Prekmurka Nastja Novak, ki je med šestimi srečneži iz celega sveta bila izbrana za brezplačno potovanje v Sanyo na Kitajskem, je trenutno druga v boju za glavno nagrado 27 tisoč evrov.

Druga v boju za glavno nagrado

Prekmurka, ki ji uspeva v promociji kitajskega mesta, je trenutno na drugem mestu za glavno nagrado 27 tisoč evrov. Izkušnja, ki jo doživlja na drugem koncu sveta, je neverjetna in ji bo ostala v spominu za vse življenje.

»Izkušnja je res nora. Ljudje me tukaj na ulicah kar ustavljajo in se želijo fotografirati z mano, bili smo na jahtanju, z domačini smo plesali šovu v Romance park, res neverjetno,« navdušeno razlaga Nastja.

Tekmovanje zaključi prvega novembra

Tekmovanje, ki poteka že kar nekaj časa se približuje h koncu. Zaključilo se bo 1. novembra, razglasitev rezultatov bo 2. novembra. Nastja je pa le streljaj od glavne nagrade. 

»Trenutno sem na drugem mestu, z vsemi močmi se bom borila do konca,« dodaja Nastja.

Objave in doživetja na družbenih omrežjih

Vedno nasmejano dekle svoja izkustva in doživetja objavlja na družbenih omrežjih Facebooku, Twiterju, Instagramu in Pinterestu. Na spletnih omrežjih se mora prikupiti in prepričati čim večjo množico ljudi, ki bodo njena doživetja všečkali, komentirali in delili njene slike in videe, na svojih profilih. Več jih bo prepričala, bližje bo denarni nagradi.

Če ji želite pomagati, kliknite na spodnje povezave in všečkajte, delite in komentirajte njena doživetja. 

»Torej na Facebooku, če želite deliti moje objave, vključite #MyInfluentialFriend in #SanyaHeartstoHearts v opis ter jo javno delite,« dodaja Prekmurka.

https://www.facebook.com/JustNastja

Na vseh drugih straneh pa lahko objave všečkate, komenirate ter delite.

https://www.instagram.com/brownie_on_the_go/

https://twitter.com/NastjaNovak

https://www.pinterest.com/0l55yxejba3f0ba/visit-sanya/

Na spodnji povezavi si lahko ogledate njene videe.

https://www.youtube.com/channel/UCy3k8EZLs5jUB7q0MVFp8IA

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

Pa ka dosadnjarite z njau. Koga tau briga!

Starejše novice