Večino del na cesti naj bi se končalo do jeseni.

Na pomurskih cestah in tudi na avtocesti potekajo gradbena dela, ki pogostokrat ovirajo promet. Preden se odpravite na pot preverite, katere ceste imajo zapore in za pot izberite alternativne relacije.

Na Goričkem dve popolni zapori v Kuzmi in Bodoncih

V Kuzmi, je zaradi rekonstrukcije mostu in ureditve križišča popolna zapora ceste, ki bo trajala vse do 20. julija. Obvoz poteka po lokalnih cestah. Popolna zapora ceste je tudi v Bodoncih, kjer bo zaradi sanacije vozišča cesta zaprta do 15. julija. Obvoz poteka po državnih in lokalnih cestah na relaciji Beznovci - Vadarci - Grad. 

V Šalovcih pa poteka izmenično enosmerni promet, zaradi ureditve ceste in gradnje krožišča. Obnova bo potekala vse do 22. avgusta, dela pa se bodo odvijala med sedmo uro zjutraj in peto uro popoldan.

Dela na cesti tudi v okolici Murske Sobote

Na relaciji Murska Sobota - Gederovci delo na cesti poteka, kar na treh mestih. Na Ulici Štefana Kovača poteka izmenično enosmerni promet, zaradi obnove fasade in strehe na objektu. Dela bodo potekala do 16. avgusta.

Na isti relaciji pa sta zaradi rekonstrukcije še dve zapori na cestah. Popolna zapora ceste bo trajala le še do jutri, do šeste ure zjutraj, obvoz pa je urejen po lokalnih cestah. Druga zapora, kjer pa poteka izmenično enosmerni promet pa bo trajala, kar do konca letošnjega leta.

Popolna zapora, zaradi del na cesti, je tudi na relaciji med Markišavci in Puconci. Obnova bo trajala do 20. julija, obvoz pa poteka po državnih in lokalnih cestah na relaciji Markišavci - Murska Sobota - Puconci.

V Tišini, zaradi gradnje žarnega zidu na pokopališču, poteka izmenično enosmerni promet. Dela bodo potekala do konca julija.

Previdno tudi na pomurski avtocesti

Na pomurski avtocesti je zaradi dela na cesti, v smeri Maribora zaprt prehitevalni pas med priključkoma Vučja vas in Sveti Jurij ob Ščavnici, kar na dveh mestih. 

Na avtocesti je v smeri Lendave zaprto tudi počivališče Dolinsko, saj potekajo obnovitvena dela, ki naj bi trajala vse do jeseni.

Dela na cesti potekajo tudi v Gornji Radgoni, Radencih in v okolici Lendave

V Gornji Radgoni, na Partizanski cesti, zaradi gradnje krožišča poteka izmenično enosmerni promet. Dela bodo potekala do 12. avgusta.

V Radencih, na kar dveh lokacijah poteka izmenično enosmerni promet, zaradi ureditve ceste in kanalizacije ter rekonstrukcije krožišča. Dela bodo potekala do konca avgusta.

Delo na cesti poteka tudi na območju občine Lendava, v Hotizi. Zaradi obnove cestišča, ki bo trajala do 11. avgusta, poteka izmenično enosmerni promet.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Frg (nepreverjen)

Pozabili ste na cesto po pašnjekaj med törnišcon pa dobrovnikon

Alenkka Buzeer… (nepreverjen)

Bi se moral meni jebat za zaporo ceste

Starejše novice