Klub prekmurskih študentov organizira že tradicionalno silvestrovanje za študente po subvencionirani ceni. Letos se bodo odpravili v Beograd, in sicer od 30. 12. 2018 do 2. 1. 2019.

Vsi, ki si želijo raziskovanja novih krajev, odkrivanja prelepih kotičkov in zabave, se lahko pridružijo letošnji odpravi v Beograd. Program bo zelo pester. Dogodivščina se bo začela z raziskovanjem mestnega središča, sledil bo ogleda Hiše cvetja, spoznavanje širše okolice Beograda, obiskali bodo najmodernejšo nakupovalno središče - Ušče SC, ogledali si bodo stadion Marakana ter stadion Partizan in še mnogo več.

Udeleženci bodo zapluli tudi z ladjico po reki Donavi in Savi ter Beograd spoznavali še iz rečne perspektive. Ob večerih bodo potekale nore zabave, najboljša pa seveda 31. 12., ko bodo skupaj pričakali novo leto.

Poleg enega najboljših hotelov v Beogradu je v ceno vključen tudi zajtrk. Cena za polnopravne študente je 160 evrov, nepolnopravne študente 175 evrov in za neštudente 190 evrov.

Prijave zbirajo do 15. 12. 2018 oziroma do zapolnitve prostih mest. Več informacij o sami nastanitvi, ceni in prijavi, najdete na spletni strani Kluba prekmurskih študentov http://kps.si/node/12507 ali pišite na elektronski naslov [email protected].
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice