Kuhano vino je zagotovo eden izmed nepogrešljivih elementov prazničnega decembra. V uredništvu Sobotainfo začenjamo nov krog akcije, v kateri bralci izbirate najboljše kuhano vino.

Decembra si ne moremo predstavljati brez kuhanega vina. Naj bo belo ali rdeče, v prazničnih dneh si večina z njim rada ogreje srce. Ob stojnicah na predbožičnih sejmih in drsališčih tudi lokali v prazničnem mesecu prodajo velike količine kuhanega vina. 

V uredništvu Sobotainfo iščemo najboljše kuhano vino v Pomurju. Zanima nas, kateri lokal ali stojnica streže najboljše kuhano vino v mestu.

Začenjamo z zbiranjem predlogov. V spodnji vprašalnik oddajte svoj predlog, kje po vašem mnenju strežejo najboljše kuhano vino v Pomurju.

Kako bomo izbrali naj kuhano vino v Pomurju?

Pot do naziva najboljšega kuhanega vina v Pomurju je naslednja. Do petka, 13. decembra, do polnoči, zbiramo predloge, nakar bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali tiste lokale in stojnice, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Sobotainfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za lokal, kje strežejo najboljše kuhano vino.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljše kuhano vino v Pomurju po izboru bralcev Sobotainfo začne!

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
df (nepreverjen)

Na sobotainfo.

Pika na i (nepreverjen)

Zdaj pa že malo pretiravate s temi naj.....

24žur (nepreverjen)

Hočemo akcijo "Kje imajo najbolj udobno WC školjko".

nezadovoljna MAMA (nepreverjen)

Moj mož skuha doma najboljše vino,ker doda še malo gina in temu se reče vigin. Potem naju pa tak segreje,da do jutra ne moreva narazen. Zjutraj pa potem greva spat. Na zdravje......

Karasssss (nepreverjen)

Pri pajdoji

? (nepreverjen)

Ubogi komentatorji... ste pa res seljačine, ko mislite da ste duhoviti s temi neumnostmi, ki jih pišete!

butalec (nepreverjen)

Pa ka van ge vsen? Ne vejte, ka morete za Expano glasovati!!!!

Starejše novice