Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Učitelj

Dober teden dni pred začetkom novega šolskega leta je ponudba prostih delovnih mest še posebej raznolika na področju vzgoje in izobraževanja. Zaposlitev med drugim ponujajo v Osnovni šoli Sveti Jurij, Osnovni šoli Odranci in Osnovni šoli Gornji Petrovci.

Višji pravosodni svetovalec in arhivar

V okrožnem sodišču in Okrožnem državnem tožilstvu v Murski Soboti medtem iščejo višjega pravosodnega svetovalca in delovodjo – arhivarja.  

IT asistent

Če  vas veseli razvoj informacijske tehnologije, prosto delovno mesto IT asistenta v podjetju MOL Slovenija morda čaka prav vas. Potrebovali boste vsaj šesto stopnjo izobrazbe, dve leti delovnih izkušenj in osnovno znanje programiranja.

Prodajno osebje

Obožujete delo z ljudmi, ste odgovorni in zavzeti ter se navdušujete nad belo tehniko ali zabavno elektroniko? Big Bang k sodelovanju vabi prodajno osebje. Ponujajo redno zaposlitev v mladem kolektivu v Murski Soboti in stimulativno nagrajevanje.

Globalni komunikacijski manager

Lahko pa se pridružite tudi ekipi podjetja Lek in v Ljubljani prevzamete odgovornosti globalnega komunikacijskega managerja. Te vključujejo svetovanje vodstvu ter izvedbo večletnega multimedijskega komunikacijskega programa.
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nikaloo (nepreverjen)

SOBOTAINFO,
ZAKAJ NE OBJAVITE PRISPEVEK:
_https://www.24ur.com/novice/slovenija/dobrodelni-projekt-ki-se-je-sfizi

delali ste jim reklamo za pobiranje denarja, delali ste reklamo tej dotični ''dobrodelni organizaciji'', dovolili javno blatenje familije...RAZPLET TE ZGODBE PA NE OBJAVITE!!!!!

TA DUNJA VAS JE VSE LEPO NATEGNILA PREKO FBJA IN TAKIH SOICALNIH PORTALOV KOT JE SOBOTAINFO!
Ko sem vprašal na FBju pod njenim portalom kje delata, so me vsi napadli kaj se vtikam v življenje drugih-se grozili so mi s sporočili!
Če delaš v neprofitnem društvu in si brez službe...od česa pa sam živiš?!!! AJA DELAŠ KOT DOBRODELNEŽ IN KRADEŠ:)

MARŠ V PM!

kaj scitite drustvo za bulle?

. (nepreverjen)

sobotainfo je drek!

Starejše novice