Spaček bar bo na dražbi iskal novega lastnika.

Le kdo ne pozna Spaček bara na ulici v Murski Soboti. Priljubljen lokal s hitro prehrano zdaj roma na dražbo. 
 

Zaradi stečaja na dražbo

Kot je razvidno iz objave, roma lokal na dražbo zaradi osebnega stečaja dolžnika Štefana Hubra. 

Pa ne le lokal, praktično se na dražbi prodaja celotna hiša s stanovanjem, gostinskim lokalom in garažo na Cankarjevi ulici 86 z izklicno ceno 161.851 evrov.

Dražba bo potekala z višanjem cen, varščino v višini deset odstotkov izklicne cene je potrebno vplačati do 14.1.2020.

Ogled premoženja in vpogled v cenitev oz. drugo dokumentacijo povezano s prodajo premoženja stečajnega dolžnika je možen po predhodnem dogovoru na elektronski naslov [email protected].
 

Ni pa to osamljen primer, letos je že kar nekaj priljubljenih pomurskih gostinskih lokalov romalo na dražbo. Tako sta novega lastnika na dražbi iskala tudi lokal Spartacus in Gostilna Šinjor.

S spleta

Komentarji (43)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dreg (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

bravo g. zupan , se vec inspekcij napravi, pa bole jebte ljudi ki probajo neko zivljenje dati temu mestu.... murska sobota mesto duhov in policije bravo??

BariBul (nepreverjen)

Če je to priljubljen lokal te pa tudi.
Higiena katastrofa, hrana katastrofa, obnasanje kolektiva 5x katastrofa...
Ja bratje... Wetcaffe dela cudeze

fwefwef (nepreverjen)

Odnos katastrofa, higiena katastrofa se definitivno strinjan.. al na kunce dnejva je bil edijne lokal ge si daubo malo nekšen drujge burger normalne velikosti za normalno cejno.. Šiptarij tira šiptarske burgere.. Gurmanski pa so pač gurmanski za 8€ pa so velke kak so... drujgo pa v MS nega.

Zatau pa kda prijde of z ljubljane k maximuse lidgej znorejo.

In reply to by BariBul (nepreverjen)

narod je čuda (nepreverjen)

Ma probo si te en "gurmanski" burger pa si probo vse, meni osebno je nej vrejdno cejne, zdaj pa kak što šče.

Ka se pa Spačeka tiče, že dugo san nej bil tan, gli zaradi odnosa, edino šef je bil kelko telko normalen, pa ka je mel nekšen interes, babe pa so se držale kot da so po sili tan, tou se je tudi vidlo pri gestiji pa strežbi, kda je šef peko san še zel gesti, kda pa stara te pa ni šanse, ale je bilo posmojeno ale pa premalo pečeno, ma f off. Osebno ne nucan fast food placa v MS, si ga rajši doma napravin pa je dosta boukše kak tou ka kupiš, kda san pa koma pa lačen pa je tude Pajdojov dober za prvo silo.

In reply to by fwefwef (nepreverjen)

ajoooj (nepreverjen)

pajdojof burger je za pogesti samo ci mas 2.0 v krvi ali pa si anastetik zgrizo v lampaj.

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

fwefwef (nepreverjen)

Nejsan ge nika en gurmanski probo. San duga lejta ges burgere o po maribore. Od Šiša do zdaj Konteiner burgera do meatinga do burgermaistra. V sobote če nejsan ščel gesti šiptarskoga san mogo k spačeke, ker se mi k golare neje dalau pelate z kolegame sigdar.

Ja pijan. Kda 2 litra vodke človek spigej te še drek na kruje pogej nej samo pajdojov burger. Iz ene ave pleskavice narejdi 4 njegove za burger pa z melov razrečena pa majoneza pa kečap. Rejsan burger po skriton recepti.

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

TefkuleUrime (nepreverjen)

gobec obnasanje...
Citiram
Joooj of je priso, pol tak pol ovak.,.,.,.
Placo pa glih tak
GAmAd nehvalezna.
Mrs na cesto pa delaj za minimalca

In reply to by BariBul (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Kda smo tomi objekti še pravli kad pa kak dugo so bili starši oziroma prejšnja generacija verti je to mesto bilo neka več. Ogromno smo tam prekartali in spili. Te pa pa pravijo ka na mladih svet stoji. Gvüšno, če ga stari podperajo..

SOBOČANEC13 (nepreverjen)

Tej lokal bi že sanitarna mogla zaprejti zdavnaj, saj tak zamazane gostilne z hrano ni v Sobote in okolici. Hrana grozna, postrežba grozna, da o odnosu lastnikov do gostov nebi zgubljal besed.

afta he (nepreverjen)

Što pa vas sili ta iti. Zdaj dobite burgeraši Mc Donalds ka nete lačni, če se vam ne da kuhati.

In reply to by SOBOČANEC13 (nepreverjen)

Strkica (nepreverjen)

Ja biu je priljubljen.. Nekda smo fejst radi sli ta. Te pa so nalo visiko skocile.. Cilao sefica pa hcerka. Obnasanje na totalnoj nule. Oziroma pod nulof. Kda prijdes na hamburger pa te pijta ce se ti da tak dugo cakate ka je guzva..in to s taksin pristopon ka smo nej znale, ce bi rada ka odijdemo ali ka. No fala lejpa. Mo pa indre cakali. Skoda skoda.

Pogrebnik (nepreverjen)

Baog vse vide baog vse ve!!! Andreja takšoga gaobca mete se ne sme :-P

Buro (nepreverjen)

Gobec.... gobec...... gobec....

cuki (nepreverjen)

Gostilna, kera je zagnja prepovedala kajenje...še kda je bilau kajenje prepovejdano, so z lastniki vrejd na velko danfali v kao privat prostorih....se vijdi ka iščejo lujknje v zakonih in tau do tudi dale delali.

Šanje (nepreverjen)

Nekda smo dosta odli ta pa rade šli na pijačo pa geste ali vse se je začalo z obnašanjon šefice pa njenime izpadame, edijne poštenjak je bil štefko z keren si se lejko kaj pogučo, zdaj pa poglente koma so zalajdrali z odličnen lokalon pa malo menje stav bi trbelo špilate pa bi bilou vse ok... Škoda ... zdaj pa v čim večjem številu se prijavte na dražbo....

Dead three (nepreverjen)

Moram priznati ka so bii Štefkojovi burgerji št. 1 v Soboti, daleč pred Pajdojovimi. Štefko je obvlado kuharijo, žal pa nišče v familiji nej obvlado poslovanja, po domače povejdano "nejso se znali iti". Meti dobro kuhinjo je žal nej dovolj, važno je obvladovanje stroškov, tega pa nejso obvladali. Higiena lokala rejsan slaba, v higieno hrane nejsan nikoli preveč dvomil saj se je roba tan obračala in ni bilo kakšnih starih, zamrznjenih pleskavic, tudi hlebčki so bili sveži. Škoda, meni je to bila ena takšna soboška legendarna lokacija.
Štefko, želim ti ka se pobereš in nadaljuješ z peko saj to obvladaš. Za tiste ki pa danes poznate samo Pajdojove ali gurmanske potem probajte pri Trta bar. Tudi dobri!

ajoooj (nepreverjen)

pajdojof burger je za pogesti samo ci mas 2.0 v krvi ali pa si anastetik zgrizo v lampaj.

In reply to by Dead three (nepreverjen)

Lpp (nepreverjen)

Da je nešče že na kolenaj, te ga še trbej dodatno zbrsate... Gele? Vsaka van čast! Prav vidi se, kak uživate, kda lejko po nekon pluvate.

mrko (nepreverjen)

Vsi majo popolnoma isto mnenje o gostilni. Tudi ges, ker san dosta odo ta včasi in znan kak je. Če bi odnos bil dober bi bila ta gostilna skoz puna

In reply to by Lpp (nepreverjen)

Hrib (nepreverjen)

Karma se vraca.... Kelko delavcon pa nej dal place, pa se vedno vo izkopal kda so ga tozili ka so jemi nej meli nic vzeti delavci so jemi pa ksenki delali, doma pa meli malo deco. Tak jim trbej.

In reply to by Lpp (nepreverjen)

IBARRR (nepreverjen)

Nije žvaka za...! Nišče je nej več tak nouri pa tak želen tistoga falata mesa, ka bi tan pametüvanje poslüjšo,... O higieni pa drüjgon pa ne bi!

bingelj (nepreverjen)

Drugo leto pa ne boste več hodili nikamor drugam, kot v McDonald's. Kar tekmovali boste, kdo bo prvi tam in kdo bo včkrat tam. Jaz pa si najraje doma prižgem žar, povabim še nekaj dobrih prijateljev in obrnemo čevape in ostalo meso na pravem oglju. Pa še v miru spijemo nekaj piv in še pihat ne rabim, ker sem doma.

BariBul (nepreverjen)

Idi pa si 9mm pozeni.. Imbecil !
Vsaki ide kam mu pase.
Tudom ?

In reply to by bingelj (nepreverjen)

zuza (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Dajte mi povejte, kera okrepcevalnica v MS ali Prekmurji, ka je nej restavracija, ampak je dodatek "Fast Food" ma telko bokso higieno od toga Spacek bara, ka je tou njihov najvecji problem?

Obnasanje? Ja slabo je (razlogov je valda dosta), samo neven ka vi odite ta gejst ali trackat s sefico pa hcerko, ka vas tak moutita? Pa te si zemi za domov, pa doma gej, ce je to problem.

Kakovost pa cena gestija je se vedno dosta boksa kombinacija, kak marsige po Prekmurji.

Ja znan, vsi bi radi meli najbouksi burger, keroga ti postreze ceckata diklina, za malo cejno...samo te vas higiena vec ne bi zanimala:)

p.s.: Zaj pa resno moren v to Trto enok, ka vsi pravijo ka je rejsan dobro...

blekota (nepreverjen)

Ajde ne seri. Što se nevej iti gostinstva naj nema svoje gostilne. Ges če priden nekan v gostilno čakan ka me bar normalno in vljudno postrežejo, če je hrana dobra pa še telko boukše. Pa ka so kelnari in kuhari urejeni tak kak more biti. Nej pa ka ti Andreja v trenerki streže, te pa še kuha. Tou pokaže kelko ma gostilničar odnosa in spoštovanja do gostov keri njemi keš nosijo, pa lejko ma 100x najboukši hamburger. Tou se tak ne dela. Te pa gda propadnjeo pa v đoč in se čednijo zakoj jih narod nema rad in ne odi k njin. Ge san že dugo nazaj henjo v Spačeka oditi, glih zaradi Andrejinoga prostaškoga obnašanja. Štefkoja san sigdar spoštüvo ali jebi ga, če si je pa nej znao babo vred zejti ka njemi nebi škodo pa sramoto delala po gostilni.

In reply to by zuza (nepreverjen)

Legenda (nepreverjen)

Kda je še stara garnitura kelnarof tan bijla (Tomi, Uroš, Damijana) je bilao super. Žurke vedno do gojnike. Neje bilao problema ka so mogli duže ostati. Ali jebat ga. Časi se spreminjajo. Burgeri so te tudi bilij dobri. Ali kda je začala "šefica" bozorejrati te se je začalo tao vse...
Škoda za en ok lokal keri je biu na mesti, pa či glih pred lejtami.

TTX

Odin ta gejst pa pijt že 20+ lejt. Nobenih problemov ali karkoli motečoga. Neje to elitna restavracija, tak ka vsi idioti ka šinfate pa kritizejrate se malo zamislite nad sebo. Ite v gospodske restavracije te pa preplačajte gesti in gledajte kelnare v pederskih cotaj, ker van to deluje bole spoštljivo. Tisti ka mate slab odnos s šefico pa kelnarcami, pitajte sebe zakoj je tak. Či nemrete počakati 15min na gesti, kda je največja gužva tan pa 30 lidij čaka, te neven ka je z vami narobe. Ite v Meka te... Higiena... ka pa te vas ene moti tan? Ka ščete sterilne stolce meti pa mize? Vse je čijsto tan kda san šao gejst ali na kavo... neven kak mate vij doma, ali miza se spuca. Štefan je zelo vredi oseba in dobro kuja, tak ka šinfajte rajši svoje glupače pa droljice doma... frustracije pa spujščajte ger indri. Še vedno je tu najbaukši hamburger daleč okoli, in či van neje všeč: Obvoz !

Hjaoo (nepreverjen)

TTX ka mo te sebe pitali zakoj je tak? Vepa prijdeš ta pa se hčerka obnaša kak da je bog in batina pa vse oči obrača kda prideš ta gejst. Še zdravo nevej povedati nej ka bi mela normalne odnos... Če be odnos bil kak trbej nebe vsi tak šinfali Andrejo pa hčerke....

TTX

Zakoj pa te ge neman teh problemov? Razloži mi...

In reply to by Hjaoo (nepreverjen)

Oliiii (nepreverjen)

Zatou ka si verjetno sefica toga lokala pa se skrivles pod tem vzdevkom.

In reply to by TTX

TTX

haha debil, resno si debil zaj vidin

In reply to by Oliiii (nepreverjen)

Karma (nepreverjen)

Zakoj se pa ne predstavite z pravin imenom,ka vas je straj,ovaci pa odete ta,se zna steri

TTX

Ker še vedno ta odijo , in kukavica nema obraza povedati to osebno.

In reply to by Karma (nepreverjen)

Karma (nepreverjen)

Bil san tan kak se stranke nesterne obnasajo do njih ,te pa cakajo nasmesek nazaj,novo pravilo stranka nima vedno prav

??? (nepreverjen)

Ka van tao dela Stenkase? Ka pridete v gostilno pa mislete ka zaj zapravite 10€ ka lejko podjebavleta saksoga kelnara kujare... 10x pozovete kelnara k mize ka bi rade tao rade ovo pa ga posilate kak če bi vas suženj biu pa je vrede? Ne dobiš pijače 5min že vse naraobe geste slabo odnos slab higiena blablabla ka mislite ka ste sami v gostilne... Ajde ite v gurmanske restavracije ka pride meni 120€ pa se tan tak preseravlite če lejko nej pa ka čakate na mcplastiko pa vse drujge doj srate... Prvo sami sebe pitajte zakoj je kelnar taksi do vas pa te stenkajte če te lejko... Ajde kda de mcplastika odprejta te tan stenkajte ali je tan vse super ka je mesao 5x zmrznjeno pa pomfri čuda nega baogsoga a? Nej vas sran? GAMAD.

narod je čuda (nepreverjen)

Ti si ziher mala kelnarca ale pa stara, glede na mentaliteto posta. Kelnar je zato ka kelnari, pa če za 5€ te za 5€. Na palamudi. Ka ide okoli pride okoli, ka bi to šlo normalno bi Štefko mogo v kunji biti, babe pa v klejt zaprejti, što de to odo ta gledat pa poslušat. Če nebi mel toga gestija bi tou že pred 10 lejtami doj zaprejto.

In reply to by ??? (nepreverjen)

IBARRR (nepreverjen)

Komunikacija na nivoji,....kak či bi glij zaj v lokali sedo,...!!!

In reply to by ??? (nepreverjen)

faca (nepreverjen)

Je iden v spaček ka mi paše te hamburger.Či mi paše ka je po mojem boukši od bližnjh ponudnikov bom pač potrpel
in počakal postrežbo.Samo neven ka eni tak komplicejrate vej pa je pa nej tak hudo.

Ni pomembno (nepreverjen)

O marija kama svet ide.... eni rejsan ščejo ka jih postrežejo v belij rokavicaj...pa v svetašnjon gvanti za k meši... jes ne odin dugo ta...kolega me enkrat vabil, pa san bila navdušena nad jestijon... ne zanimle me kelnarca ka san nej prišla ta njou jejst ampak san prišla jesti jejst. In od te vedno rada ta zahajan, kda san v Murski. Rejsan ka man tudi neprijetno izkušnjo z diklino ka tan dela.. al se ne oziran na tou,san nej komplicerasta baba. Najrajši pa san kda dela pojeb s kito. Vedno prijazen dobre vole .legenda ..kerin pa pač ne odgovarja tü pa ite k pajdoji jejst žemlo pleskavco pa šelato...pa stvar rešena...pa lep večer

Bumbari (nepreverjen)

Dol zaprejte tej sronjek z zeleneme pleskavicame.... Tan clovek lejko samo se dobi zastrupitev. Stara pa tak nema pet cistih naj se postavejo pod rdece posvet pa to je edino ka de njima slo. Stefko je pa en predober nemacek keroga do tej babe spravile v grob

Gog (nepreverjen)

to je včasik bilaprava stara gostila, pri polanički ali kad.Čagran je z konjamo
i pripelal štanjkol, konjam dal žemlo pa malo palinke gor, ka so ga čakali,če pa je bil predugo notri, pa so se brez njega šli domov na drugi kraj sobote. To so bili časi...

Cx3 (nepreverjen)

Lokacija super lastnik vrede super dober ampak b..a pa za vraga že indre da je bila za en d..k odo san več krat ta samo enkrat njena strežba pa več nikdar škoda.Škoda na Štefkoje.Škoda škoda.

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Dobri, velki hamburgerji, šteri so se prilegli ob koncu delovnega časa. Sem občasno šou tja na hamburger, ker ne zaupam albanski "kunji", sem zavil tja, raje podpred domače lidij. Sicer arogantnost včasih, navsezadnje sem bil tam zavolo sebe, ne zavolo drugih. Upam, da se lastnik čim prej opomore. Želim si ene podobne fast food restavracije. Hamburgerji v Bunkerju so enostavno predragi. Ti v Spačeku so bili še na meji sprejemljivega in dobri.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice