veseljem vračali na drsališče.Izgleda res pravljično tak,da vse pohvale.

drsališče (nepreverjen)

A na stari lokaciji pa ni izgledalo pravljično in ni uspelo, ha ha. Pussi po tvojem je uspeh to, da se je zamenjala lokacija in se kažejo slike kako bo če bo - pred volitvami - in že to je uspeh. To, da se je utečena lokacija poteptala, enako gostince, ki so okrog drsališča pa ignoriralo - a je to uspeh! Pa daj malo bolj objektivne komentare piši. Na novi lokaciji bo Jevšek gostince še kasiral za prostor - jao jao - samo da več pade v proračun. Na stari lokaciji so gostinci že imeli svoj prostor ob lokalih - a mislite, da bodo šli na novo lokacijo in tam plačevali za prostor občini. Verjetno bodo prišli le z Jevškom povezani" gostinci - ala Kodila ipd.

pipages (nepreverjen)

Najem stane preko 75.419,67 EUR. tisoč evrov- Komu vse bi prišel prav ta denar??
Ali za kaj bi prišel prav?
BREZPOSELNIM MURINIM DELAVKAM !!!!!

Lajoš z Goričkoga (nepreverjen)

Brezposelne Murine delavke do zaj skorok nastoupile svetniški položaj v mestnon sveti MS. Bole so noure več majo šans, pravijo edni. Či nej načik s ponüjajon humanitarnih paketof. Jas tebi paket, ti meni glas na volitvaj. Tak se graj čejše! Ton naj boukšin pa de tak zdrsnolo še pred kak de se odprlo nouvo drsališče.

eva marela (nepreverjen)

to drsališče bo do kurca

[email protected] (nepreverjen)

Drsališče kak se šika je bilo včasih v BTCju. To so samo približki, slabo spolerano, brez kontrole drsanja, vsak se drsa kak njeme paše ...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice