Vprašanja s področja delovnih razmerij in socialne varnosti so še kako aktualna. Pomoč in pojasnila lahko v okviru dneva odprtih vrat danes poiščete tudi v Murski Soboti.

Danes in jutri Zveza svobodnih sindikatov Slovenije široko odpira svoja vrata. Njene strokovne službe bodo tako članom kot nečlanom na voljo za vprašanja s področij delovnih razmerij, socialne varnosti in delovanja organizacije.

Med 9. in 17. uro bodo pomoč s področij delovnih razmerij, socialne varnosti in delovanja organizacije nudili v pisarnah v kar 13 slovenskih mestih, med drugim tudi v Pomurju. Pojasnila lahko poiščete v Murski Soboti, Mariboru, na Ptuj, v Slovenj Gradcu, Celju, Krškem, Novem mestu, Trbovljah, Ljubljani, Kranju, Postojni, Kopru in Novi Gorici, ob tem pa se bodo aktivnosti ZSSS zvrstile tudi na stojnici v središču Ljubljane.

V ZSSS bodo rade volje pomagali pri pregledu pogodbe o zaposlitvi, plačilne liste, odločb Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, Zavoda RS za zaposlovanje ali Centra za socialno delo. Na razpolago pa so vam tudi informacije o dopustu, bolniški odsotnosti, pokojnini ali socialni pomoči in pojasnila glede dela ZSSS, njihovih sindikatov dejavnosti in strokovnih služb.

Po odgovore 250 posameznikov

Prvič so dan odprtih vrat v največji sindikalni organizaciji v Sloveniji organizirali lani, ko je odgovore poiskalo kar 250 ljudi. Predstavniki zveze tako ocenjujejo, da so vprašanja s področja delovnih razmerij in socialne varnosti še vedno zelo aktualna. Podoben obisk pa menda pričakujejo tudi letos.

ZSSS Murski Sobota
Kardoševa 2, 9000 Murska Sobota (vhod II z dvorišča Mestne občine MS, I. nadstropje levo)

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice