V termah so se odločili, da svoji ponudbi dodajo še eno. Do sredine novembra namreč želijo končati s projektom Glamping. Gre za kampiranje z dodatkom razkošja sredi neokrnjene narave.

Zaradi želje po širitvi nadstandardne in okolju prijazne turistične ponudbe, so se v Biotermah Mala Nedelja odločili za investicijo v lukzusni Glamping resort Sončna dolina, ki bo prve goste predvidoma sprejel v začetku decembra.

"Slovenija ponuja mnoge turistične priložnosti, ki jih moramo znati izkoristiti. Za investicijo v Glamping smo se odločili, ker želimo ponuditi nekaj novega, nekaj na kar bomo ponosni," pravi Miran Blagovič, direktor Segrap d.o.o.

Kapacitete bodo skorajda podvojili

Glamping je v zadnjih desetih letih postal velik trend, uporabnikom pa ponuja razkošno kampiranje sredi narave, popolno zasebnost ter edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa. Kot pravi vodja marketinga Žužana Šeruga, bodo z novo investicijo pridobili novih 120 ležišč in s tem skorajda podvojili trenutno kapaciteto, ki v Biotermah trenutno nudi 130 ležišč.

Investicija bo po prvih izračunih višja do treh milijonov evrov, so si pa v Biotermah zagotovili 800 tisoč evrov sredstev preko Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Glamping bo po besedah direktorja poskrbel za najmanj sedem novih delovnih mest, realno pa je pričakovati med petnajst in osemnajst novih zaposlitev.

Na voljo bivanje v luksuzni hiški ali šotoru

Sončna dolina, kot so poimenovali Glamping, bo ponujal 22 luksuznih mobilnih hišk in 11 luksuznih šotorov, ki bodo v notranjosti opremljeni tako, da bodo omogočali najboljšo kakovost bivanja. Gostom bodo na voljo tudi masažni bazeni in kadi, prav tako pa bodo lahko uporabljali biološki plavalni bazen. Ta bo sicer na voljo šele pomladi prihodnje leto.

"Z Glampingom ciljamo tako na domače, kot na tuje goste. V tujini ciljamo predvsem na države Beneluksa, Švico, Francijo in pa tudi čezoceanske, kot sta Kanada in Združene države Amerike," pravi vodja Bioterm, Rebeka Trop.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
- (nepreverjen)

so malo zamudili sezono.

kmetauvski (nepreverjen)

Kak pa te dobijo dovoljenje za takšno gradnjo usred šume ali travnika??

Mr.XXX (nepreverjen)

Opet nekse "luksuz" en na drugon.
Pa nej mi odavate "neokrnjeno naravo" ge je 33 objektov na kupe + umetne potke + umetni potoke/ribnike + ostala infrastruktura kak neokrnjeno naravo.
Saj kucice so rejsan lejpe pa lepo opremljene samo malo prenatrpano.
Taksak kucica na samon pa 500-1000m naokole nic razen narave bi pa bil rejsan prave luksuz v neokrnjeni narave.

Gfff (nepreverjen)

Kelko van dajo ka kedensko objavite clanek?

Starejše novice