Pripravljeni na izlet v preteklost? Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota nas vabi, da podoživimo 90-a leta minulega stoletja.

Po šestih nepozabnih božičnih žurih in še posebej vročem poletnem žuru se barvna 90's povorka iz Čakovca, ki sliši na ime Blast From The Past pomika preko meje in bliža kultnemu MIKK-u v Murski Soboti.

Pridna ekipa društev Prostor CeZam Čakovec in 3FF obljublja odlično zabavo ter povratek v srečnejše, brezskrbne čase ob nepozabnih melodijah in scenografiji devetdesetih. Kot pravijo, od vas pričakujejo samo dobro voljo, pozitiven odnos in seveda najbolj nore plesne gibe. A pozor – brez domiselne oprave ne bo šlo.

Za pristno vzdušje 90-ih bo poskrbel OBVEZEN Dress Code. Iz omare torej izbrskajte svoje retro kolekcije, skočite v barvite, bleščeče in neokusne kombinacije, ki nabirajo prah na podstrešjih in kleteh, ter se podajte na plesišče.

Na nostalgični izlet bo obiskovalce popeljal DJ SPETZ

Zabava se bo začela z legendarnimi pop, rock in dance hiti iz 90-ih in zgodnjih 2000-ih ter po vrsti one-hit wonderjev okoli polnoči dosegla vrhunec z domačimi in regionalnimi TRASH (ne)uspešnicami, ki jih še vsi zelo dobro pomnimo iz otroštva. Ob E.T, Minei, Tajči in Senni M je nepozabna zabava zagotovljena.

Več informacij najdete tukaj.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Marlyegh (nepreverjen)

Zakoj san vsebta vrgo 99'???

Starejše novice