Novi videospot skupine Langa govori o begu iz zapora, prijateljstvu in ljubezni. V njem se poleg članov skupine Langa pojavijo Matjaž Javšnik, Jaka Fon in Tadeja Ternar.

Skupina Langa je posnela novo pesem Lepi, ki so jo opremili z domiselnim videospotom posnetim v mariborskih zaporih, na Rakičanskem letališču in v Beltincih. V videospotu lahko poleg članov skupine Langa vidimo tudi druge znane obraze kot sta igralca Matjaž Javšnik in Jaka Fon ter lepotica Tadeja Ternar.

Beg iz zapora, prijateljstvo in ljubezen

Gre za videospot z balkansko tematiko, ki govori o begu iz zapora, bratski pomoči in ljubezni. Pesem, ki jo Langa izvaja v hrvaškem jeziku, je nastala z mešanjem variant glasbe. Kontrec je namreč dejal, da so se v skupini odločili za raznovrstnost in ker vsaka melodija nekaj zahteva, je ta zahtevala hrvaško besedilo, saj s to glasbo bolje zveni.

S snemanjem končali v enem dnevu

Pod scenarij videospota, glasbo in aranžma pesmi Lepi se je podpisal Mišo Kontrec, besedilo pesmi je napisal Rok Vilčnik, videospot je režiral Marko Wolf. Kontrec je ob tem dejal, da so z napornim snemanjem končali v enem dnevu, vendar naj bi bilo na prizorišču zaradi dobrega vzdušja veliko smeha.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
andrej_m

Haha, cari! Super posneto!

divjejabolko

Hudi videoposnetek! Odlično prikazuje stanje v prelepi kokoški!

Čestitke!!!

josko

Dober spot!! Bravo langa

Vipko
čevapčič na ražnje

.. 2:24 minuta .. ge bi tudi tej ceclin meu .. mhm .. :-))

_cebelica_

Super spot, samo tak dale dečki!!!!

Starejše novice