Vstopili smo v praznični december, mesec v znamenju daril, novoletnih smrečic in lučk. Že imate izvirna darila za svoje najdražje? Za vas imamo rešitev.

Pozabite na zastarele božične puloverje. Poskrbeli smo, da boste letošnje praznike oblečeni v izvirne, duhovite in lepe praznične puloverje ter majice. Za vas smo pripravili praznično kolekcijo bodijev, majic s kratkimi in dolgimi rokavi in puloverjev. Na voljo je deset različnih dizajnov, med katerimi boste lahko našli najbolj primernega, za prav vsakega člana vaše družine oziroma za vse najbližje prijatelje.

S prazničnimi majicami popestrite božične fotografije

Božično fotografiranje celotne družine je postala zelo priljubljena tradicija. Božične fotografije bodo s pomočjo prazničnih majic še bolj izvirne in simpatične. V njih lahko za fotografiranje oblečete zgolj otroke, najboljši učinek pa bo, če se bo v praznične majice oddela prav vsa družina. Vsi člani lahko izberete enak dizajn, še bolje pa bo, če bo vsak oblekel tisto majico, ki se najbolj poda njegovemu značaju. Našli pa boste tudi majice in bodije za najmlajše. Poglejte vse praznične dizajne.

Poskrbite za smeh in dobro voljo

Izvirni praznični dizajni bodo popestrili veseli december in poskrbeli za smeh in dobro voljo. Z majico »Letos sem bila pridna oziroma priden« boste šefa opomnili kako pridni in uspešni ste letos bili. Takšno majico bodo zagotovo opazili tudi učitelji in prijatelji. Prav nasprotno sporočilo pa nosi majice »I hope Rudolph eats the naughty list«.

Če imate brata ali sestro, se na praznično druženje odpravite z majico z napisom »Dear Santa. Leave presents, take brother/sister.« Vaše praznično razpoloženje pa lahko izrazite tudi z majico ho ho ho oz. napisom »HO3«.

Praznične majice so odlično darilo dobrih mož, predvsem Miklavža in Božička ter so izvirno darilo za rojstni dan za vse, ki praznujejo decembra. Med drugimi, bo zagotovo nasmejala majica z napisom »All I got for Christmas was this T-shirt.« Majice in puloverji so ne le izvirno, pač pa tudi nadvse uporabno darilo za rojstni dan. Če iščete darilo za rojstni dan in je vaš obdarovanec oziroma obdarovanka prava zvezda ali legenda, nujno preverite tudi to izjemno priljubljeno, kolekcijo majic in puloverjev za rojstni dan.

Iščete unikatno majico, z duhovitim, personaliziranim ali čustvenim sporočilom?

Če iščete darilo za nekoga, ki vam je zelo blizu, bo unikatna in personalizirana majica pika na i. Sami jo lahko ustvarite kar preko spletne aplikacije »Naredi si svojo majico.« Oblikujete lahko unikatne moške in ženske majice, puloverje, otroške majice in bodije ter celo kape in predpasnike. Vaše sporočilo je lahko tekstovno, slikovno ali kombinacija obojega. Izjemno priljubljene so letnice ali datumi rojstva, interna sporočila, skupinske fotografije ali tiste izpred 10 let.

Garantirano najboljša kakovost majic in obstojen tisk

Tiskamo samo na najbolj kakovostne majice in puloverje. Majice so narejene iz 100 odstotnega česanega bombaža, ki je mehak in nežen do kože. Izjema so le ženske majice, s kratkimi rokavi, kjer smo za boljše prileganje dodali še 5 odstotkov elastana. Ženski modeli majic in puloverjev so rahlo telirani. Kakovostna je tudi izdelava in gramatura tekstila, kar mu daje trpežnost, udobje in dolgo življenjsko dobo. Tisk je odlično obstojen, saj tiskamo le z najbolj kakovostnimi barvami.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
xalakexum

Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti.

obišcite+++++>>>>> www.Trade46.com

Starejše novice